Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość poporstu ja

Proszę odpowiedzieć mi na pytania !!!!!Prosze o pomoc

Polecane posty

Gość poporstu ja

Jakie są początkowe objawy ciąży??? Czy po 4dniach od współżycia może być nie dobrze i boleć brzuch???

Gość błagam Was
kolejny taki topik!!!! Tak,jasne.Dwa dni po stosunku masz mdłości,boli Cię brzuch i masz piersi jak balony!! Kurcze,ile Ty masz lat dziewczyno???

błagam was===>po czterech...po czterech dniach...:D..piątego to już się czuje pierwsze ruchy dziecka:Dzobaczysz jutro będzie kopało... a tak poważnie żałosne małolaty

Gość uuuuuuuuuu
nawet po czterech godzinach, zwłaszcza jak zjadłaś coś nieświeżego albo złapał cię wirus... poczytaj jak powstaje ciąża... od ewentualnego zapłodnienia do objawów "nie urojonych" droga daleka... wyszukiwarki są dla ludzi...

Gość poporstu ja
Spytałam sie poprostu, nikt nie kazał Ci odpisywać, a ja się poprostu boje czy nie jestm w ciąży!!!!!

Gość błagam Was
do autorki to po co uprawiasz seks,jeżeli boisz się ciąży???? dlaczego sie nie zabezpieczasz,jeżeli juz musisz się gzić??? ludzie,ja padnę!!!:O:O:O:O:O:O

Gość xxxQ
Zacznę może od tego, że jest już chyba tysiące topików na ten temat.. A co do twojego pytania, to zalezy od kobiety. Wiele moich kolezanek dopiero po tym, jak zauwazyły brak okresu podejrzewały ciążę i nie miały żadnych objawów. Ja natomiast od samego początku czułam,że coś jest nie tak w moim organizmie. Miałam dziwne mdłości przy kolejnych stosunkach, kłucia w podbrzuszu i że tak to nazwę- było nam trochę mokro ;) Tak więc nie ma na to regóły :)

Gość poporstu ja
Dziękuje za odpowiedz

skoro się boisz to moze przed stosunkiem poczytaj troche o antykoncepcji...poza tym skoro uprawiasz sex to jestes gotowa na odpowiedzialnośc za ewentuwalne skutki... a takie pytania jak twoje swiadczą o niedojrzałości i głupocie

Gość błagam Was
nie,no nie swiruj. nikt nie czuje,że jest w ciązy po czterech dniach od stosunku. dziewczyny,przestańcie kitowac. autorko topiku. nie zakładaj kolejnego bezsensownego topiku,bo przecież tu ludzie maja na prawde powazne problemy. ja już ci napisałam-nie uprawiaj seksu,jezeli nie jesteś na tyle dorosła,żeby się odpowiednio zabezpieczyć.

Gość xxxQ
Hej Dziewczyny - dajcie jej już spokoj ;) Trochę rozumiem jej sytuację, bo jest to moja pierwsza ciąża, i jak zaczęłam o tym mówić (chodzi mi o te zmiany w organiźmie) chłopakowi i siostrze, to też stwierdzili, że to może być ciąża urojona. A teraz co? jestem w 11 tygodniu ciąży i już nie mogę się doczekać kolejnego USG :) Tak więc nie ma żadnej regóły na objawy wczesnej ciąży, bo każdy organizm jest inny. Ale jedna rada dla autorki: Najpierw warto sprawdzić, czy nie ma już takiego tematu, zanim sie jakiś założy. :)

Gość Co to znaczy ...
"spytałam się po prostu" Dziewczyno, kochasz się z facetem i nie masz podstawowych wiadomości na temat sexu i konsekwencji współżycia, uposledzona jestes do cholery czy co, daj spokoj, gówno nas to obchodzi czy jestes w ciąży czy nie, po prostu nam to zwisa ... Nie wiedziałas co robisz to rob co uważasz i koniec kropka, odczołgaj się, w dupie mamy takie idiotyczne topiki. Przypominam tobie, że to forum dla kobiet a nie dla głupich małolatów, wex się za naukę idiotko

Gość xxxQ
EJ! TROCHĘ WYROZUMIAŁOŚCI KOBIETY!!!! Kto wogóle powiedział, że ona jest niedoświadczona, małoletnia, czy coś w tym stylu? Może boi się, że jest w ciąży, bo zaplanowała sobie jakoś inaczej życie, a tu nagle taka zmiana, i nie jest na nią wcale przygotowana.. Nie rozumiem osób, które odrazu krytykują, a nie próbują nawet zagłębić się trochę w daną sprawę... To także świadczy o WASZEJ niedojrzałości!!!

o czym ty wogóle piszesz??skoro zaplanowala sobie inaczej zycie to niech nie uprawia seksu..albo niech sie zabezpiecza a nie panike sieje....kto tu jest niedojrzały??

