Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Capivitka

Nowy Capivit HydroControl, ktoś stosuje? Jakie efekty?

Polecane posty

Gość Capivitka

j.w.

Gość przeciwniczka tabletek
kolezanko, to tylko chwyt reklamowy potężnej firmy farmaceutycznej ktora chce sprzedac tabletki w jak najwiekszej ilosci, to pic na wode ze skora staniue sie lepiej nawilzona itp itd , tak samo jak ze zwyklym capititem, witaminy w pigulkach nic nie pomagają, jesli nie stosujesz do tego odpowiedniej diety + kosmetyki nic ci nie pomoze chocbys nie wiem co lykala ja jetsem przeciwniczka wszelkim tabletem "poprawiajaccych urode" lub odchudzających. ale jesli chcesz kupowac te pseudo specyfiki i myslisz ze bedziesz piekniejsza to powodzenia, wole kupic sobie dobry krem nawilzający i pic duzo wody mineralnej- to na pewno lepiej dziala na skore niz jakas tabletka

Gość Capivitka
Słuchaj, zadałam tylko pytanie. Nie powiedziałam, że w to wierzę. Gdybym wierzyła od razu pobiegłabym do apteki. Picie wody mineralnej i kremy mi nie pomagają. A choć nie zarabiam jeszcze i krucho u mnie z pieniędzmi stosuję nowy vichy thermal fix 2, z którego jakoś specjalnie nie jestem zadowolona, do tego wysokie filtry UV (faktor 50), woda termalną, jem dużo owoców i warzyw. Nie chcę być piękniejsza, tylko chcę pomóc swojej skórze. A tak na dobrą sprawę to nawet kremy, balsamy w większej części są stworzone tylko i wyłącznie w celu złagodzenia coraz bardziej wymyślnych problemów, które przed powstaniem danego specyfiku często w ogóle były niezauważalne. Mimo to chcę wiedzieć, czy ktoś ten preparat stosował.

Gość hollo
a mi te tabletki pomogły nawilżyć skore i poprawić jej gładkość, więc to chyba nie tylko chwyt reklamowy...

Gość hero
kupilam ten capivit i biore od 3 dni, zobaczymy jak podziala, chcialabym dodatkowo pic jakies ziółka na kondycje cery i wlosow, co polecacie?

Gość hero
po kilku dniach jeszcze nic nie widze- wiadomo, ale moja kolezanka bierze miesiac i bardzo sobie chwali, mowi ze ma znacznie ladniejsza i gladsza buzie, powiem wam za miesiac.

Gość felkoo
czy ktoras z was to bierze? Jakie efekty, bo chce sobie kupic..

Gość helko80
podnosze, ja tez chce to sobie kupic

Gość do capivitki
A jaki masz problem ze skórą?

Gość hero
ja mam raczej normalną skore czasem troche przesuszoną i suche wlosy ale na czole mam 3 krostki ktorych za chiny nie moge sie pozbyc"(

Gość niestety ja nie
mogę go stosować. Mam problemy z zatrzymywaniem wody w organiźmie - przy braniu Capivitu Hydrocontrol zaczęłam puchnąć jak balon...

Gość to już chyba lepszy
jest olej z ogórecznika lekarskiego sam

Gość hero
zobaczymy, narazie wzielam 6 tabletak, powiem wam za miesiac.

Gość qwertyna
biore to 2 tyg ,narazie nic szczegolnego sie nie dzieje

Gość hero
zobaczymy jak będzie. Czy ktos jeszcze to stosuje?