Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Morwa51

wygląd zewnetzny

Polecane posty

Gość Morwa51

chcialabym wstac rano przemys twarz woda i wyjsc z domu i przez caly dzien nie martwic sie czy mi sie cos nie rozmazalo... nie mam pojecia czym zlikwidowac zaczerwienia,marzy mi sie brzoskwioniowy kolorek cery... moja skora jest bardzo wrazliwa na zmiAHNE TEMP slonce mroz i nie ktore kremy ale nie mam naczynek ...czy jets ktos o takim problemie?pomozcie,to mi rujnuje mlodosc

Gość openUPPPP
a ja jestem blada jak jakis wamp 😭 nie znosze swojej cery a jesczze teraz nie moge wychodzic na slonce bo likwiduje potradzikowe prezebarwienia kwasami. takze mozecie soboie wyobrazic do tego uzywam kremu na przebarwienia rozjasniajacego... no to jestem cool... :classic_cool: bardzo wyrozniam sie na ulicy

Gość Morwa51
chyba wolalabym bys blada ...

Gość niebieskoookaa22
a mozę taki krem z LPR o zielonym kolorku? wtedy zamaskowałby troszeczkę rumieńce... a tak poza tym to moze kremik do buzi i na dekold i szyję lekko brązujacy?:) Garnier, Soraya, Sopot itp.

Gość ciekaaawska
to liga polskich rodzin produkuje kremy??no no..

Gość to uzywajcie
samoopalaczy ,podkładów , pudrów,kremów koloryzujacych a nie straszcie ludzi potwornymi twarzami w plamach-mówię to jako kobieta!!!

Gość niebieskoookaa22
LRP:P

Gość niebieskoookaa22
p.s. chyba za dużo oglądam tv:o:D

Gość Morwa51
Do piszacej jako kobieta---->>w takim razie jestes niezwykle pomocna kobieta,nie hcodzi mi zeby zrobic z siebie pudernice bo mam doipero15 lat ,chce to wyleczyc bo zaczerwienin nie mam wielkiem ale jak jets goraco to jestem czerwona..

Gość Morwa51
Do piszacej jako kobieta---->>w takim razie jestes niezwykle pomocna kobieta,nie hcodzi mi zeby zrobic z siebie pudernice bo mam doipero15 lat ,chce to wyleczyc bo zaczerwienin nie mam wielkiem ale jak jets goraco to jestem czerwona..

Gość niebieskoookaa22
wiem, ze to nie do mnie, ale...;) nie da isę tego wyleczyc, można tylko pielęgnowac(ja taką mam cerę) stosowac kremy na rozszerzone naczynka (wybór duży, np. Bielenda, drIrena Eris, La Roche Posay- wymieniałam coraz droższe) podobniez nie wolno się opalac, wysokie filtry latem i takie tam:P więc dlatego pisałam o kremie brązującym, żeby móc wyjsc bez makijażu i sie nie wstydzic zaczerwienienia

Gość musnieta
tylko ze zadne kremy brazujace nie brazuja moich zaczerwienien obecnie mam garniera. a naczynek nie mam bo bylam u dermatologa,nie wiem dlaczego tak mam /....:(( i jak sobie z tym radzic

Gość niebieskoookaa22
nie masz rozszerzonych nacyznek??? czy popękanych naczynek??? bo moze dermatologowi chodizło o to drugie:) opalona buzia łądniej wygląda(też po kremach brązujących) a dlatego, że ijednolica isę koloryt skóry, jest ciemniejsza też poza policzkami... moim zdaniem tak lepiejwygląda i rumieńce mniej sie rzucają w oczy:P