Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

jabłko

Che wreszcie dostać okres po co mi seks bez przyjemności pomocy!

Polecane posty

Che miec orgazm .. ale nie mam go .. przy stosunku co jest

a co ma orgazm i stosunek do okresu????

jush napisałam źe sie pomyliłam no :(.. więc pomóżcie mi:)

ale sorry w czym mamy Ci pomóc??orgazmu za ciebie nie bede miec...

eee. ale chce sie dowiedzieć.. czym to jest spodowodane czy zawsze tak będzie czy jak czy co ??

Gość ja tez nie mam
ale podobno to zczasem przychodzi.......... wspolzyje od miesiaca

..aha niby to rzychodzi mówisz .. ja myśle.. bo wiesz.. szlak mnie trafia powoli.. ja od t2 tyggodni!!

nie wiem czym...moze nie jestes dosc podniecona, wyluzowana, moze skupiasz sie na przyjemnosci faceta, moze poprostu pokaz mu to co lubisz i jak lubisz...moze on nie wie jak doprowadzic cie do szalenstwa...w pozytywnym tego slowa znaczeniu...

Gość ja tez nie mam
no widzisz, nieiwle dłużje odemnie. Raz nawet wydawało mi się, ze zaczynam cos czuc, ale on niestey skonczyl robote

aha no i oto mi chodziło... dziękuje bardzo .. jushpowoli traciam cierpliwosc .. boo po co mii seks bez zadnych przyjemności

to mnie rozwaliłas...dwa tygodnie...fiu fiu uzbroj się w cierpliwosc bo mozesz sobie poczekac...kilka nastepnych...

..no to widzisz ty chociaz coś miała czuć.. a ja nic nic .. a ile sie kochaliśccie?? 5 minut godzine czy ile??

Gość ja tez nie mam
wyluzowanie, tu nie ma nic do rzeczy, za karzdym razem bylam wyluzowana(wyłaczając pierwszy stosunek), mój mezczyzna jest naprawde obcykany i ma wigor w te klocki..........ale co to jest orgazm???miałm tylko łechtaczkowy

a ja dzikie łajno.. !! nie miałam nic nic nic ;( załamka ;(

jak to wyluzowanie nie ma nic do rzeczy??bzdury opowiadasz...widac ze jestes początkująca...to ze facet jest obcykany nie znaczy ze wie co ma robic zebys ty odczuwala przyjemnosc...a wyluzowanie ma tu sporo do rzeczy

Gość ja tez nie mam
to fakt jestem poczatkujaca, ale i wyluzowana teraz przy stosunkach z nim i nic, ale czytałam gdzieś, że orgazmu trzeba się nauczyc, że przyjdzie z czasem........oby to była prawda, łechtaczkowy jest fajny, ale chciałabym poznac prawdziwy smak orgazmu

heh nie chce cie martwic ale orgazm pochwowy ma tylko nie wielka liczba kobiet...

Gość dsdsfsf
a ja nigdy nie miałam orgazmu i co mam powiedziec? mam 28 lat, stałego chłopaka od roku czułego, kyóry bardzo sie stara pieszczac mnie na wszytskie sposoby i nic? byłam nawet u sexualoga pana izdebskiego zapłąciłam 100 zł za wizyte , ale nic mi nie pomogło - bo powinny byc całe sesje a na to mnie nie stac. Nie lubie całowac sie z jezyczkiem, nie jestem podniecona, nic nie czuje jak jest w srodku jak mnie piesci, raz na 3 misiace pojawia mi sie dosłownie 10 sekund gdy cos czuje pojawia sie i zanika, nie reaguje na pieszczoty piersi, kupiłam nawet wamea i nic, 0 :( juz czasem nie mam sił, odsuwam sie, z zadnym z wczesniejszych chłopakow tez nie miałam orgazmu. Zaczełam zycie sexualne w wieku 18 lat, pozniej była przerwa. Obecnie jestem z 3 chłopakiem:( i nie wiem gdzie mam sie zgłosic , co robic. Myslimy powaznie o zwiazku....ale teraz nasz sex to podniecenie i orgazm jego, dla mnie to meczarnia, a nie moge wciaz mu odmawiać

Gość ja tez nie mam
kurka, no to zalamka, teraz to i ja dola przybilam, czzby nam nie bylo dane poczuc orgazmu? kurde......ja mam 21 lat......

Gość Aniolek18
Witajcie dziewczyny :) wiec cos na ten temat i wiem co czujecie. otoz jestem z moim facetem ok 8 miesiecy i bardzo lubie zabawiac sie z nim. Jednak nie potrafie przy nim dojsc do orgazmu :( nie wiem do kocna co jest przyczyna, moze brak wyluzowania, strach ze on bedzie sie zloscic ze nie moge dojsc, cierpliwosc?? tego nie wiem ;/ wiem tylko ze z wczesniejszym moim facetem dochodzilam za kazdym razem do orgazmu i jest to naparwde cudne uczucie :) Niby w tym zwiazq powinno byc tak samo a jednak nie jest. Kolejnym problemem tego ze nie moge dostac orgazmu z moim facetem jest samozadawalanie sie pod prysznicem. Dziewczyny wiem ze aby dojsc do orgazmu trzeba gry wstepnej, delikatnosci, wzrastajacego podniecenia, musicie stac sie egoistkami i zaczac myslec o swoim zaspokojeniu a nie tylko jego, Zacznijcie ukladac sobie w glowie erotyczne sceny, dotykajcie sie przy nim same, ( to naparwde podnieca a zwlaszcza kiedy on na to patrzy) oddychajcie gleboko, pomoc rowniez moze cos procentowego :) Mam nadzieje ze sie wam uda :)

Gość Moje oczy patrza na to
ja tez kochalam sie 2 razy z chlopakiem i za kazdym razem nie mialam orgazmu nie mam pojecia dlaczego tak sie stalo;p