Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość misia_k

JA TO MAM STRACHA-

Polecane posty

Gość gliceam
Ja tez mam stracha- i co o tym powiecie-pisalam o tym na innych topickach ale mnie wysmiano potraktujcie to powaznie-prosze. mam pytanie.uprawialam z chlopakiem petting-jakie jest mozliwe zajscie w ciaze..na chwile dotchnal tam penisem-sekudny. 3 dni po tym zrobilam test-negawtyny. normalnie miesiaczkuje.Jakie jest prawdopodobienstwo zebym zaszla w ciaze-prosze o odpowiedz.

Gość po prostu głuupota
Kobiety :( tydzien do okresu...stosunek przerywany...niby wszystko na zawnatrz...napiszcie ze nie jestem w ciazy bo nie moge normalnie funkcjonowac:(

a słyszłas o płynie ejakulacyjnym?? stosunek przerywany to metoda antykoncepcyjna rodem ze sredniowiecza. idz do gin albo na badanie krwi

Gość po prostu głuupota
nie mowie z to moja metoda antykoncepcyjna... po prosty facet przyjechał niespodziwanie...i przyznam ze troszke zaszalelismy po dłuzszej przerwie niewidzenia sie...:( a badanie krwi na drugi dzien chyba i tak nic nie wskaze co?

badanie daje wynik juz chyba po 24h wiem szalenstwo(sama nie raz zaszalałam) a potem robi sie w gacie ze strachu

Gość po prostu głuupota
no wlasnie:( dzieki za informacje.... w poniedzialek pewnie pojde...

Gość Mel B
Ejmi- Luteinę bierzesz prze kilka dni i odstawiasz. Krwawienie powstaje z ODSTAWIENIA, tak jak przy tabsach!!!

Gość różowa ropucha
Mel B- a ta luteina jest bez recepty??? mam do was pytanko - ostatni okres miałam 15.04, trwał do 20.04, w tym miechu powinna dostac tak 12-13 .o5 - powiedzcie mi kiedy miałam dni płodne, bo już jestem tak zamotana, że myślec nie mogę :( nadal nic nie ma :(ratunkuuuuuuuuuuuuuu!

Mel B- to zależy od rodzaju luteiny bo są różne, ja dostałam taką która wywoła krwawienie w czasie brania, lekarz mi powiedział że mam brac ją 10 dni i jak nie dostane @ to drugie 10, wtedy powinnam dostać krwawienie

Gość różowa ropucha
aaaaaaaaaaaaaaa ! dostałam :) co za ulga :)

Gość po prostu głuupota
mam nadzieje ze ja tez tak napisze :(

Gość różowa ropucha
i jak tam u Was??? pozdróweczka i nie martwcie się ps. a tak na przyszłośc to wcześniej pamiętajmy o zabezpieczeniu się, a nie będziemy tworzyc tych topików tutj ;) głowa do góry

Gość misia_k
witam serdecznie. jak pisałam wcześniej też mialam stracha ale dostalam w sobote, dziwne ale wydaje mi sie że to bylo przez stres jak odebralam wyniki Beta Hcg i były negatyw nerwy mnie puscily i za jakies 2 godzinki okresik. popieram mmusimy sie wczesniej zabezpieczać. trzymajcie sie i dont stres:-)

Gość po prostu głupota
jeszcze ja...to bedzie długi tydzien :(

Gość nieuswiadomiona
ja tez mialam cykora pisalam na topiku czy bole piersi.. dostalam wczoraj alleluja alez sie ciesze bo moj facet na ojca kompletnie sie bie nadaje a jak u powiezialam to mnie wysmial :( tak cy siak w ciazy nie jestem a faceta chya zmienie bo z tego nic nie bedzie :(

Gość Miśka159
Mi tez się spóznia okres juz ponad tydzień,test negatywny.Moj facet twierdzi że troche chyba we mnie popuścił więc juz sama niewiem:(

Gość bzozik
no jak popuscil chociaz troche to chyba klops moja kolezanka tak miala i teraz ma becikowe ale to nic bo dzieci sa potrzebne a wogole to wystarczy ze w trakcie (tegotego) wydzieli sie z czlonka troche tej wydzieliny przedejakulacyjnej, takiej sliskiej i tam jest od cholery plemnikow i to tych najsilniejszych i najruchliwszych bo sie przepchaly do przodu a jak z taką wydzieliną "wsadzi" wam choc w poblize na chwile to ciaza moze byc na 1000%, tak juz natura to wymylila wkoncu zyjemy coraz zdrowiej a jest nas coraz mniej wiec w przyrodzie wszystko musi sie zgadzac pa

Gość po prostu głupota
:(