Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia_k

JA TO MAM STRACHA-

Polecane posty

Gość misia_k

kochane mi sie spóźnia już ponad tydzień, objawy okresu są, ale go brak 3 testy na negatyw ale dziś odbieram Hcg zobaczymy trzymajcie kciuki

Gość różowa ropucha
mam tak samo jak i ty ;) okres spóźnia mi się tydzień, bolą mnie piersi, łupie w krzyżu i cały czas mam wrażnie, że już mi wypływa, a tu nic :( pozatym nic nie ma.Tez mam stracha , który opóźnia mi okres.Daj znac, co i jak z Twoim wynikiem.3 mam kciuki

Gość misia_k
OJEJCIU JAK FAJNIE ZE JESTES ZE MNA, słuchaj ja mam też takie uczucie ból jak zawsze przed okresem, piersi mnie bolą, i oczywiście uczucie, że już leci no to biegim do łazienki i nic. powiem Ci że sama już nie wiem, odstawialm proszki 2 miesiace temu po nich mialam regulatnie 2 okesy no i 3 lipa nie ma jak na razie, pocieszam się jeszcze wlasnie tym odstawieniem, zmiana klimatu bylam w gorach na weekend majowy, duzo wysilku troche stesu w robocie, oraz fakt, ze poza proszkami nigdy nie mialam regularnego okresu. No ale dzis się dowiem może czegoś wiecej, bo niby mój ginekolog coś zobaczył, ale nie okreslil na 100 % czy to ciąza czy nie powiedzial ze moze być to ew wczesna ciaza, aaaa jeszcze dobry byl bo powiedzial ze okres napewno nie spoznia sie przez stres i jw.:-)

Gość różowa ropucha
no to teraz mnie jeszcze bardziej nastraszyłaś!!! - napisałaś, że twój gin coś widział, aaaaaaaaaaaaaaaa! ja tam nie mam żadnych takich "macierzyńskich odczuc", że to to.Stawiam na stres,bo on jest tu powodem - tak sobie tłumaczę.A pozatym to sie normalnie czujesz??? Bo ja się juyż naczytałam o objawach ciązy noi teraz wyszukuję ich w sobie, a to jest najgorsze co może byc :(

Gość różowa ropucha
a ile masz lat jeśli mogę spytac??? ja 24

Gość różowa ropucha
słuchaj, a czy masz jakiś śluz? podobno w ciąży jest taki biały, gęsty - ja nic nie mam.BNie mam też tej kreski, która jest już w kilka dni po zapłodnieniu od pępka do spojenia łonowego.

Gość misia_k
wiesz ja tez sie naczytalam od groma, ale zadnych takich obajów to ja nie mam, a to co zobaczył to powiedział, że moze być to zgromadzony naskórek z powodu opoznionego okresu. Choć nie pocieszyl mnie bo na koniec skwitowal z usmiechem, ze obstawalby przy wczesnej ciazy, ale wiesz jakos malo mnie to przekonuje, bo tak jak Ci napisalam w zadne stersy nie wierzy itd, ,,,, jak nawet w ksiazkach jest to napisane...

Gość misia_k
ja mam 25 lat, kurde we wrzesniu mam slub, ale nie chcialabym isc do slubu z brzuchem tym bardziej, ze wysmiewalam rodzine po takich wpadkach a tu ja bym miala to samo, nie ma opcji w razie czego biore poronne :-( nie śluzu zadnego nie mam i zadnej kreseczki tez:)

Gość różowa ropucha
ja na twoim miejscu poszłabym jeszcze do innego ginka.Cholercia, a ja sie boję kupic nawet testu!!! A te poronne, to gdzie mozna dostac???

Gość misia_k
WIESZ Z TYM DZIADEM JESTEM UMOWIONA, ZE MAM ZROBIC 2 TESTY 1 W WCZORAJ I 2 WE WTOREK JAK WYJDA NEGATYWNIE TO IDE DO NIEGO WE WTOREK I ON ZROBI JESZCZE RAZ USG JAK NIC NIE WYPATRZY TO DA MI COS NA WYWOLANIE MIESIACZKI, NATOMIAST JAK DZIS WYJDZIE Z KRWI, ZE JESEM TO ZGLOSZE SIE DO LEKARZA PO PORONNE, WIESZ TO JEST TYLKO NA RECEPTE, TO JEST ZAWSZE MNIEJ "PSYCHOWE" NIŻ NIE DAJ BOZE SKROBANKA I MASZ JAKOS PEWNOSC ZE NO GENERALNIE POWINNAS ZAJSC W CIAZE, A TAK NIECH ZLE CIE WYSKROBIA TO PO ZABAWIE TRZYMAJ ZA MNIE KCIUKI

Gość misia_k
KURCZE CO KRAJ TO OBYCZAJ - I TAK SAMO Z LEKARZAMI:)

