Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość okn3

dlaczego mężczyźni z czatu tak czesto zawodzą

Polecane posty

Gość okn3

no własnie juz dziś po trzecim płaczę a to tylko rozmowy na czacie a on nie wiadomo dlaczego nie rozawia ze mna juz jest mi xle i smutno

Gość okn3
dlaczego dziś płacze po nim

No nie żartuj, płaczesz po chłopcu z okienka gg? Daj spokój! :)

Dlatego ,że dla większości to tylko zabawa , taka gra słów . Nie ma powodu do płaczu- trzeba zacząć działać w świecie rzeczywistym ,a ten wirtualny traktować trochę z dystansem :) Pozdrawiam i głowa do góry :)

Gość okn3
dzięki niby wiem al ejednak płacze był moim przyjacielem tak mi sie wydawało dzwonil pisał godziny spedzone na czacie na rozmoawach tel ja męzatka o n żónaty nikt niczego nie chcial mielismy sie tylko spotakc i mial pisac dzwonic a tu z dnia na dzień cisza i nic nie wyjasnil pisalm meile żeby tylko napisał dlaczego nic wiecej

Może jego żonka się zorientowała i dostał szlaban? Nie smuć się, wpadaj częsciej na forum, tu zawsze jest ktos kto chce pogadac! :)

Gość okn3
dzięki raczej sie nie dowiedziała bo on nied awal jej powodów do zazdrosci nie to on przewaznie do mnie dzwonil wiec tylko wtwedy gdy mógł nie mam pojeciea co sie stało

Może takich jak Ty miał kilka ( przepraszam za szczerość ). Już o takich czytałam tutaj na forum . Nie jest wart Twoich łez. Rozumiem ,że jest Ci przykro -ale to minie :) Pozdrawiam i więcej Go nie szukaj ,szkoda Twojego czasu :)

Gość okn3
dzięki wam dziewczyny jestem głupią 30 letnią naiwniarą i tyle jeszcze dzis mu napisalm ostatni meil żeby mi tylko powiedizla dlaczego a uszanuje każdą decyzje i zrozumiem lubie wyjasnione sytuacje a tak to cierpie niesamowicie

Moze wyjachał na urlop na Karaiby? Leży sobie na plaży i popija drinki z palemką! :)

Gość okn3
ni enie bo dizś byl na czacei po prawie miesiacu nie pisania zaklikałam i pytam myslałm ze cos powie ucieszy sie a onnic tylko w porżadku i ze jestem złośliwa iw yszedłz czata a ja niebyalmnaprwade chcialm zeby tylko pwoeidizał o co chodzi

Gość okn3
facet ma 35 lat topowinien sie zachowywać jakos normalnie a wszsytko padło pojego tygodniowym wyjexdzie na szkolenie

Wcale nie jesteś głupia . Po prostu oczarowały Cię słowa ( znam ten stan )Niestety nie wszystkie są prawdziwe i trzeba się z Tym pogodzić . PS. Ile ma lat ten człowiek i czy potrafi używać słów ?( może też Go znam)

Gość okn3
sorki za błedy ale tak jakoś spontanicznie pisze

Puść go kantem! Grzeczność wymaga odpowiedzi, a nie ignorowania drugiej osoby, dla mnie to zwykły cham! Nie smuć się, bo nie ma powodu! :)

Gość okn3
dzieki Wam kobiety już ciut milpeiej on ma 35 lat i naprawde wydawal sie inteligenty i kulturalny

Gość okn3
Jagoda moze na tego samego padłyśmy

Gość też
Mężczyźni w OGÓLE często zawodzą.

Gość okn3
Jagoda dzięki Tobie = tez dzięki za wsparcie jest mi potrzbne

Gość też
okn3 --> przepraszam, że ja tak gorzko, ale mam identyczne doswiadczenia co Ty, w dodatku w realu też :(

Gość /////
Rany ja mam dokladnie to samo. Było mi tak super z tymi rozmowami i sms od tego gnojka i nagle koniec.Wkurzyłam się strasznie i wykasowalam jego numer tel. a po 2 tyg, znowu się odezwał i przeprosił i znowu było OK.A teraz znowu cisza. Właściwie to nie wiem o co chodzi - ja nic od niego nie chcę.Poprostu mogłam z nim pogadać na wszystkie tematy - z mężem tak nie mogę.Strasznie mi tego brakuje.

Gość samanta fox
Wiecie co, dziewczyny, miałam podobną przygodę. Mój znajomy przestał się do mnie odzywać prawie z dnia na dzień, jednakże nie zaskoczyło mnie to, gdyż zawsze powtarzał, ze zdalny romans go nie satysfakcjonuje - on potrzebuje ciepla i dotyku realnej osoby... Też mi było cholernie przykrom gdyż tak czy siak, człowiek się przywiązuje do innych, no ale trudno... Nie można się poniżyć do tego stopnia, by błagać kogoś o uwagę i kontynuację znajomości, jesli druga osoba sobie tego nie życzy i wyraźnie daje to do zrozumienia:(

Gość onk3
no własnie ze mnie tez go brakuje

ja tez sie dałam wciągnąć w taką internetową przyjażń. teraz coś sie sypie, a ja głupia sie tym zamartwiam. szkoda, że nie znam na to antidotum ...

🖐️ koniec i... kropka :)

Gość samanta fox
my się tu zamartwiamy, a im to zwisa zwiędłym kalafiorem i praktykują przyjaźń z kolejnymi naiwniaczkami:O