Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość OddajMiMisia.

Tabletki, biegunka, ciąża?

Polecane posty

Gość OddajMiMisia.

Biorę tabletki antykoncepcyjne. Przedwczoraj miałam lekką biegunke. Tabletke wzielam o 20.00. a biegunke miałam tak nie wiem ok. 24.00. I to nie była jakaś tam super biegunka :P tylko poszłam tak z 2 razy i było wielke pluuum ;] i tyle. a dzis kochalam sie z facetem. nie wiem. troche spękałam.

Gość SPOONMASTER
Chyba krótko bierzesz tabletki... Wchłaniają się 3-4h... A biegunka musi być NAPRAWDE OSTRA I DŁUGOTRWAŁA aby naruszyć tabletkę rozpuszczającą się w żołądku... Przecież ludzki układ pokarmowy jest baaaaaaaaardzo długi...Czyż nie??

Gość OddajMiMisia.
Tabletki biorę 2 lata. nie dziw sie, że pytam. poprostu wole się upewnić. wiem, ze zebytabletka nie dziala, musialabym siedziec, ale dzien na kiblu..ale..

zresztą biegunkę określa się biegunkę powyżej 3 kałow dziennie lub 1 z krwia sluzem i ropą... Ty po prostu pewnie mialas rzadsza konsystencje kupki i tyle..

Gość hmhmhmhmhm
a jak np. wzięłam tabletke i po niecałej godz - ok.40 minutach wystąpiła hmm może nie biegunka ale tak troche jakby zabarwionego śluzu??:/ to co wtedy?/ czy zdążyła sie juz wydalic, ? wydaje mi sie ze nie powinna w takim czasie sie chyba jeszce w żołądku rozpuscic, a tym bardziej ze nie było dużo tego czegoś ale już nie weim:/ bo mnie zmyliłaś że ta biegunka to ze śluzem....