Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Kochająca nad życie.

Miesiąc temu zmarł mój mąż.

Polecane posty

Gość pytanie dziś
też kochająca, przestań mi chrzanić i zgadywać, czy kochałam czy nie:O, może moja sytuacja jest poodbna, bo nic o mnie nie wiesz:O ona sama, jak widzisz, z jednej strony chce z drugiej nie:O, dlatego zapytałam, a ty już jakiś wydumane powody wysuwasz:O miłośc to jedno, ale życie toczy się dalej:O powodzenia

Gość też kochająca
Masz rację, nie powinnam narzucać innym swojej perspektywy. Zazwyczaj tego nie robię, tylko ten temat działa na mnie strasznie emocjonalnie... Mówisz, że życie toczy się dalej. Tylko że dla mnie właśnie już by się nie toczyło, skończyłoby się po prostu. Ale to dla mnie. Pozdrawiam.

tak dało mi do myslenia.. w sumie chcialabym miec tego dzidziusia.. to byloby cos naszego.. muimo, ze juz go nie ma.. tak bardzo chcialabym..tak juz to wiem...

Gość dasz radę
On jest przy Tobie i życzymy Ci Dzidzi 🌻

Gość powalone to życie
Ja chce umrzeć. Nikt mnie nie kocha i nikogo nie obchodze. Dlaczego ja musze życ ( nie mam odwagi odebrac sobie życia) a ludzie kochani przez innych odchodzą? No kurcze - dlaczego???

Gość też kochająca
dobrze mówicie co niektórzy, On by tego chciał. Ja przeszłam to samo, zginął w wypadku sam. ale kiedy umierał, kazał mi obiecać, że będę szczęśliwa i wtenczas i On będzie czuwając obok mnie. Wiem, że jest Ci ciężko, ale pamiętaj, z czasem będzie lepiej, mi po Nim pozostała dwójka dzieci, dla Nich żyje, to częśc nas.

Gość ===...===...===...===...===...
Oczywiscie, że to ckliwa PROWOKACJA, TO WIDAĆ I CZUĆ ---

Gość Kochająca nad życie
Do gina ide jutro, bo nie miał czasu. denerwuje się. okres się nie pojawił. Boże.. jakby to było słoneczko.. dla mnie.. nasze.. tak mi go brakuje..

Amant >>>>>Na twoje chamstwo brak mi słow........Idz na erotyczny i tam pokazuj ozor i co innego......

Gość daj jutro znać
będzie dobrze, musisz dac radę, dasz radę.

będzie dzidzi :) 6 tydzień. :D Pierwszy raz od jego śmierci, się uśmiechnęłam.. poczułam szczęście.. a jednocześnie wielką niepewność.. i wielki smutek i żal...

A mówiłaś lekarzowi że brałaś leki uspakajające? To bardzo ważne dla tak małej ciąży.

Kochająca ciesze się, że w tym co się stało zdażyło się coś co daje ci radość. Twój mąż jak sama napisałać nauczył Cię wielu rzeczy, może właśnie dlatego żebyś teraz wykorzystała to w wychowaniu Waszego dziecka. Pozdrawiam i trzymam kciuki za Ciebie, wierzę, że dasz radę.

Czytam to i płaczę! Tak mi przykro!Naprawdę współczuje tym Wszystkim, którzy stracili swoje półówki. Ja sobie nawet nie chce wyobrażać co Wy czujecie. Ja bym chyba nie dała rady.

Gość pet
ja stracilam meza 16 marca 2006, tesh tesknie. mam 23 lata. nikt chyba w stanie zrozumiec co czujemy , to jest nie do opisania. Czuje sie jakby ktos mnie udezyl czyms ciezkim po glowie......

Gość gratuluję
cieszę się, że się w końcu uśmiechnęłaś:); teraz dbaj o siebie i o Maleństwo, będzie dobrze!

Gość blabe
co sie stało ze zmarł Twój mąż jesli moige spytac??? byłąs u lekarza ze wiesz ze jestes w ciąży czy to jakas sciema???

Gość gratuluję
blabe jakbyś uważnie czytał/a-zmarł na zawał serca, a Ona było u ginekologa,

Gość kazimierz
to ona była u ginekologa kiedy on umarł ?

Gość kazimierz
to ona była u ginekologa kiedy on umarł ?

Gość miesiąc
temu umarł, ona wczoraj była u lekarza, to już 6 tydzien:)

Gość hej hej
jesteś dobrą kobietą, tak czuje.... i doznałaś w życiu tego co najważniejsze.... doceń to i nigdy niezapominaj.... wiem że niezapomnisz... :*

Bądźcie ze mną. Wróciłam z pracy o 16. odrazu poszlam na cmentarz siedzialam tam do tej pory. Powiedzialam mu, ze bedziemy mieli dzidziusia. Boze.. ja nie mam sie z kim ta radoscia dzielic.. :( łzy.....

Czemu nikt nie pisze? Właśnie dzownił przyjaciel. Chce mnie zabrać na piwko. Nie wiem czy iść. Nie mam ochoty, a z drugiej strony potrzebuje się komuś wygadać. tak dużo myśli, w mojej głowie, tak wielki żal, w moim sercu.. BOŻE CZEMU MI TO UCZYNIŁEŚ.. :(

Gość kasada
spotkaj się z przyjacielem. nie zamykaj się na ludzi. wygadasz się i będzie choć odrobinę lepiej.... to ,że będziesz mieć dzecko to prezent od Niego... on umarł dla świata, ale nie dla Ciebie... bo przy Tobie jest zawsze, będziecz czuła jego obecność... będziesz miała Jego dziecko, to kolejny dowód, że będzie się Tobą opiekował. Z całego serca życzę Ci wiary i nadziei na pokonywanie tego bólu i cierpienia. Pozdrawiam serdecznie.

Eh. dzięki za słowa. Zaraz ide się szykować. Pójde. Od ponad miesiąca dzień w dzień siedze sama. Nie odbierałam telefonów, nie włączałam tv, nie otwierałam drzwi, zamknęłam się. Do pracy myl, papiery, papiery, zamknięta w pokju, i do domu myk, by nikogo nie spotkać. Może się wam wydawać, ze jest dobrze, ale nie ejst, jak ja mam zyc, bez niego, jak on jest dla mnie calym swiatem. BOZE JA CHCE BY ON MNIE TERAZ PRZYTULIL. NIE NIE ZZA SIATOW, TYLKO TUTAJ :(