Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość anisik

Cilest a pyszcze- dlaczego nie pomaga

Polecane posty

Gość anisik

Jaką macie cerę po Cilescie? Bo ja już nie wiem co robić. Brałam Diane dosć długo cera idealna była, ale odstawiłam bo nie można ich brać w nieskończoność cera mi się popsuła ,więc zaczełam brać Cilest, to już nie było to, ale wyglądałam w miarę, niedawno zrobiłam 3 msc przerwę (cera znowu tragedia) i zaczełam brać ponownie Cilest- niestety teraz nic mi nie pomaga, nie wiem dlaczego, skoro za pierwszym razem trochę mi pomógł( biorę 4 opakowanie- więc powinna już być poprawa) już nie wiem jakie tabletki będą ok, a tak w ogóle to planuje ciążę pod koniec roku, więc chyba zostanie mi kosmetyczka i pogodzenie sie z losem. Czy Wam pomół Cilest czy nie?

Gość jagoo
cilest to pigułki antykoncepcyjne, czyli zabezpieczaja przed ciążą...jak masz problem z cerą to idz do dermatologa a nie liczysz na cud

Gość pifpaf
podobno Cilest nieco działa na cerę,ale ja mająca z nią problemy po Cilesice miałam jescze gorzej.Obenie biorę yasmin i jest w miare ok. jeszce z tego typu tabletek działa przeciw tradzikowo Regulon . Ale tak na serio to lepiej iśc do dermatologa- nawet jesli Ci przepisze dodatkowo tabsy tego typu to da cos jeszce. A zwłaszcza jesli planujesz dzidzie to i tak musisz szukać innych sposobów.