Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość eliska111

kiedy dziecko powinno obrocic sie głowka do dołu?

Polecane posty

Gość eliska111

Do 34 tc, po tym czasie jest marna szansa na odwrócenie moja córcia sie nie odwrociła i była cesarka.

Gość eliska111
a sa jakies sposoby/cwiczenia etc zeby zdazyło sie przekrecic?

no wlasnie czy jest na to jakis sposób. Bo u mnie 3 tygodnie temu gin tez stwierdzil ze mala lezy miednicowo:(:(:( powiedzial ze w kazdej chwili moze sie przekrecić. Za tydzien w piatek sie dowiem jak juz lezy.Mam nadzieje ze zdazy sie prawidłowo ulozyc, bo nie chce cesarki :(:(

ja tez tak mam -jestem w 29 tyg-mi lekarz kazał wkładac poduszke pod pupe np wieczorkiem juz sobie leze

Gość poddnnnooossimy

Gość xxxxxxxxxxxxxxxxxxxx
mnie wszyscy mówili, ze bede miala cesarke, nawet dwa tygodnie przed wizyta mi lekarz mowil, a ja wiedzialam, ze cesarki miec nie bede, bo nigdy na operacje bym nie poszla. poszlam se do szpitala bez boli, dali mi kroplowke na wywolanie boli i w ciagu godziny urodzilam... dziewczyny.. POTEGA PODSWIADOMOSCI !!

Jak ja byłam w ciąży to gin powiedział że do 37 tyg ma czas. Kiedy już byłam po 37 tyg i nadal dziecko nie było odwrócone to zapadła decyzja o cc.Ale gin powiedział że miał takie przypadki gdzie dziecko dosłownie w ostatniej chwili się przekręca.U mnie nie było tego cudu i była cesarka