Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość śliczna mała blądyneczka

ZMIENIAM SWOJE ŻYCIE!!

Polecane posty

Gość śliczna mała blądyneczka

Dziewczyny, postanowiłam zmienić sowje życie. Oto moje postanowienia: 1. Ptrzestaję malować paznokcie we wzorki, od teraz wyłącznie eleganckie jednolite kolorki np bordo lub rórz 2. Co dwa dni solarium na 15 minutek 3. Podcinam włoski 2 cm i zapuszczam gżyweczkę 4. Zaczynam nosić ubrania w kolorze rórzowym i pistacjowa zieleń, żeby podkreślić mój kolor oczów i włosów 5. Kupuję sobie spodenki 7/8 i do tebo bluzeczkę 5/6 przed pempuszek 6. Zaczynam słuchać bardziej hałswoej muzyczki 7. Codziennie bedę uśmiechać się do ludzi 8. Co rano będę ćwiczyć mięśnie pochwy, żeby mój przyszły mężczyzna miał ze mną dobrze 9. Przeczytam wszystkie Paolo Coeljo 10. Staję się super dżagą!!! I co wy na to?

Gość upuppupup
upupup

Gość zmieniam swoje życie
KUPUJĘ SOBIE SŁOWNIK ORTOGRAFICZNY i z niego korzystam. Najważniejsze i pierwsze postanowienie!!!

Tylko 7 punkt mi sie podoba:) Reszta nie za bardzo.

Gość Ironio moja.
Marna prowokacja A chetnie bym sie posmiala, moze ktos potrafi napisac co lepszego ?

to juz bylo! :P teraz powinny byc nowe punkty: 1. Bede codziennie rolowac nogawki dzinsow i wpychac je w moje brazowe kozaczki na 10 cm szpilce 2. Kupie sobie biala kurteczke przed nerki z futerkiem na kapturze i bede w niej chodzic 3.Przeczytam wszystkie ksiazki Janusza L. Wiśniewskiego 4. Przedluze sobie wlosy czarnymi pasemkami 5. Bede nosic sie elegancko, juz zakupilam zlota torbe, zloty pas i zlote baleriny 6. Zakumpluje sie znajfajniejszymi dżagami z mojego gimnazjum 7. Bede miala cala dyskografie Dody 8. Od jutra szukam milosci zycia! koniec z chorymi zwiazkami przez giegie, juz zalozylam konto na randkach o2!

Gość inna SDFSF
hahaha

Gość sunclose farm rzadzikocham.ma
ja na sam poczatek dorzucialbym lekcje ortografii

Gość fajne fajne

Gość pinki0000
ale mi postanowienia

Gość xcaar
proponuje po prostu zaczac chodzic do lepszego salonu, np Denique

Gość Janusz wawa
a ja sobie obiecuje ze zawsze bede myl zeby przed calowaniem

Gość maxcola
xcaar proponuje po prostu zaczac chodzic do lepszego salonu , np Denique daj see juz spokoj z ta reklamą:-o

dla mnie bomba :P kurcze tyle wyrzeczen zeby byc fajna dzaga, ale istnieje zasada- chcesz byc piekna- musisz cierpiec :P