Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

fajnabasiunia

Oczyszczanie skóry u kosmetyczki

Polecane posty

Powiedzcie mi co do oczywszczania skóry u kosmetyczki ( ja chcę isć na plecy, dekolt i twarz, ale boje sie bo nasłuchałam się o bliznach i innych) ehh i nie wiem własnie czy isc czy nie.... słyszałam równiez ze to daje rezultat tylko na 1 miesiac, a potem jest coraz gorzej... powiedzcie, proszę :(

ja wlasnie wrocilam od kosmetyczki ...mam czerwona twarz jak buraczek ale widac ze nie ma juz zadnych grudek bo zostaly mi po leczeniu trądziku.czekam az skora wroci do normy:)wiec chyba raz na dwa lata to pomaga:)

Gość zadowlona z efektu
Na zwykłe oczyszczanie to bym nie poszła, ale od jakiegoś czasu regularnie chodzę na oczyszczanie twarzy takim aparatem, który oczyszcza ultradzwiekami. Zabieg jest bezbolesny i bardzo dokładny. Ultradzwieki dodatkowo leczą skóre i efekt jest naprawdę super. Pomógł mi rowniez na uczulenie, ktore wyszlo mi na twarzy, w okolicach brody i ktorego nie moglam sie pozbyc zadnymi sposobami.

Gość niuuutkaa
Ja też robiłam to oczyszczanie u kosmetyczki w Poznaniu i efekt faktycznie bardzo dobry. A co najwazniejsze, nie boli to jak przy zwyklym oczyszczaniu i nie jest sie tak czerwonym po zabiegu

Gość Rudraaa
Niuuutka a gdzie byłaś w Poznaniu? Ile zapłaciłaś? Też jestem z Poznania :)

Gość niuutkaa
W Gabinecie Kosmetycznym MAWI w Naramowicach. Taka ulica po przeciwnej stronie os. Wł. Łokietka

Gość ile placicie za oczyszczanie
ultradzwiekami ???

Gość wawka
W Warszawie są droższe

Gość City_Bebe
ja takze wlasnie wrocilam od kosmetyczki..siedze z maseczka ..twarz jak burak..a dzis mam ognisko..na szczescie bedzie ciemno..mysle ze zaczerwienienie do wieczora zejdzie..co do tych BLIZN ... to akurat mi sie goja bardzo szybko.. a tak naprawde efektk jets warty pomeczenia sie, ja zawsze zwiajma sie z bolu..dzis mialam ochote uciec..ale cos... cierp cialo cos chcialo.. i Rzeczywiscie efekt jest na gora 1,5 miesiaca..ale jak ja jetsem nastolatka to w mlodym wieku wypadalao by o takie rzeczy zadbac jelsi budzet na to pozwala... + duzo wody minerlanej i jest ok ;)

Gość agneesss
Nie wiem na czym dokładnie to polega, ale widzę po sobie jaki daje efekt. Oczyszczanie nie boli, skóra po nim jest super gładka, znika przetłuszczanie się skóry, a wszelkie zmiany zostają zaleczone. pomaga mi to także na uczulenie, które czasem mi wychodzi na policzkach. Dla tak gładkiej skóry warto wydać trochę pieniedzy. Poza tym tradycyjne oczyszczania to chyba nie są duze tańsze? Ja również płacę 70 zl we Wrocławiu

Gość natkka.s.
Takim specjalnym urządzeniem oczyszcza sie skóre. Jednoczesnie to działa jak peeling i skóra jest potem bardzo gładka. Polecam jak najbardziej. Nigdy nie miałam tak ładnej cery, jak teraz gdy robie regularnie oczyszczanie ultradzwiekami.

Gość oj znam to
hmm...zanecilyscie tymi ultra dzwiekami nie powiem :P co ile trzeba wykonywac ten zabieg?czy on rowniez dziala na pory?

Gość niuutka
Zobacz tez inne posty o oczyszczaniu ultradzwiekami, sa na tym forum. Ja tez z tego korzystam od roku i jestem zadowolona. Pozdrawiam.