Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Niewiadoma.

Eh. może się czepiam, ale mnie to zbiło z tropu..

Polecane posty

Gość Niewiadoma.

Wiecie co. Strzele prosto z mostu. Poznalam swojego faceta na sympati.pl mimo, ze mieszkamy od siebie 150 krokow :) i no. on ma dalej konto na tej sympatii, i ostatnio mu mowie, po co ma tam swoje konto, ani z niim pogadac, tylko same oczka i w ogole, on mowi, ze tam w ogole nie wchodzi, i ze usunie, i tak minelo troche czasu, czasem widzialam, ze wchodizl na chwile. i teraz powiedzial, ze usunie. przyszedl do mnie do pracy i oznaml ze usunal, ale ja patrze.. nie usunal, skasowal, tylko zdjecia.. :( wiara, czyni cuda..

Gość Oddaj mi misia.
Ej Niewiadoma, nie wymyslaj, mial usunac to usunal, ja tam sie nie znam na tych symaptiach, ale chyba, jak klika sie usun, to trzeba troche poczekac

Gość Nie wiem po co
to piszesz, po co zakładasz taki denny topik ? Myślisz, że co my z nim porozmawiamy na ten temat ? Powiedz mu w oczy, że klamie, czy on mysli, ze jestes idiotką, czy co ?

Gość Nie wiem po co
to piszesz, po co zakładasz taki denny topik ? Myślisz, że co my z nim porozmawiamy na ten temat ? Powiedz mu w oczy, że klamie, czy on mysli, ze jestes idiotką, czy co ?

Gość naiwniara
mój facet tez miał anons, ne tylko na sympatii, ale tylko z niej usuna, bo ja tylko o tym wiedziałam. az kiedys, po kilku miesiącach wspólnego mieszkania odkryłam, że sie loguje na innych portalach. nasteopnego dnia akzałam mu się spakować, wynieść do siebie i więcej nie wracać. juz wiesz, co o tym myslec? :)

Gość niewiadoma
ale on sie tam nie loguje

Gość sprawdź na innych

Gość tak se pisze
ja kiedyś miałam takie konta, i może jeszcze są bo np żeby usunąć jedno, trzeba było pisać do adminów i to do skutku, żeby usunąć inne należało pamiętać hasło a ja nie korzystałam i zdążyłam je zapomnieć, gdy sobie przypomniałam, akurat zmieniali coś na stronie.. innymi słowy likwidacja nie jest taka znowu prosta, na każdym serwerze i zawsze

Gość niewiadoma
nie ma innych kontach. troche to glupie z mojej strony.