Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Polka Polka

Litwa, łotwa i Estonia

Polecane posty

Gość Polka Polka

uwielbiam Litwę łotwę i Estonię to sa kraje!! chcę tam pojechać!! pamiętam jak byłam w UK w 95 roku i jeden litwińczyk mi mówił że oni nie mają szans na UE...a to co? są i super!! to o wiele bardziej rozwinięte kraje niz mY!! pomimo tego że pod wpływem rosjii tyle czasu, więcej niż My...a mimo to są super i bardziej demokratyczne nimMY!! uwielbiam te kraje i ludzi stamtąd !!

Gość a bylas kiedys...
...w Amsterdamie? Tam sie ludzie na ulicy do nieznajomych usmiechaja ;)

Gość Polka Polka
byłam w amsterdamie ia jak uslyszała jedna z osób że nie rozumiem pp holendersku to mnie wyzwała od najgorszych, ale ogólnioe holandia jest ok i więcej porzyjaznych ludzi niż wrogich, ale Litwa Łotwa i Estonia mają dla mnie coś ciekawszego w sobie :-)

Gość A w Kambodży byłaś
?

Gość Marcepaneczek
no to sie przeprowadz tam i przestan krytykowac swoj okropny kraj. nikt nie kaze ci tu mieszkac

Gość a bylas kiedys...
kurcze, to dziwne ze Cie wyzywala, bo ja sie nigdy nie spotkalem z taka sytuacja. Wspolczuje :( A holendrzy sa bardzo w porzadku ;)

Gość Polka Polka
nigdzie się nie wyp[rowadzam, jest fajnie po prostu lubie te kraje Litrwę Łotwę i estonię są super ale to nie oznacza że mam zamiar sie wyprowd\adzać nai na wschód ani na zachód tu jest moje miejsce a holandia, jasne że super kraj ja po prostu tradfiłam na jakąs menelkę na ulicach amsterdamu, ale ogóleni to świetni ludzie holendrzy! bardzo pozytywnie!

Gość Owca w kropki
tak na marginesie w Litwie mieszkają Litwiny, nie Litwińczycy...nie żebym się wyzłośliwiała, po prostu mówię żebyś na przyszłość nie wpaliła z tymi Litwińczykiem ;-) A w ogóle popieram autorkę - to super kraje, jak zresztą wszystkie kraje Wschodu, są bardziej serdeczne, prawdziwe, ciekawsze. Osobiście z Amsterdamem nie mam dobrych wpsomnień, syf moralny i tyle....

Gość Polka Polka
masz rację owca to litwini anie loitwniczycy, to tak jak by napisać o Finach Fińczycy hihi ups dzięki za uwagę ale gafa :-) ale naprawdę te kraje lubię i się nimi interesuję :-) są ciekawsze niz cały zachód!

Gość chyba miałaś
szczęście trafić na wyjątki... niecierpię Litwy i jej mieszkańców-jedyne co mi się podobało ,to przyroda