Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość oburzona

SZOK !!! SKANDAL !!!!

Polecane posty

a co powiesz na to??? kiedys na dyskotece podchodzi facet i cos tam nawija. nagle wali z grubej rury, ze bardzo chce uprawiac ze mna seks, tak bardzo ze jest mi w stanie zaplacic. na moje \"spier...\" odpowiada \"ja naprawde mam pieniadze\" dodam, ze nie wygladalam jak panienka lekkich obyjaczow - mialam spodnie i bluzke, ktora nawet nie miala duzego dekoldu. nie mam pojecia dlaczego mnie zaczepil :(

Gość o masz ci los
szok

Gość inna całkiem inna...
Hmm .. no właśnie, takie chamskie zaczepki są na poziomie dziennym ... ale proponowanie kasy za seks, to jest dopiero uderzenie ... O ile chamstwo jest oburzające i wprawia w okropny nastrój, to "takie propozycje" za pieniądze, to dla mnie prawie gwałt ... spotkało mnie to parę razy niestety ... :( hmm .. nie wiem dlaczego...? Były to miejsca zwyczajne, jak np. pod marketem, ja z siatkami oczywiście ... Kolega stwierdził, że to dlatego, że jestem dość orientalnej urody i do tego mam tatuaż - nie przekonało mnie takie tłumaczenie ... :(

Gość Nowa moda męska
Zapraszm na stronę w całości poświęconej nowej modzie jaka już jest w Polsce. - możecie komentować - brać udział w ankietach http://menwmini.blogspot.com/ Kontakt z nami: GG: 928930 Nasze Hasło !!!!! "Bądz męski zakładając spódnicę"

Gość a ja sie wlamuje na maile
tez mi sie taka akcja zdarzyla z samochodem, i mnostwo razy tez normalnie faceci podchodzili i pytali czy z nimi nie pojde. nigdy nie ubieram sie wyzywajaco, wrecz przeciwnie :O

Gość dawno albo nie
na imprezie poprosil mnie do tańca facet,który szepnął mi do ucha \"chciałbym się z tobą kochać\"Bez namysłu odpowiedziałam\"powiedz to mojemu mężowi M.......\" Podziałało.Grzeczny był jak aniołek.Znał mego męża,ale nie mnie.

mi wczoraj na stopa proponowal platny seks oralny-az sie balam i chcialam uciekac,ale nic nie zrobil,swinia

Gość świnia ze nic nie zrobił

Gość no a mój kuzyn
szedł kiedyś wieczorem ulicą i podjechał wolno samochód i facet siedzący zapytał się "chcesz się zabawić?" kuzyn oczywiście odpowiedział NIE! trzeba mieć tupet, żeby zadać komuś takie pytanie ;)

Gość hghfg
tak wygldasz bezwartościowy śmieciu :D

Gość gosc z tupetem
NIE ZEZRAJCIE SIE

Gość oligarchia plebejska
we francji murzyn z samochodu pytal sie czy mu wyświadcze przysługe