Gość różowa ropucha
ja wyczytałam tu na forum, że w początkowej ciąży jest właśnie bardzo dużo białego śluzu - o więc juz sama nie wiem??? czekam na ifo i 3 mam kciuki - będzie dobrze, to tylko nasze łebki wymyslają te cuda ;)

Gość misia_k
KURCZE TERAZ TO NORMALNIE NIE MOGE SIE JUZ SKUPIC NAD PRACA, LAPIE MNIE ROZWOLNIENIE TAK SIE BOJE ZE JUZ SCHIZY DOSTAJE

ja wałsnie sie tym przestarszyłam ze ten biały sluz to objaw ciazy niedawno odstawiłam tabsy i teraz mam taki biały sluz( zawsze miałam taki jak miałam jajeczkowanie) wiec poszłam zrobic beta-hcg i jestem spokojna i najwidoczniej mam po prostu jajeczkowanie!!

Gość misia_k
SŁUCHAJ JAK TO Z TYM BETA ONI MI TAM NAPISZA WSZYSTKO LADNIE CO I JAK CZY MAM JESZCZE ISC Z TYM BADANIEM DO LEKARZA??

ja miałąm taka duza kartek na ktorej jest hcg-beta ilosciowo 1.00> to jest ciąza

Gość misia_k
NO A TY ILE MIALAS I ILE SPOZNIAL CI SIE OKRES

jesli jestes w ciązy to ponizej sa wypisane tygodnie z liczbami i pewnie bedzie zaznaczone ktory to tydzien trzymam kciuki ze wszytsko jest ok

Gość misia_k
ACHA NO TO DOBRZE ZOBACZE CO MI POKAZE, BLAGAM WSZYSTKICH BOŻKOW ZEBY TO NIE BYLO TO.

u mnie to zupełnie inna historia. 2 ty temu musiałam odstawic tabsy w trakcie drugiegio opakowania bo nabawiłam sie zapalenia błoby sluzowej załadka i nie jadąłam w ogole. i gin mi powiedział ze okres teraz moze mi sie spoznic nawet pare miesiecy(horror!!) a ponadto bawiłam sie troszke z moim słonkiem wiec jesczez jakby mi sie okres spoznił to bym ze stresy wyrwała wszytskie włsoy dlatego wolałam zrobic ten test. wykrywa zmiany juz 24h po zapłodnieniu czyli szybko

Gość misia_k
O W MORDE TO SUPER, ZE TO TAKIE SZYBCIUTKIE JA TEZ SIE NA TO ZDECYDOWALAM BO TESTY NIE SA 100%, A TEŻ KOSZTUJA WIEC CHOCIAŻ ZAPLACE RAZ A DOBRZE - NA RAZIE 3 TESTY NEGATYW

testy z apteki sa do dupy!! na moje to jakbys piwko wypiła to by ci wykazało ze w ciazy jestes hehe na te testy moze wpływac nawet temp czy wilgotnosc powietrza w pomieszczeniu wiec naprawde szkoda czasu na takie testy, ja takiego nigdy nie robiłam od razu poszłam na badanie krwi ale moje kumpele miały rozne historie z testami z apteki

hej. Mi okres spoznia sie juz 2 tygodnie dziś mam 43 dzien cyklu i nic. dostałam od gina luteine biore juz 5 dzien i nadal nic. Ale nie wiem czy nie jestem w ciazy (wątpie) bo jak lekarz mnie badal to powiedzial ze mam powiekszona macice wiec ciazy nie wykluczyl. Dodam ze odstawilam tabsy 3 miewsiace temu i to moj 3 cykl bez tabsow, jajeczkowanie mialam bardzo bolesne a potem zauwazylam jeszcze 2 razy charakterystyczny śluz owulacyjny wiec domniemuje ze moglo tych owulacji być wiecej niz jedna. Jak widac organizm wariuje, czekam, nie wiem co będzie, robilam 4 testy wszystkie negatywne. Od wczoraj bardzo boli mnie kręgosłup i wyskoczyly mi syfki na buzi wiec moze to oznaka nadchodzącego@??

Gość różówa ropucha
a mnie boli krzyż, piersi, też miałam syfki, czułam owulację i ... dupa, okres tydzień mi się spóźnia, ale to napewno dlatego, że ciągle myślę o tym, żeby to nie była ciąża - psycha bardzo wpływa

ja juz jestem troche zmeczona tym czekaniem, martwie sie ze jesli to nie ciąża to dlaczego mam az takie opoznienie? kręgosłup boli mnie juz mniej niz wczoraj tylko syfkow coraz więcej..no nic wyczekuje dalej..... beznadzieja

Gość różówa ropucha
a mnie brzuch już nie boli - piersi bolą...co my musimy przeżywac :(