Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Romek R

romantyczny - pytanie o słowa

Polecane posty

Gość Romek R

mam 22 lata. studiuję. zawsze mnie zastyanawiało co to znaczy że chłopoak jest "romantyczny". Nie wiem jakimi cechami ma się odznaczać, jaki ma być? w słowniku są tylko definicje romantycznehgo jako odnoszącego sie do epoki literackiej romantyzmu :-( pytąłem 3 kloeżanek u siebie w grupie, ale one powoiedziały, że nie wiedzą pomóżcie!

Gość on powinien
........................................................................ być romantyczny :classic_cool: wiesz, noszenie na rękach, calowanie po stopach, dłoniach i .... :classic_cool: ps.odwdzięczę się

Gość sass
W zlym slowniku szukales:P 2. «odznaczający się romantyzmem, skłonnością do marzeń, fantazji, egzaltowanych uczuć, charakteryzujący się brakiem realizmu życiowego» Romantyczna natura, wyobraźnia. Romantyczna miłość. 3. «pobudzający do marzeń; tajemniczy, niezwykły, fantastyczny, poetyczny; malowniczy» Romantyczny wieczór. Romantyczny krajobraz. Zrodlo - http://sjp.pwn.pl/haslo.php?id=53672

Gość on powinien
slowa sa malo wazne - czyny się liczą...

Gość Romek R
...no właśnie co powinien???????!!! jakie czyny sie liczą???

Gość on powinien
miec dla niej czas

Gość Romek R
mieć czas. dobra, ok. czy to wszystko?

Gość on powinien
ile Ty masz lat? 22lata za malo... romantyzm to nie najwazniejsza cecha jesli facet jest niedojrzaly...ja poznalam kiedys faceta, byl romantyczny jak malo kto a i tak ciesze sie, ze nic nie wyszlo z nim, chociaz ciagnelo mnie do niego jak od nikogo innego

Gość bardzo proszę
przynosić kwiaty bez powodu ,niekoniecznie z kwiaciarni ,mile widziane zerwane na łące ,zabrać na spacer w jakieś miłe miejsce...itd

Gość Romek R
jeszcze raz powtarzam, studuję ekonomię mam 22 lata :-) czy to wszystko, że powinien mieć czas i przynosic kwiaty? a jaki powinien być na codzień? jakie powinien miec cechy? bo tu piszecie o czynach

Gość on powinien
na kolana brać dziewczynę

Gość Romek R
słuchajcie: a co ma z tym wspólnego zachod słońca? i klacja przy świecach? kiedyś pytałem wcześniej dwie inne koleżanki co to znaczy romantyczny i obie odpowiedziały, co innego co to ma zanczyć? czyżby kobiety nie miały jednego wzorca?

Gość on powinien
odciazyc kobiete w zyciu teraz licza się konkrety

Gość Romek R
hej no co jest Kobietki?! macie szansę sie wypowiedzieć i nie wykorzystujecie jej ?! ?!

Gość Romek R
czy chodzi o forsę? że ma ją utrzymać och, I see!

Gość on powinien
nie utrzymać!!! tylko zrozumiec, ze kobieta potrzebuje oddechu ..panowie są bardzo absorbujący czasami :( nie wyobrazam sobie, zeby facet mnie utrzymyal

Gość Romek R
piszcie, piszcie!:-) dlaczego trzeba Was zachęcać?:-) mócie o swoich potrzebach i oczekiwaniach względemj faceta/ów :-)

Gość Romek R
acha, czyli powinien czasem umieć czasem od siebie odpocząć, kiedy kobieta jest już zmeczona? tak? czyli wykazac się zorzumieniem dla kobiety, ze ona też czasem potrzebuje chwili dla siebie

Gość on powinien
Czyny i słowa Romeczku R Uśmiech i wiersze nie wulgartzmy:P kolacja przy świecach , wyszukana muzyczka przy świecach kąpiel przy świecach , seksik przy świecach , szampan , może lamka winka , spacer w blasku księżyca , miłe słowa , czuły dotyk ..........

Gość on powinien
Czyny i słowa Romeczku R Uśmiech i wiersze nie wulgartzmy:P kolacja przy świecach , wyszukana muzyczka przy świecach kąpiel przy świecach , seksik przy świecach , szampan , może lamka winka , spacer w blasku księżyca , miłe słowa , czuły dotyk ..........;)

Gość on powinien
Czyny i słowa Romeczku R Uśmiech i wiersze nie wulgartzmy:P kolacja przy świecach , wyszukana muzyczka przy świecach kąpiel przy świecach , seksik przy świecach , szampan , może lamka winka , spacer w blasku księżyca , miłe słowa , czuły dotyk ..........;)

Powinien: -być sobą -nie przeklinać -nie pluć na ulicy -ładnie się zwracać do swojej Kobiety -znać zasady savour\'viv-ru -kupować kwiaty -dbać zwłaszcza o szczegóły -codziennie udowadniać jak bardzo kocha -bronić swą wybrankę Ale Kobiety nie martwmy się-ideałów i tak nie ma ;)

Gość on powinien
Gosieńka:) niestety jest ich niewielu:)