Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość aldonissima

homoseksualni aktywiści nauczają

Polecane posty

Gość aldonissima

młodzież na obozach organizowanych za państwowe pieniądze, że płec jest sprawą umowną. usiłują oni przygotować sobie łatwą drogę do młodych odbytów. To skandal !!! Kto wreszcie powstrzyma tą rozseksualizowaną tłuszczę ?!

Gość a moze by tak
fakty podac? Zrodla?

Gość aldonissa a nie boisz sie
ze jakis heteroseksualista - facet dobierze sie do tyłka twojej córki ?

Gość płeć wyznacza się
5 czynnikami, nie tylko tym czy ktos ma fiuta czy nie!!!!!!

Gość komo ludzie homo Biedronia
w Krakowie uczyli gimnazjalistów homo technik seksualnych - wkładania rąk do odbytu i zabawy z kałem partnera. Dopiero zdecydowana akcja rodziców położyła kres tej wyjątkowo ohydnej demoralizacji prowsadzonej na dobitkę w publicznej szkole - za rządów lewicy. Homo Biedroń zapowiedział, że trzeba "wrócić do tematu".

Gość i w tym krakowie
to byl jeden jedyny przypadek zreszta naglośniony medialnie w kazdej spolecznosci znajdzie sie jakis idiota ale nie wladajmy wszystkich homoseksualistów do jednego worka

Gość hasolop
ktoś tych Ludzi Odbytu powinien przywołać do porządku. Myślą, że jak Polska jest w UE to koledzy z Zachodu ich obronią i dlatego rozbestwili się już totalnie. Tylko partzreć jak będą majtać na ulicach fiutami i wypinać gołe pośladki.

Gość poza tym od kiedy LPR
weszla do wladzy to takich topikow porobilo sie tu dziesiątki przedstawiciele i zwolennicy LPR poczuli sie silni i qrna juz sie tego czytac nie daje

Gość homo ludzie homo Biedronia
Biedroń to czołowa postać polskiego homoseksualizmu ! Ich symbol, ikona, a nie przypadkowa jednostka.

Gość emancypacja
homoseksualistow mnie denerwuje. Nie rozumiem po co oni robia tyle szumu w okol siebie. Przeciez wiadomo, ze zawsze byli, są i bedą. A ze sa dewiantami to juz inna sprawa.

Gość robią szum bo walczą o swoje p
prawa hetero tez uprawiają seks analny

Gość emancypacja
a kto im zabrania uprawiac seks analny? Pewnie myslisz raczej o malzenstwie gejow, lesbijek...

Gość marfarka
za sprawą propagandy lewicowo-liberalnej doszło już do tego, że młodzież idealizuje zboczeńców mając ich za rodzaj męczenników i świętych, za kogoś za kim należy podążać. W głowie się nie mieści ile takie jesk Środa, Jaruga-Nowacka, Szczuka, Dunin oraz środowiska homo szkody w wychowaniu młodych poczyniły.

Gość mysle o tym
ze nie maja prawa do dziedziczenia majątków nie mają prawa do kredytów nie maja prawa odwiedzac sie w szpitalu jak zachoruje jedno z nich bo tylko rodzina moze

Gość mysle o tym
przede wszystkim tolerancja mam wielu znajomych gejow są bardzo wartosciowymi ludzmi, wyksztalconymi czułymi niejednokrotnie mi pomogli i w nosie mam co robią w łózku to ich sprawa ale to są ludzie a nie podgatunek jak niektórzy tu uwazają

Gość mysle o tym
marfarka przeczytaj definicję zboczeńca zanim cos napiszesz

Gość emancypacja
masz racje marfarka, ale jednak wiekszosc ludzi jest heteroseksualna i homo zawsze beda odszczepiencami. Niestety, przynajmniej po Warszawie, chadza co raz wiecej sciotowiałych chlopaczków, ktorych widok nie szczegolnie mi odpowiada...

