Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jaaroo

Ilu facetów współżyło z waszymi żonami

Polecane posty

Gość Jaaroo

i jak się z tym czujecie. Pytanie raczej skierowne do panów

Gość facet...
ja nie mam zony ale wpsnialego faceta i z nim sie kocham tylko i to mi wystarczy.

Gość Fa
Dopiero szukam żony ale napewno będzie dziewicą

Gość traceera
Jaroo a Ty z iloma kobietami współżyłeś?....przed nią??

Gość Jaaroo
ostatnio miałem orgie w leader price,tylko niestety zamiast kasjerów uczestniczyli w niej jacyś ochroniarze wynajęci z agencji ochroniarskiej "Dziarski Emeryt" ,dymali mnie do białego rana polewając sokami z promocji i przeterminowaną bitą smietaną:classic_cool:

Gość Jaaroo
ale dla kobiet to nie ma znaczenioa a jeśli już to pozytywne

Gość traceera
no to nie dla wzytskich, nie chciałabym w życiu miec za męża byłego kurwiarza

Gość facet...
a czemu by nie?? jesli lubial sobie zaliczac to jego sprawa byle byl zdrowy. Jak sie wyszlala to teraz by cie bardzo kochal i to by mu wystarczylo a jesli sie nie wyszaleje to potem bedzie szalal jako maz i to bys wolala zeby cie zdradzal??

Gość Żaden
za kogo ty nas masz. żenimy sie tylko z porządnymi dziewczynami

Gość z moja to
juz sie ruchalo jakis 50ciu!! Czesto zapraszam facetow z czata do nas do domu i ruchamy sie w trojke tzn ja zone i on zone a czaqsem to i ja jemu zrobie laske i on mi jesli jest bi.

Gość Jekaterinka
Hej Jaaroo - oczywiście pytasz ilu w trakcie małżeństwa? :).

Gość Jaaroo
Nie przed ślubem

Gość Jaaroo
bo ja to nawet z szympansem wspolzylem raz prezed slubem. Ladnie go przelecialem analnie i obciagnolem kutasa z finalem- spuscil sie co nie miara!!

Gość hhhhhhhhhhhhhhhhh
naprawde durne pytanie...to samo moge sie spytac Ciebie czyli z iloma Ty spales? Moze przyszla zona uzna, ze za duzo lub za malo:) szowinizm na calego!!!!!

Gość Jaaroo
nie ma to jak fujara szympansia.

Nie ważne czy szowinista czy nie ważne czy jest szczęsliwy ze swoja dziewicą

Gość lafirynda
mnie nie miał żaden - ja miałam wielu

Gość taki jeden..
a po co ci to porownanie??

Gość barney
z moja oprócz mnie żaden, ale za to miała chyba 5 kochanek.

Gość lafirynda
po co jeść tylko jabłka jak są jeszcze śliwki , gruszki , arbuzy i, banany , ananasy itd... a każdy inaczej smakuje i innych emocji dostarcza

Gość taki jeden..
ano wlasnie dlatego uwazam ze lepiej sobie pohasac do woli najpierw a potem sie wiazac zeby nie korcilo i nie ciekawilo jak to jest z innymi.

Gość taki jeden..
tylko oczywiscie musi to byc bezpieczny seks a nie ryzykowny zeby sie pozniej ni eokazalo ze facet z ktorym sie zwiazesz zlapal od ciebie cos niedobrego.

Ale wiecie odkryłam jedno forum dyskusyjne gdzie zdradę wyniesli na piedestał.I oni normalnie sie ciesza jak im zonka doprawia rogi i sa z tego bardzo dumni.Powiem wam ze po wypowiedziach niektórych osób byłam w niezłym szoku..

Gość candyshop
Założyłam sobie, że do ślubu jestem dziewicą, a poszaleję potem. Biedak bedzie miał satysfakcję, że się z dziewica ożenił :D

Gość buziakk
A czy mógłby wreszcie ktoś odpowiadać na pytanie zawarte w temacie?Każdy się miga i nie odpowiada albo nie na temat.Odpowiadajcie krótko i zwięźle ilu facetów miało Wasze żony a odp odbiegające od tematu wpiszcie na inne forum bo tu nie ma dla mnich miejsca!

Jaaroo : \"ale dla kobiet to nie ma znaczenio a a jeśli już to pozytywne \" heeheh chyba mało wiesz o kobietach:O spytaj jakaś dziewice czy tak bardzo cieszyłaby się gdyby jej przyszły mąż miał przed nią np 50 kochanek. no ale sory zapomniałam że facetowi wszystko wolno hehe , mam kuzyna który jest już pare lat z panienką (była dziewicą) sam non stop ją zdradza, jeździ na kurwy itp ona nie może nic, kiedyś przez przypadek zobaczył ją z kolegą na przystanku to ich oydwoje pobił, bo jak twierdzi \"chłopak to może wszystko\" hehe i to jest właśnie takie myślenie . mam też znajomeho, który chodzi z panienką już ponad 7 lat , i też jeździ na kurwy, kiedyś mi opowiadał jak to się cieszył bo walił kurwe w dupe, spytałam go czemu narzeczonej tego nie zaproponuje a on "no co ty to jest dziewczyna. rzuciłaby mnie gdybym się jej o to spytał". ale pzryznał się też że jeździ na kurwy bo nie dostaje tego o czym marzy, że jego ona jest kiepska w łóżku , że się wstydzi itp. oczywiście po ciemku 2 razy w miesiącu i po bożemu, gdy uprawiają sex to myśli o kimś innym, ale ją kocha to nie chce opuszczać. oczywiście ona nigdzie sama nie może wyjść bez jego zgody hehe

Gość taki jeden..
do abika: jesli to prawda co piszesz tzn ze jej nie kocha skoro mysli o innej przy rznieciu oraz lata na kurwy.