Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość dfdfdf

moj chłopak wyjezdza do Pracy do Szwecji w zwiazku z tym...

Polecane posty

Gość dfdfdf

odnosnie najtanszych połaczen? Bedzie przebywał w Malmo. Co wychodzi taniej prom ze Swinoujscia czy moze jakies tanie linie lotnicze? kto z Was podrozuje w takim kierunku i jak sie rozkłądają koszty, łącznie z opłątami lotniskowymi itp ( nie wiem co wchodzi - nigdy nie latałam:( I tak to jest dla m nie trudne - nigdy sie nie rozstawalismy na tyle. Niby chce zebym co jakis czas sie tam pojwiała:( ech trudne to dla mnie. Prosze o pomoc

Gość wizzair
:) sprawdzone :)

Gość No oprócz z Świnoujscia
odchodzą jeszcze promy z Gdańska i z Gdyni tylko, że potem z takiego Nynashamn, Karlskrony czy Ystad trzeba dojechać do Malmo. Taniej wychodzi bez kabiny fotel lotniczy albo kurs za dnia (nie trzeba wykupywać kabiny czy fotela). Sprawdź na stronach Stena Line, Polferries i Unity Line. Samolotem duzo szybciej. Poczytaj na stronach Wizzair. Najtaniej wychodzi zamówienie biletu przez internet, ale musisz mieć kartę kredytową.

kiedys za komuny potencjalnie najtanszym sposobem bylo plynac pontonem o ile nie zlapali, bo wtedy to kosztowalo duzo, oj duzo, zwykle prace i kariere

Gość hehehehehhehee
hehe Kirus 🖐️ :-D:-D:D

Gość fddfdfd
odświeżam, a jak to sie ma np do tanich lini lotniczy? W ogole to jestem z Zielonej Góry, moze ktos kwotami operować?

Gość hej hej łopatą
wizzair i ryanair - tanio , szybko minus jest taki , że zwykle lotnisko jest gdzieś na zadupiu , nawet i 100 km od miasta do którego niby leci - ale kursują zwykle autobusy dowożące i odwożące

Gość fddfdfd
fsfsdf

Gość fddfdfd
fsfsdf

Gość No oprócz z Świnoujscia
Wejdź na strony internetowe wizzair i innych tanich lini lotniczych. Masz tam wszystko napisane...

Gość eeeetam
do Szwecji duzo taniej jest lynac z Niemiec niz z Polski. nawet z dojazdem do Sasnitz wychodzi taniej niz ze Swinoujścia, bo w Świnoujsciu prom kosztuje duzo. a tak to jedziesz jakies 2 h do Sasnitz, wsiadasz na prom, siadasz na foteliku i plyniesz :)

Gość nhjhjh
ktos sie jeszcze wypowie???

Gość kjkjkjkjkj

Gość Capadonia
Hm widze już nie aktualny temat. Najlepsze są serwisy gdzie można sobie wybierać pomiędzy przewoźnikami i wybrać najlepsza oferte która nas interesuje.

Gość sofear
jak temat sie troche odświeżył to ja sie wypowiem :) ja kupując bilety korzystam z serwisów pośredniczących, bo jak dla mnie to dużo bardziej wygodne, szybko przeszukuje mnóstwo ofert i to różnych linii lotniczych i wybieram ta, która mi najbardziej odpowiada

Gość zazal
ja kupiłam dopiero jeden bilet przez internet ale własnie na serwisie pośredniczącym, dużo łatwiej było mi wyszukać połączenie i płaciłam przelewem bo nie chciałam wyrabać karty tylko po to zeby za bilet zapłacić