Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kaktusy

Alkohol a lek nasenny

Polecane posty

Gość umm no ciekawe
ale wy wszystkie jesteś głupiutkie!!! Truć się bo podoba wam sie lekarz!!! Wariatki!!! Lepiej idżcie do psychiatry może też wam się spodoba!!!

Gość taaa jasne że jednego browca
to se wlnąć zawsze wolno, a poza tym piwo to nie alkohol, tylko napój przyjemnie chłodzący (zimne) lub rzogrzewający( Grzaniec).

Gość Dobre żarty
no pewnie że nic ci nie będzie po jednym

Gość Nonia
A weź całe opakowanie i popij flaszką wódy!!! Będziesz miała istny odlot!!!

Gość Chiba
Ja też tak robię. Jedna tabletka na sen (biorę różne) i jedno piwko do popicia. Przynajmniej dobrze mi się śpi. I jak widać do tej pory żyję i nic złego mi się nie dzieje. Pozdrawiam.

Gość Ludwika Paleta
do chiba - moze Ty po prostu dobrze reagujesz na takie polaczenie i poza tym Twoj organizm sie juz zdazyl przyzwyczaic, skoro tak to praktykujesz, ale nie kazdy moze miec tyleszczescia co Ty, dlatego ponawiam to, co napisalam na 1szej stronie, wystrzegajcie sie takiego polaczenia, a najlepiej i lekow i alkoholu w ogole :)

Gość co nowego
w tym temacie?

Gość hugo kołątaj
zajeb 2 stilnoxy naraz i cziesz sie pizdą

Gość sisi6666
ja biore tabletki na sen typu polsen nasen itp popijam je piwem bo nie dzialaja same jakos tak robie od 2 lat i zyje inaczej usnac nie moge.. albo duza ilosc alkoholu albo tableta przed snem inacezj nie da rady a rano trzeba wstac do pracy i jakos tak dzialam kawa rano potem 2 ga moze i 3 zyje funkcjonuje w ciagu dnia gorzej jak wieczor przychodzi.. jesli chialby ktos pogadac ... sonija1@wp.pl

Gość gość
sisi6666 dziś ja biore tabletki na sen typu polsen nasen itp popijam je piwem bo nie dzialaja same jakos tak robie od 2 lat i zyje inaczej usnac nie moge.. albo duza ilosc alkoholu albo tableta przed snem inacezj nie da rady a rano trzeba wstac do pracy i jakos tak dzialam kawa rano potem 2 ga moze i 3 zyje funkcjonuje w ciagu dnia gorzej jak wieczor przychodzi.. jesli chialby ktos pogadac ... sonija1@wp.pl

Gość gość
Nigdy w życiu! Co ty wyprawiasz! Znałam ludzi którzy przez to umarli, tak samo jest z lekami na serce i wieloma innymi. A na sen ogólnie bardzo dobry jest napar z kopru włoskiego - ja w ogóle zanim się zacznę faszerować tabletkami to wolę sie naturalnie poleczyć. O tym koprze dowiedziałam się stąd http://terapiasokami.pl/bezsennosc-soki są też inne przepisy na soki na bezsenność, poczytajcie sobie ;)

Gość sonija1
tabletki ziolowe sa dla ludzi ktorzy nie mieli stycznosci z lekami nasennymi na recepte moze na nich to dziala... rowniez kiedys to bralam meliski melatonina ale nerwy stres zycia codziennego nie dawaly po tym zasnac dlatego lekarz polecil typowo na sen leki.. oczywiscie uzaleniaja nie mozna brac je ciagle... ale znam ludzi ktorzy biora :) ja rowniez czlowiek chociaz wyspany wstaje... podkreslam nie leki antydepresanty po nich sie jest ciagle spiacym typowe leki na sen....

Gość gość
Czy warto próbować dla jakiegoś lekarza raczej głupota