Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość waxinka

WAX a miało być takie dobre... ktoś miał? opinie

Polecane posty

Gość waxinka

tak po przeczytaniu wielu dobrych opini o odzywce wax ze ja kupiłam na moje rozjasniane, zniszczone, przesuszone i wypadajace wlosy!! Uzywam jej prawidłowo czyli z zastosowaniem ciepła jak na ulotce.... I wydaje mi się ze trace wiecej wlosow niz przed uzyciem jej wogole.... uzylam tej maski dwa RAZY A WLOSY CORAZ MOCNIEJ ZACZYNAJA WYPADAC:( czy to tak ma byc? hmmm? ktos uzywal mial ten sam problem? A jakby cos to moze znacie inne skuteczne srodki bvo ja to popadam jjuz w rozpacz....dziekuje

Gość ja kiedyś miałam to
zużyłam całę opakowanie i nic nie pomogło, przestałam sie bawić w to, bo traciłam więcej włosów przy ttym, niż to warte. ale i tak sie juz przyzywczaiłam że na moje włosy nic nie pomoże..

Gość ja tam zawsze go chwalę
Używam go od około 10 lat. Kiedys regularnie, codziennie, nawet, gdy już problem zniknął. Teraz już tylko od czasu do czasu. Parę razy w tym czasie zmieniałam kolor wlosów. Ze trzy razy z rudego na blond. Zawsze wtedy fundowałam sobie WAX i pomagało! Ale używałam go codziennie. Nakladałam na wilgotne włosy, okrywałam foliowa siatką głowę i na to jeszcze ręcznik. Chodziłam w takim turbanie po mieszkaniu sprzątając na przykład lub czytałam coś. Nieraz były to 2 godziny z turbanem na głowie. Probowałam też nakładać w czasie kąpieli, żeby było ciepło, ale ten sposób sie nie sprawdził. Polecam jednak częste stosowanie WAXA i nakładanie "turbana". Wtedy działa!!!

Gość jajajajajaaaa
a ja WAX stoowalam jak odzywke co dziennie i nie zawijalam w turban tylko po umyciu wcieralam we wlosy i za jakies gora 5 minutek splukiwalam wlosy staly soe mocniejsze i lsniace:)a jak robilam tak jak pisalo,ze trzymac w cieple itd to tez mialam poblem z wypadaniem wiekszej ilosci wlosow:(wiec aby nie wyrzucac tego wlasnie tak robilam jak napisalam wyzej. Efekt mocniejsze wlosy teraz mam PLACENTE do wlosow kupilam na alegro i tez nie trzymam na wlosach w cieple tak jak pisali.pozdrawiam,