Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość stoper

stopery to tez nalog?

Polecane posty

Gość stoper

witam serdecznie mam taki problem uzaleznilam sie od stoperow czy to mozliwe?a zaczelo sie tak ze pojechalam do pracy ale nie dalo sie spac tak bylo glosno i zaczelam stosowac stopery teraz nawet jak jest cicho w nocy nie zasne bez nich czy ktos tez ma taki problem?

Gość stopery w pracy
w pracy nie dało sie spac? a to chamy, jak oni mogli Ci nie dać pospac w pracy ????????????????????????

Gość stoper
przepraszam poprawie sie jak bylam w pracy ale w mieszkaniu bylo glosno heeee ......wyszlo ci to usmialam sie

Gość stopery w pracy
;-)

Gość stoper
ale wiecie co mi to nie przeszkadza tak bardzo ze sie uzaleznilam od stoperow tylko strasznie mnie uszy bola a to dlatego ze w pracy tez mam glosno i je zakladam a jak ide spac to tez z nimi ja jestem biedna!!!!

Gość hihihihih
a ja nienawidze chrapania, szeleszczenia, głosnego oddychania i w ogole w ogole to musze miec cisze jak spie. Tak wiec stopery to moj nawyk i dziwactwo..fakt faktem uzalezniłam sie.Ciekawe co na to moj boj, kiedy przyjdzie nam spac razem!? hihiih.. albo zrezygnuje zprzespanej nocy, albo on przestanie chrapac (jesli chrapie:>) hhihiih.. rozbawiło mnie to niesamowicie, bo własnie zdałam sobie sprawe z mojego UZALEŻNIENIA :D

Gość Birdie
A czy stopery są bezpieczne??