Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

-monia-

jakie sa i jakie przeszlyscie choroby tzw kobiece...?prosze napiszcie...

Polecane posty

jakis miesiac temu mialam objawy zapalenia pecherze-pierwszy raz w zyciu...zwlekalalm 4 dni i poslzam do lekarza rodzinnego ...przez prawie 3 tygodnie faszerowalam sie tabletkami,antybiotykami i przeszlo:)...skonczylam brac tabletki,minely 2 dni,dostatal okres tak jak mialo byc,okres sie skonczyl...minely kolejne 2 dni i znow sie zaczelo...bol przy oddawaniu moczu...poszlam szybko do lekara...wyniki mialam robione i oddane w ciaglu 3 godxin...lekarka sie zdziwila...no i okazalo sie,ze wszystko jest ok...i to sa sprawy ginekologiczne...nie pecherz...on moze tylko na to tak reagowac...:(strasznie sie boje co to moze byc...:(do gienkologa ide we wtorek ...do tego czasu umre ze strachu...:(a dodam,ze mam tak jakby uplawy...nawet sporo wydieliny od okoko 2-3 miesiecy./...:(prosze pomozcie...ktos mial podobnie,albo w ogole sie oriientuje...?czxasem moze ktoras z waszych kolezanek moze miala,z rodziny...jak wiecie i mozecie napiszcie...bede wdzieczna...

czy nikt mi nie potrafi nic napisac?myslalam,ze tutaj an tym forum pisze sie aby wymieniac mysli...opinie...prosze...wiekszosc z was pisze o jakis swoich probelmachj,wiec i moze taki mialy i moglyby sie terraz podzielic doswiadczeniami na ten temat...

Gość sorry dziewczynko
ale zapalenie pecherza to nie jest choroba kobieca:P choroba kobieca jak sama nazwa wskazuje charakterystyczna jest tylko dla kobiet:P a zapalenie pecherza moze miec tez facet;) choroba kobieca sa np: miesniaki, torbiele..cysty, nadzerki...itp itd

sorry napisalam ,ze to nie jest jednak zapalenie pecherze-na co bylam leczona i co okazalo sie po wykonaniu badan...tylko jednak cos o podlozy ginekologicznym...wiec moze czytaj ze zrozumieniem...a potem mnie jedz...glupia nie jestem...wiem,ze facet tez ma pecherz i moze miec jego zapalenie...

Gość ---LOL---------
-monia- nie sadze,zebys uzyskala porade na forum...

Gość nie bulwersuj sie tak moniko
jak kto bedzie wiedział to odpowie

może masz grzybicę. lekarz Ci powie. nie bój się teraz na takie schorzenia choruje bardzo dużo kobiet

dzieki za odp.:):)mam nadzieje,ze to nic powaznego...:(bo najpierw niby zapalenie pecherze...no ale potem sie okazuje,ze to nie to,a to moze byc ten bol jak przy zapaleniupecherze spowodowany czyms z drogach rodnych ,jakies zapalenie itp...:(no,ale oby nic powaznego:(strasznie sie boje...

ja jak miałam grzybicę to strasznie mnie piekło przy robieniu siusiu, tzrymam kciuki i napisz jaka diagnoze postawil lekarz!! Pozdrawiam :)

Gość zapalenie przydatkow
moze byc

dziekuje za kolejne odp. ja mialam to miesiac temu przez kilka dni,dostalam leki i po 2 dniach przeszlo.no i bylo ok...az do tertaz...3 dni temu znow... u mnie tj boj pod koniec oddawania moczu...w sumie chyba troche bolaly mnie tak jakby jajniki...:(i okres mialam teraz bardziej bolesny...:(a w nocy obfitszy niz zwykle... nie wiem czy to ma jaksie znaczenie,ale od ponad 2 lat biore tableyki i jestem pod stala kontrola ginekologa.i niby wszystko ok.ta pani gin jest bardo dobra i ceniona w moim miescie. no i ok pol roku temu mialam mala nadzerke.ale bylo wszytko ok-nakladany mialam tylko jakies tam lek w gabinecie i juz:)po 2 tygodniach na kontroli juz jej nie bylo. a teraz...normalnie jestem zestresowana tym,ze masakra...

Gość heeeeeeeeeeeeeeeeh
jeju wez nie panikuj, jak ja nie znosze takich hipochondryczek :o