Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Rocznik 1960

Pół roku chodzilem do dziewczyny zanim dala mi sie pocałowac w czoło

Polecane posty

Gość Rocznik 1960

Była polowa lat 80tych ,miałem 25 lat i bylem zakochany po uszy !!! Seks dopiero kilka miesiecy potem jakjuz sie naprawde dobrze znalismy i ona uznała że jest gotowa i że to już. A teraz ?? Dziewczyny ida na całość czasem po dwoch godzinach rozmowy na jakiejs imprezie lub dyskotece.Lub po kilku dniach znajomości. Dziewczyny , gdzie Wasz romantyzm , gdzie cierpiący werter !!!

Gość Rebeliantka
Kochaniutki nie mow za nas wszystki,bo wlasnie w tym momencie mozesz kogos obrazic. Wyobraz sobie,ze nigdy nie pocaluje nikogo na pierwszej randce, bo nie wspomne juz o jakims szybkim numerku. Rownie dobrze moge powiedziec, ze Twoja panna po paru miesiacach weszla Ci do lozka. Ja takowa decyzje podejmuje bardzo dlugo albo wcale i tez bywam zakochana po uszy :)

Ma pan racje,(bede pisała na pan,bo mam dopiero 18 lat).Tez to zauważyłam jestem w takim wieku,ze zyje posród takich dziewczyn...One nie maja za grosz wstydu...poszanowania dla siebie...Kiedys było inaczej tak jak p.mówi,chłopak \"zdobywał dziewczyne\",a niestety w wielu przypadkach jest o wiele inaczej,to dziewczyny sie wpychaja chłopakom do łózka...wydaje mi sie,ze ten swiat schodzi na \"psy\".Dziewczyny opamietajcie sie...Moge sie załozyc,ze wiele dziewczyn spedziło swoj \"pierwszy raz \"gdzies na imprezie i o połowie nie pamieta...A gdzie...świece...????Kolacja???Przeciez to zostaje na całe życie...Pozdrawiam i całuje.Papa.

A taka mała dygresyjka...Oczywiscie,ze nie wszystkie są takie...Ale coraz młodsze dziewczyny sie nie szanuja...Pozdrawiam.

dziewczyny wpychają się facetom do łóżka? hmmm toż to utopia...

Jakoś nie było mi dane zasmakować tej utopii! :P Chyba mam za mało kasy i nie wyglądam jak trzeba! :P

oczywiście, że nie wszystkie takie są ale w tym co piszecie dużo prawdy; stwierdzam to ze smutkiem nie mam zamiaru nikogo usprawiedliwiać, ale czy faceci nie lubią tego typu kobiet? lubią i jak mają okazję to korzystają. tak samo jest z kobietami, dziewczynami, nastolatkami - to działa w taki sam sposób jak u mężczyzn, zabawa. dlaczego kobieta nie ma mieć prawa do \"przygody\"? jak facet ma \"doświadczenie\" to jest git, ale jak to samo dotyczy kobiety, to z miejsca nazywa się ją zdzirą

Gość dziewczyna też ma prawo
a jakże ale pamietajcie ,że do zabawy dla faceta taka dziweczyna jest super ale na żonę to on sobie poszuka takiej,którą miesiącami bedzie zdobywał

= --> i nie masz czego żałowac. chwila przyjemności, później niesmak

To prawda, ze dziewczyny teraz coraz mniej sie szanuja i tego typu zabawy przychodza do glow coraz mlodszym laskom. Tylko tak jak juz ktos tutaj napisal, facet zabawi sie taka i juz sie nie odezwie, one sa fajne na raz, ale w gruncie rzeczy mezczyzni szukaja na tych \"grzeczniejszych\" na swoje partnerki, a potem moze zony...

...ja żartowałem, masz rację, miałbym niezłego kaca moralnego! :)

Gość Dziewczynka z Zapalniczka
tak, duzo racji w tym co napisal autor topiku, ale...wlasnie, ale...kobiety walcza o rownouprawnienie, wiec to zabieganie o nie nie idzie w parze z "rownoscia" - cos za cos, niestety...niektore wiec pokazuja swoje rownouprawnienie poprzez szybkie wskakiwanie facetowi do lozka...teraz, tak szczerze, komu to najbardziej przeskadza? Chyba nie temu ktoremu dziewczyna wskoczyla do lozka lub jej samej...to moralizatorzy sie wkurzaja na takie zachowanie...zyjcie i dajcie zyc innym, to moja dewiza...pozdrawiam.

Gość Dziewczynka z Zapalniczka
tak, duzo racji w tym co napisal autor topiku, ale...wlasnie, ale...kobiety walcza o rownouprawnienie, wiec to zabieganie o nie nie idzie w parze z "rownoscia" - cos za cos, niestety...niektore wiec pokazuja swoje rownouprawnienie poprzez szybkie wskakiwanie facetowi do lozka...teraz, tak szczerze, komu to najbardziej przeskadza? Chyba nie temu ktoremu dziewczyna wskoczyla do lozka lub jej samej...to moralizatorzy sie wkurzaja na takie zachowanie...zyjcie i dajcie zyc innym, to moja dewiza...pozdrawiam.

najgorsze jest to, że te \"lolitki\" nie widzą niczego złego w swoim zachowaniu a wręcz przeciwnie, wiedzą co robią, robią z wyrafinowaniem i czerpią korzyści blee

Gość ktoś tu już
napisal, że kobieta tez ma prawo do przygody, dobrej zabawy - jesli w danym momencie nawet, jesli oznacza to "wskoczenie" do lozka facetowi, ktoremu nie moze sie oprzec, a ze on nie zechce jej za zone....hmmmm...a kto powiedzial, ze jedynym celem w zyciu mlodej dziewczyny jest szukanie meza? ja osobiscie nie chcialabym, by moim mezem zostal facet, ktory skusil sie na taka "przygode" bo tzn ze zalicza wszystko, co sie nawinie :P

Pewnie,ze taka szesnastka nie mysli pewnie o poszukiwaniu meza szczegolnie w towarzystwie \"zaliczaczy\",bo chyba glownie zalezy jej na zabawie i majac niewiele lat sadze ze nie mysli o konsekwencjach. Jednak opinia zawsze krazy. Niestety na faceta ktory jawnie powie ze zaliczyl iles tam lasek nie bedzie patrzec sie tak krzywo jak na dziewczyne ktora przespala sie z ilomas facetami. Tak juz jest i w sumie racjonalnie sie tego wytlumaczyc nie da. Jednak nie mozna zaprzeczyc ze teraz takich dziewczyn jest coraz wiecej, sa \"uzywane i wyrzucane\" ot co, zwykla zabawka, a jesli im z tym dobrze to niech zyja jak chca ja nie wnikam.