Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość elzika

zabijcie mnie prosze?jestem glupia..

Polecane posty

Gość elzika

ostatni raz to mi sie zdarzylo ,zbliza mi sie okres jakos za 5-6 powinnam miec a sie wcozraj ...z moim i m isie tam stegowal ,zawse jest lgupie gadanie nie bedzie dziecka nie bedzie wcozraj gadalismy juz na ten temat ..i postanowlismy sie wziasc za prawdziwa antykoncepcje i za odpowiedzialnosc ..mam nadzieje ze nie zap ozno:(:(:(:(::(

Gość spokojnie........
5-6 dni przed okresem szanse sa cholernie male, wlasciwie nie ma szans :), ale wez sie lepiej za antykoncepcje, bo kalendarzyk sam to wiesz, nie za bardzo, ewentualnie moze NPR? ja stosowalam przez 3 lata i bylo ok, tylko musisz miec bardzo regularne cykle, zakupic termometr, i wydrukowac sobie kart oobserwacyjne, i byc zdyscyplinowana :)

Gość marytyrynia
jestes glupia..widac to potym ze zalozylas dwa takie same topiki...poco wogole zalozyłas ten topik...???czego od nas oczekujesz??

Gość elzika
DZIEKUJE ZE MNIE TROCHE USPOKOILISCIE wiem zaczne byc wkoncu odpowiedzialna..:(bo nie chce sobie w tak mlodym wieku (19)lat..zycia zmarnowac...teraz studia sa dla mnie najwazniejsze

Gość elzika
a na tych... tego...studiach to fajnie jest ? są tam jakieś fajne chłopaki ? a duża trzeba książków czytać ? :)

Gość student medycyny
Sądzę że na 97% jesteś w ciąży..

Gość elzika
jasne;) nie jestem wciazy bo nie moge:) i nikt nie nie postraszy

Gość elzika
jakby mi to ginekolog poiwiedzial to bym uwierzyla ;)a tak to nie bo wiem ze tu lubdzie sa bezczelni zamiast pomagac wola sie nabijac i dolowac tacy pojebani sa tu wlasnie ludzie

Gość student medycyny
No ok wypieraj zatem prawdę, ale fakty to fakty jesteś w ciąży...

Gość elzika
fakt jest taki ze jestes glupim pedalem ktorego zadna nie chce:Di sie wyzwasz w ten sposob

Gość student medycyny
To ty a nie ja jestem w ciąży więc wiesz nie pocieszaj sie na sile..

Gość wiec jak jestes taka pewna
ze nie jestes w ciązy to po co tutaj przychodzisz i zasmiecasz forum idiotycznym pytaniem ?? A moze tylko twoja "wiedza" działa wybiórczo? jedna powiedziała ze nie mozesz to tak juz bezwzględnie musi byc bo to jest lepsze do uwierzenia ? :O buhahah, przekonasz sie za pare miesiecy :D

Gość elzika
kurwa pojebani jestescie w jeden wor was i utopic:D to czy bede wciazy to oja sprawa;)pierdolta sie

Gość student medycyny
Jesteś glupia! Prosisz o opinię a potem nas obrazasz idiotko! DO PRZEDSZKOLA SIO!

Gość alez ja bardzo
chetnie zrobie to o co prosisz w topicu, bo mnie niesamoiwie wnerwiasz!

Gość elzika
jak myślicie, jak łapię mojega Zbyszka za jajca, to przyjemnie mu jest ?

Gość elzika
wycinam pajacyki ze sreberek po czekoladzie i udaję się z nimi na rozmowy kwalifikacyjne do potencjalnych pracodawców. tam, podczas negocjacji płacowych dokonuję ekwilibrystycznej sztuczki - wciągam pajacyki do swojego odbytu a po chwili wypluwam je nieuszkodzone na stół. na razie nie znalazłam uznania ale widocznie wyprzedzam swoją epokę.

Gość alez ja bardzo
i w ten sposob, topic umarl wraz z autorka zegnaj autorko, bylo niemilo - coz ehhhhhhhhhhhh..........

Gość bikers
buahahahahahah ludzie jesteście wielcy... a juz ten pomysł z ludzikami ze sreberek no miodzio :D :D hahahahahaha moim zdaniem to prowokacja i tyle. Niekt nie jest, aż tak głupi

Gość miniusiliczka
hehe przyjedź do mnie to ci zasadze takiego kopiora, że Ci macica uchem wypadnie. Buahahahhahahahah