Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

mała blondyneczka

będę jadła tylko obiad

Polecane posty

a ja tez się przyłączam i od dziś się odchudzam. Wczoraj przeżyłam szok.... weszłam na wagę a tu 47 kg:( przytyłam 2kg przez 3 tygodnie .... moze to dlatego ,ze okres mi się spóźnia... zaczęłam się obżerać nocami .... to straszne tak nie panować nad sobą :( no i postanowiłam od dziś się za siebie zabrać . Jakie są założenia mojej diety ? nie będę jadła śniadan , do 15 :00 nic nie będę jeść o 15 :00 obiad a potem już nic :) mam więc zamiar jeść tylko obiadzik :) słodyczy nie lubię wiec problemu z ich odrzuceniem nie mam:) mięsa nie jadam już weki mam nadzieję ,ze szybko się pozbęde tych kilku kg. moim marzeniem jest waga 40 kg... może teraz mi się uda :) nie jestem zwolenniczką anorektycznych kształtów , jestem niziutka bo mam 160 cm wzrostu , dlatego myśle ,że 40 kg to idealna waga dla mnie :) Musi mi sie udać!!!!!

Gość ech kobiety puchy marne
dlaczego nie idziesz na całość?! uważam, że odpowiednia waga to 15 kg! Zrezygnuj z obiadzików i żyj powietrzem, popatrz, jaka jesteś tłusta! Fe!

Gość nieeeeeeeeeeee 40 to
za duzo. Wez zjedz do 30 :D

Gość totalne bzdury
wiesz tyle, co zjesz, czyli prawie nic chłe chłe

Gość totalne bzdury
jak będziesz jadła tylko obiad, Twój organizm nastawi się na magazynowanie zapasów, żeby nie być głodnym i przytyjesz jak nic!

Gość totalne bzdury
lepiej podziel ten obiad na 5 części i jedz go co 3 godz. w maleńkich porcjach.

Gość totalne bzdury
to nie, Twoja sprawa

otóż to. Twoje kilogramy tak naprawdę obchodzą tylko Ciebie, Blondyneczko:)

Gość bardzo proszę
przestań się objadać... zacznij się żywić racjonalnie...

dokładnie :) dlatego ja nie piszę tego dla was , aby wysłuchiwać waszych opinii , zresztą dalece odbiegajacych od prawdy ... To jak a jestem zależy ode mnie i tylko mnie obchodzi :)

ja właśnie jestem przeciwniczą tych wszystkich diet .... Raz tylko dawno temu jak był sał na dietę kapuściana spróbowałam i po drugim dniu jej stosowania powiedziałam DOŚĆ. uważam ,że najlepsze efekty daje nie jedzenie kolacji ,to bardzo dobry sposób żeby schudnąć łatwo i przyjemnie. Ja nie lubię jeść śniadań , tylko ostatnio coś mnie napadło,że nie byłam głodna a je jadłam , za to uwielbiam obiadki , makarony ,sosy , sałatki mmmm cośpysznego :) dlatego postanowiłam jeść tylko obiadzik ,bo muszę się doprowadzić do porządku bo przez ostatnie kilka tyg sobie pofolgowałam ,i na efekty nie musiałam długo czekać . POZDRAWIAM WSZYSTKICH :)

Gość kkkakkkakka
hej ja tez tak jadłam przez miesiąc i schudłam mało tylko 3kg a jak wczesniej jadłam kilka małych posiłkow to w 2miesiące zeszło mi 13kg a na marginesie to bedziesz sie zle czuła bo po obiedzie mocno rozciągniesz żołądek . Ja nie lubie sniadan bo mnie potem mdli strasznie

Gość Ktośtakisobie
Mała blondyneczko - jeżeli wiedziałaś, że taka będzie opinia i takie reakcje - to po co piszesz - po co zakładasz ten topik, wejdź na inną stronę, załóż bloga i pisz sama do siebie i dla siebie , nie rób przy tym przykrości ludziom, którzy mają problemy, naprawdę ogromną nadwagę, a nie wyimaginowane sadło, na ciele ważącym 47 kg !!!

wiesz ja wiele razy tak robiłam ,ze jadłam tylko obiadzik i nic wiecej i czułam się bardzo dobrze , a najlepiej kiedy ok 18 stej czy 19stej czułam głód , a że chodzę spać o 1 czy nawet czasami 2 w nocy , sama rozumiesz :) Też chudłam i to bardzo szybko ,choć to dziwne ,ale przy mojej wadze efekty były bardzo szybko widoczne :) kiedy jadłam 5 małych posiłków ,źle się czułam , dlatego tego nie stosuję . teraz idę gotować obiadek :) dziś ruskie pierożki z cebulką :) mniam mniam mniam

Gość kkkakkkakka
ja mam 156 i 53 kg i mysle ze 40kg to idealna waga dla mnie , 45kg tez mnie zadowoli kiedys mniałam 63kg to było straszne !!!!

Gość kkkakkkakka
mała blondyneczka a ile masz lat

ja nie miałam i nie mam zamiaru robic nikomu przykrości . założyłam ten temat , bo chciałam się wygadać i podzielić odczuciami , to chyba normalne ,ze piszę na forum ... przeciez jest dla każdego . Jeśli nie chcesz nie musisz przeciesz mnie czytać , ani nawet wchodzić na ten topic . Bloga zakładac nie mam zamiaru bo wg mnie to głupota ,strata czasu .

no juz starawa jestem troszkę :) mam 22 latka .... tak malutkie osoby jak my charakteryzują się tym ,ze mają drobne kości ,drobną budowe ciała w większości , i 45 czy 47 kg to już za dużo , bo niestety ale sadełko zaczyna się odkładać i nie jest to wymysł , tylko fakt niezaprzeczalny :)

Gość kkkakkkakka
mała blondyneczka a jakie masz wymiary

Gość kkkakkkakka
ja mam straszne biodra 99cm , udo 55cm a talia 74cm

Gość kkkakkkakka
?????????????????

Gość Ktośtakisobie
Pewnie, że nie muszę, ale może chcę ? Napisałam tak po prostu - jako stwierdzenie - bez żadnych podtekstów. A starawa to ja jestem - pani powiedzmy ok. 40 :)

Gość to prowokacja
bo nie wiem jak mozna byc tak pustym jak autorka topiku:-oja mam 158 ważę 56 kg i jestem zgrabna i nie mam zamiasru sie odchudzać:-PBo nie mam z czego,mam niestety grube kości stad taka waga:-oNo ale na to juz nie mam wpływu:-PPoza tym mięśnie też ma,wbrew pozorom moja waga to nie tyljko tluszcz(jego w sumie jest niewiele bo uprawiam sport i zdrowo sie odzywiam)

Gość Ktośtakisobie
To niekoniecznie prowokacja - są różne spojrzenia na własną osobę, znam dziewczynę, która przy wadze 28 kilo twierdziła, że jest gruba......Na szczęscie wyszła z tego, przynajmniej narazie :) Ale znam też " laskę " która waży 70 i mówi, że jest w sam raz :P

Obliczyłam Twoje BMI. Wnioski wyciągnij sobie sama. Przeciętna waga dla kobiety w wieku 22 lat przy wzroście 160 cm: ok. 56 kg +/- 5 kg (zależne od budowy ciała) Masz niedowagę ok. 11 kg! -------------------------------------------------------------------------------- BMI: 15,63