Gość mysle o tym
dzieci wychowują sie przede wszystkim w domu i to rodzice przekazują im wartosci wiec nie piszcie tu ze ktos ma wplyw na moje dziecko jesli juz to ja jestem przerazona tym calym faszyzmem i skrajnieprawicowym rządem i ich brakiem tolerancji niz walką ludzi o ich prawa

Gość mysle o tym
emancypacja mi tez nie odpowiada widok niektórych nieumytych zapuszczonych ludzi w autobusie ma sie ich rozstrzelac bo zatruwają powietrze, umyć na siłę?

Gość emancypacja
hej - mysle, o tym - ja tez znam jednego geja, ktory jest bardzo wartosciowym czlowiekiem, jest lekarzem. Lubie go, nie wnikam w to co on tam ze swoimi kolegami robi, ale co wazne nie obnosi sie z tym i nie chwali.

Gość mysle o tym
emancypacja a jednak wiesz ze jest gejem:)

Gość mysle o tym
nie wszyscy sie z tym obnoszą ale wszystkich wkłada sie do jednego worka poza tym ja zawsze staram sie uczestniczyc w paradach równości bo nie jestem wlascicielką ziemi i wyznacznikiem moralnosci ale jestem za tym zeby wszyscy mieli równe prawa do poki nie krzywdzą innych

Gość emancypacja
ale co, uwazasz ze geje sa spoko, bo sie myja i pachna? To ma byc argument ktory ma przekonac ludzi do gejow? Smierdzacy ludzie to smierdzacy ludzie, nie lubie jak ktos smierdzi i fajnie jakby sie umyl.

Gość puknik
trzeba myśłeć ! homo nie mają prawa do dziedziczenia po partnerze bo prawo dziedziczenia jest po to aby ułatwić start w życie nowym pokoleniom, aby zasilić finansowo młodych rodziców. Oni nie rodzą. inawet gdyby im dać prawo do adpocji to sierot w Polsce jest za mało by obdzelić nimi pary homo. homo do kredytów mają prawo jak każdy, a kredyty dla małżeństw po co im przecież nie założą rodziny i będą rodzić dzieci. homo do szpitalów nie wpuszczają bo polskie szpitale są archaiczne i nieludzkie, starają się obrzydzać życie chorym i ich bliskim. To podobno ma się zmienić.

Gość mysle o tym
to o smierdziuszkach było a propos tego zdania: Niestety, przynajmniej po Warszawie, chadza co raz wiecej sciotowiałych chlopaczków, ktorych widok nie szczegolnie mi odpowiada...

Gość mysle o tym
puknik dosc dziwne masz informacje na temat dziedziczenia, jesli wspolnie zyli tyle lat to oboje powinni miec prawo do swoich finansów w szpitalach polskich odwiedzac moze najblizsza rodzina dawniej w ogole nie bylo wolno odwiedzac przez co ja np nabawilam sie choroby sierocej bo mojej mamie zabroniono wizyt domy dziecka w polsce sa przepełnione huśtającymi sie dziećmi uderzającymi głową o ścianę które są wypuszczane bez niczego na ulicę po ukonczeniu 18-tego roku zycia

Gość mysle o tym
cała polska jest archaiczna sto lat za mamutami poziom rozwiniętych państw osiągniemy za 30 lat najpredzej

Gość mysle o tym
rozumiem ze jak malzenstwo nie moze miec dzieci bo któres z nich jest bezplodne to kredyt im sie tez nienależy ?:D

Gość emancypacja
to ze te chlopaczki nie smierdza, mozna zaliczyc im na plus, ale to ze sie ozdabiaja jak nie jedna panna, to na zdecydowany minus. Zauwaz, ile tu jest topikow w stylu - gdzie ci faceci sprzed lat... Ci metroseksualisci nie sa mescy, o to mi chodzi.

Gość mysle o tym
emancypacja a mnie np kręcą tacy zadbani faceci i tylko z takimi sie spotykam:)