Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość porada /

masturbacja a poczucie winy..

Polecane posty

Gość porada /

hmm..mam wspaniałego chlopaka z ktorym jestem juz 7 lat. Wszystko jest miedzy nami ok, ale jesli chodzi o seks, to mamy niestety różne temperamenty. Na poczatku bylo, jak w wiekszosci takich przypadkow, oczywiscie super. Nie moglismy sie soba nacieszyc. Po jakims jednak czasie jego temperament opadl niemal do minimum = seks 1 na 2 tygodnie, gora 1 na tydzien. Ja natomiast czuje dopiero, ze sie budze..:/ no i mam taki mały problem. Hormony po prostu we mnie tryskają, poczas gdy moj chlopak jest ciagle zmeczony ( i ja naprawde go rozumiem) praca i studiowaniem. Mam wyrzuty sumienia za kazdym razem, gdy robie to sama..wiecej...od pewnego czasu potrzebuje dodatkowej "podniety" :/ i juz całkiem jestem sobą załamana..za kazdym razem mowie sobie ze juz nigdy, nigdy..a tymczasem, gdy znowu tak bardzo mi sie chce, sciagam sobie filmik z internetu...

Gość porada /
jestem żałosna...nie wiem...podobno to nic zlego a nawet jest to uwazane za normalne, ale ja mam poczucie winy...wydaje mi sie ze gdyby on sie dowiedzial..nie wiem - chyba bardzo bym go tym skrzywdziła..ale dosc mam juz popłakiwania w poduszke ze zlosci z tego powodu, ze on sie odwraca na drugi bok, a ja potzrebuje seksu..

Gość porada /
oczywiscie probowalam mu o tym powiedziec, ale on tylko robil sie smutny i nic nie mowil. Nie chcial na ten temat rozmawiac...mam mieszane uczucia. Czy mam walczyc sama z sobą?

Gość porada /
hmm...nikt nie odpowie? ;( nie wiem..nie macie takich problemow?

Gość onaa
nie mozna miec poczucia winy....powiedz o tym chlopakowi...to czasami tez niezly afrodyzjak...

Gość porada /
wydaje mi sie ze jego reakcja bylaby jednak odwrotna..poczułby sie urazony chyba...

Gość johhhhny
ja jestem facetem ale mam bardzo podobnie. Z zoną widujemy się tylko w weekendy a ona i tak jest zmęczona i nie ma ochoty, a więc co mi zostaje...... masturbacja. Tez mówię ciagle ostatni raz, a na drugi dzień to samo!

Gość porada /
zawsze mowi wtedy: ojj..taki jestem zmeczony..i ja juz teraz jakos to jestem w stanie przemilczec, ale bylo tak ze stawalam sie wredna w takim momencie, zadałam wyjasnien, pytalam o co chodzi, płakałam, chcialam sie nawet o to pokłocic..aby tylko cos sie dzialao, aby nie isc spac z tymi pokładami emocji..ech...w koncu postanowilam inaczej sobie radzic z ta energia...ale pomaga mi to tylko fizycznie...psychicznie nie czuje sie z tym dobrze..

Gość drwalowa
moze to drwal...nie chcę cię martwić, ale moze on rąbie coś na boku

Gość porada /
i to ciagle pilnowanie sie...na poczatku wystarczalam sama sobie, pozniej zaczelam czytac opowiadania erotyczne, a teraz jestem na etapie filmikow z netu...matko! coraz gorzej jest. O jedno jestem spokojna, na 100% nigdy go nie zdradze, ale ja juz takie te moje małe występki troche jak zdrade odczuwam..

Gość onaa
to nic zlego

Gość porada /
hmm..nie sądze..wiem, ze roznie to bywa i pewnie zadna zdradzana osoba nie przypuszczala ze ja to spotka, ale moj facet jest takim dobrym introwertykiem..ma zasady...ech...nie, na pewno nie ma nic na boku..

Gość dr walowa
no to w takij razie juz nie wiem, co z tym zrobić....

Gość dr walowa
ja tez to robię..od lat...

Gość porada /
mmm...a czy twoj ewentrualny partner o tym wie? jak sie dowiedział? i co on na to?

Gość dr walowa
ja nie mam partnera...dopiero ostatnio z kims się spotykam ..ale powiem Ci, ze tego Twojego to niezly skurwiel jest!!!!!!!! tak kobietę zaniedbywać !!!!!!!!!!!!!!!!!!!!! 😠 😡

Gość hmmmmmmmmm
A moze on jest chory ?

Gość porada /
nie wiem..nie potrafie byc na niego za to chociazby zla. Wiesz, moze w tym jest troche mojej winy. Moze on sie wypalił...moze ja nie jestem wystarczajaco dobra w te gierki, nie wiem..wina chyba zawsze lezy po srodku..:(

Gość hmmmmmmmmm
... zmien faceta bo wydaje mi sie to zbyt podejrzane

Gość dr walowa
rąbie na boku - masz jak w banku

Gość hmmmmmmmmm
czemu obwiniasz siebie... oszalalas?

Gość onaa
to problem XXI wieku.....faceci zabiegani....zestresowani.......nie majacy ochoty na sex.........

Gość porada /
co do tej choroby - raczej nie. Problemem nie jest osiągniecie wzwodu. Rano praktycznie zawsze go ma - no ale wiadomo trzeba leciec do pracy itp. a czesto nawet mimo wzwodu nic z tego nie wychodzi, bo on sie np. po prostu ubiera, albo lezy i nic nie robi, gdy ja zaczynam przejmowac inicjatywe - jakby tylko czekal na efekt..:/

Gość hmmmmmmmmm
a jego calkowicie nic nie rusza? Moze on jest Gejem i dobrym aktorem ?

Gość To może..
Idź do roboty. Zamiast sie tak swoją d..ą zajmować!

Gość porada /
tez tak mysle, to powszechny problem jest. Wiele juz takich topikow powstalo...tylko zastanawiam sie jak bedzie dalej. On ma dopiero 27 lat i chyba juz opada z checi, a ja jestem mlodsza i dopiero sie "budze"..:)ech...fizycznie jest mi ok..bo znowu to zrobilam dzis. ale jakos mam wyrzuty sumienia bo nie wiem jakby on na to zareagował. I nie wiem: co byloby gdyby on przyjął to po prostu do wiadomosci i uznal ze skoro sama sobie radze to on juz nigdy nie bedzie nic musial w tej kwestii robic, skoro żadko mu sie chce..

Gość hmmmmmmmmm
nie... chyba faktycznie jest gejem i dobrym aktorem

Gość porada /
do To moze... - a myslisz ze to bylby lek na to całe zło? praca, praca, praca...nie uwazasz , ze seks to równiez bardzo wazna rzecz w związku?

Gość dr walowa
porada/ - przestan dziewczyno...to nie problem..... kurde co za prowokacja :o

to nie jest twoja wina ze masz wieksze potrzeby od partnera Wiekszosc kobiet to robi i nie ma wyrzutow sumienia Masturbacja jest to tak intymna sfera naszego zycia ze nie musisz tego mowic szczegolnie twojemu facetowi bo go tylko poglebisz w depresji ze nie jest dobry w seksie .Pytalem sie kiedys moja partnerke czy sie masturbuje to mi odpowiedziala ze nie bo ja ja calkowicie zadawalam a jak domyslam sie i wyczuwam to robi