Gość xxxQ
Ciesz się, że tobie jeszcze sie nie zdarzyła wpadka!! A wiesz - szczerze ci jej życzę!!! Wtedy zrozumiesz Autorkę tego tematu.. bo sama nie będziesz wiedziała, za co się zabrać. Będzie cię przerażała myśl zmian jakie będą cię czekać!! Wtedy się przekonasz, że pytania, które dla innych mogą wydawać się niedojrzałe dla ciebie będą bardzo ważne i będziesz chciała jak najszybciej znaleźć na nie odpowiedz!!

wiesz co dziecko rozsmieszasz mnie...nawet jesli przydazylaby mi sie wpadka to nie wypisywalabym durnych pytan na kafe..poza tym jesli uprawiam sex to licze sie z tym ze moge zajsc w ciąze...swoja droga zalosna jestes ze zyczysz innym takie rzeczy, ale cóz niektórzy poprostu sa ograniczeni i nie potrafią zrozumiec ze kazdy ma prawo do wlasnego zdania i do wyrazania go...

Gość xxxQ
Tak każdy ma prawo do swojego zdania, ale nie rozumiem jak można "oceniać książkę po okładce". Zobaczysz, że jak kiedyś będziesz w ciąży lub będziesz się starać o dziecko, to pierwsze pytania, jakie zaczną ci zaśmiecać głowę, to: jakie są wczesne objawy ciąży i kiedy zaczynają się pojawiać. Uwierz mi.. Wiele moich Koleżanek takie chasła wpisywało w wyszukiwarkach internetowych... Ja też..

Gość xxxQ
*hasła ;)

hasła jak juz....wiesz co nie bede szukac odpowiedzi na pytania w necie tylko pojde do ginekologa...albo zrobie test...

Gość xxxQ
Tak, tylko nie wim czy wiesz, ale ginekolog może potwierdzić ciążę dopiero około 5 tygodnia, a testy czesto się mylą. W moim przypadku na 5 zrobionych żaden nie pokazał grubej kreski (jeden taką bladziutką) więc nie wiem czy pomogą ci gin i testy

ale oczywiscie pomoga mi rady dziewczyn na forum...wiesz co na tym forum są dziesiątki takich samych topików...i zakladanie kolejnego jest poprostu zalosne...tak samo jak zalosne jest uprawianie seksu i nie liczenie sie z jego konsekwencjami...co mamy po 15 lat zeby takie absurdalne pytania zadawac??moze najpierw trzeba pomyslec a potem panikowac...

Tak sobie czytam ten topik to sobie myślę czy przypadkiem ja nie jestem w ciąży ... :) Okres miałam dostać 7 maja ale nie mam, brzuszek mnie pobolewa szczególnie wieczorem ... a ostatnio parę razy mi się zdarzyło że jak jadłam kolację to przez kilka minut chciało mi się wymiotować :) ... chyba za niedługo zrobię sobie teścik :)

Gość indiosbrawos
GłóWNIE DO eeee!! Forum jest po to aby pomagać, i nie ważne czy już jest taki temat czy nie.To nie ta kobieta jest żałosna... Zastanów sie co piszesz i dlaczego ..... Ja tu widzę tylko morze chamstwa i ocean złośliwości. Nie chcesz pomóc, nie pisz i nie obrażaj ludzi, bo nie po to wymyślono to forum. Jak masz jakieś utajone kompleksy to sobie poszukaj innego miejsca do ich uzewnętrzniania. A jeśli chodzi o objawy to ja 2 dni po zapłodnieniu miałam mdłości, bóle pleców i podbrzusza. A jednak...

Gość ...inaczej
objawy ciąży...brak miesiączki, bóle podbrzusza, mdłości, zawroty głowy, wyostrzone powonienie, brak ochototy na kawe wręcz kawowstręt niektóre kobiety podobnie mają z alkoholem, początkowo utrata wagi później przybieranie na wadze, zwiększone łaknienie....a najlepszym objawem ciąży jest drugi pasek na teście wiec najlepiej bez męczenia się idź do apteki.