Minka86 0 Napisano Maj 19, 2006 tydzien przed okresem zauwazylam krew, niewielkie ilosci, to trwalo 3 dni, zawsze mialam obfite i bardzo bolesne miesiaczki, a tym razem nic nie czulam, okresu takiego jak zawsze nie mialam, dwa tygodnie pozniej znowu pojawila sie ta krew, dziwnie sie czulam w tym miesiacu i czasami bolal mnie brzuch albo krecilo mi sie w glowie, co to za krew, czy moge byc wciazy??? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina23 Napisano Maj 19, 2006 nie zwlekaj idz do lekarza to nie jest normalne!!! Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka86 0 Napisano Maj 19, 2006 nie moge isc, nie jestem w Polsce, dopiero poczatkiem czerwca wracam... zaczelo sie dzisiaj rano i nie wiem boje sie, chodze ciagle zamyslona... nie mam kogo zapytac... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka86 0 Napisano Maj 19, 2006 przeczytalam cos o plamieniach ktore moga wystepowac podczas ciazy, nie wiem juz co mam myslec, czy to ciaza czy co to jest, jestem zalamana :\\ Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
My humps 0 Napisano Maj 19, 2006 A miałaś jakieś stosunki bez zabezpieczenia, ze możesz podejrzewać, ze jesteś w ciązy?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka86 0 Napisano Maj 19, 2006 tak kochalam sie z chlopakiem bez zabezpieczenia... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka86 0 Napisano Maj 19, 2006 ladne... dziekuje Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość 11111111 Napisano Maj 19, 2006 a za ta granica za która jesteś nie ma testów ciążowych? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka86 0 Napisano Maj 19, 2006 sa, ale ja jezyka nie znam :( poprosze kogos, ale do poniedzialku jeszcze daleko, chyba umre... Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina23 Napisano Maj 19, 2006 to napisz w jakim kraju ejstes to Ci ktos przetlumzcay jak zapytac o test ciązowy Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Minka86 0 Napisano Maj 19, 2006 no nie wiem.. DE Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość karolina 23 ma racje Napisano Maj 19, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
aga_krzysia 0 Napisano Maj 19, 2006 w Niemczech test ciazowy mozna kupic w zwyklej drogerii w soboty tez sa czynne nawet w niewielkich miejscowosciach nie potrzeba do tego znajomosci jezyka Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość fewfvqvfdv Napisano Maj 19, 2006 ile tych tematow zalozylas????!!!Widac ze niezle sie chyba stresujesz Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość jak sie chce to sie moze Napisano Maj 19, 2006 Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach