Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość taka sama jak wydziewczyna

uroda i pewnosc siebie

Polecane posty

Gość taka sama jak wydziewczyna

czy ludzie uwazaja osoby urodziwe za bardziej pewne siebie? wypowiedzcie się proszę

Gość siakaś jedna
ja nie jestem urodziwa,a i tak pewna siebie:P

Gość rabatka 68
mam wnuczkę piękna bierze udział w mislandzie pl byłam z nią we włoszech byliśmy zaczepiane na karzdym kroku imówiono do nas bella donna podchodzono dotykano było to krepujące choc przyjemne mnie brano za mamę

Osoby urodziwe mają więcej adoratorów/ek i mogą w nich przebierać jak w ulęgałkach. Z doświadczenia wiem, że nie mają szacunku dla tych brzydszych. Pomiatają tymi \"szaraczkami\" bo mogą ich zmieniać \"jak rękawiczki\". Chociaż są wyjątki. Nie wiem czy takie pomiatanie innymi można uznać za pewność siebie.

Gość rabatka 68
może itak jest ale nie robi tego moja mis jest uprzejma dla wszystkich może dlatego że pochodzi z rodziny wielodzietnej

Gość rio-rita
fenyloetyloamina -> masz 200 % racji :)

Gość taka tam nieurodziwa
uroda idzie na pewno w parze z pewnoscia siebie u nas to jest tak moja mama byla kiedys naprawde ladna kobieta i miala wielu adoratorow i w czym wybierac zanim wyszla za maz, ale... ja niestety nie odziedziczylam po niej urody i wlasnie dlatego jestem w domu juz gorzej traktowana ciagle mi mowi ilu tu ona miala adoratorow jak byla mloda itp a juz jak jest zla na mnie to wyzywa mnie od starych panien :( przykro mi, bo nie dosc ze nie mam urody to zostalam tez juz wyzbyta pewnosci siebie :(

Gość dddddddddddddddddfd

Gość hfghfg
ja kiedy ładnie wygladam to jestem pewna siebie ale niestety nie dam rady pozbyc sie niezmiałosci zreszta czesciej wygladam brzydko :(

i słusznie! bo ładne Niewiasty to adorowane są , kariery robią i ich status społeczny jest wysoki. a te brzydale to z rańca pierwszym tramwajem już pomykają do swojego mopa lub na zmywak.

Gość llena25
Powiedzialabym inaczej, ludzie odbieraja osoby pewne za siebie za bardziej atrakcyjne.

Nie powiedziałabym żeby uroda miała wpływ na pewność siebie. Czasem zdarza się, że kobieta niezbyt urodziwa jest bardzo pewna siebie. Wszystko zależy od charakteru i sposobu bycia. Czasem wystarczy tylko się skropić dobrymi perfumami, żeby poczuć się pewniej. Zapach dobrze dobrany podnosi pewność siebie.:) polecam taki sposób, wszystkim, którym brakuje pewności siebie

Gość UrodaToNieWszystko
Graj i zdobywaj nagrody! www.zaproszenialockerz.eu W kilka dni za darmo odbierzesz np iPoda czy PSP ! Wejdź i sprawdź