Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość smiechowooohaha

ze co? niby po tabletkach anty nie wolno sie opalac? hahahaha

Polecane posty

Gość smiechowooohaha

pierwsze slysze.. co wy o tym myslicie jakas dziewucha na antykoncepcji tak napisala:D

Gość poczytaj dobrze to
To prawda, moga zrobić się białe plamy

Gość opalaj siędalej a
za parę lat nie poznasz sięw lustrze. Pewnie ze od razu nic sięnie zmieni. Ale za jakiśczas... Zapytaj dermatologa!!! Powodzenia!! Ale zresztą to twój problem jak nie możesz żyć bez solarium . Co mnie to obchodzi, to ty jesteś idiotką a nie ja :)

Gość hm hmmm
to jest prawda, nie powinno sie opalac, ja sie opalam, wszystko jest ok, ale musze sie liczyc z ryzykiem przebarwien... wiec nie ma tu nic smiesznego, przeczytaj ulotke jakichkolwiek tabletek anty

Gość smiechowooohaha
nie chodzi mi o opalanie w solarium tylko o oplanie na normalnym sloncu

Gość smiechowooohaha
opalaj siędalej a - to nie ja jestem idiotka kochaniutka tylko Ty.. nigdzie nie napisalam o zadnym solarium! ocipialaś;)

Gość poczytaj dobrze to
Obojętnie czy na solarium czy n a sloncu ! A z taka idiotka jaka jest autorka tego tematu nie warto dyskutowac

Gość opalaj siędalej a
jesteś kretynką jakich mało czy na słońcu czy w solarium to i tak promieniowanie... opalaj sięopalaj, lekarze bedą mieli na kim potem experymentować ;) głupota kobiet jest straszna. A ty po prostu opalałaś siezawsze długo i teraz sięprzestraszyłaś że możesz miećsuper przebarwienia na twarzy i nie tylko to. i chcesz ukryćswój strasz pod maską .. Udajesz że to bzdura.. A niby komu miało by zależeć na tym żeby mówić ze nie wolno sięopalać na tabsach?? Jak ni wierzysz pusta pało to poczytaj trochę, przyda ci sięto!!

Gość i co i jajco
na yasminach pisze, ze w momecie wystąpienia ostudy, nie nalezy eksponowac sieNADMIERNIE na UVA...i tylko w tym przypadku

Gość pytaj swojego ginekologa
i tyle. Jak wiesz to po co pytasz?

Gość kawka23
Moje drogie po tabletkach anty gdy wystawiamy się na promienie słoneczne pojawiają się przebarwienia brązowe...plamy na twarzy...oczywiscie u kazdego indywidualnie, ale po dłuższym czasie na 100% sie pojawia, jesli nie strosujesz wysokich filtrów......

Gość prawda boli
Zaraz stwierdzicie, że jak się bierze tabletki to nie wolno się myć. Zaniedbane kwoki...

Gość kawka23
tak masz rację...oczywiście jesteśmy brzydkie,grube z tłustymi włosami...myjemy sie raz na tydzień i mozna nasza obecnośc poznac po zapachu....tak to to samo co np. zapobiegać pewnym powikłaniom związanym z cerom i tabletkami.... Bravo !

Gość kawka23
przepraszam za bład "cerą" pisze się!

Gość SPOONMASTER
Cóż uważam że jeśli się zażywa tablatki to trzeba coś o nich wiedzieć!!!!!!! To prawda promieniowanie może pozostawić na skórze plamy, które można usunąć jedynie operacyjnie... Mogą pojawić się po kilku latach

Gość Monia1978
A właśnie, że można jeśli są właściwie dobrane. Powie Ci to każdy ginekolog i dermatolog, a nawet alergolog!

Gość onaa
kazde opalanie.........wiem z doswiadczenia......