Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość 1231

Nowy facet, pierwszy NASZ seks...

Polecane posty

Gość 1231

i bylo do bani:(...

Gość hm hmmm
No coz, nie zawsze bywa tak jak na filmie... :> Cierpliwosci

Gość Moniśta
nie przejmuj się, pierwszy zawsze jest "taki sobie"...

Gość sfsafd
Ja mam nowego faceta i jeszcze sie z nim nie seksiłam. Boje sie po prostu, ze nie wyjdzie, ze nie bede na luzie, ze to, ze tamto :(

Szkoda, że to zrobiłaś :( Dlaczego dziewczyny się dziś tak mało szanują? :O

Gość kukukuleczka
Moj pierwszy raz z noym facetem nie wypalil...ja po dlugiej przerwie...on tez...i nie wyszlo(z jego strony bardziej).nawet nie zaczelismy.ale nie moge powiedziec ze bylo do bani bo nie wydarzylo sie nic. potem byla druga proba i...bylo cudnie, dwa niesamowite orgazmy.nie wiem czy dzialalo to ze byl kims nowym czy co ale bylo super:) wczesniej byam z facetem 5 lat i do niego takiego pozadania nie czulam:)

ale za drugim zawsze wychdozi :P wiem co pisz.e.tez tak mialam:)

Gość nie przejmuj się jeszcze
poczekaj z tym, dajcie sobie czas i zobaczysz, też miałam takie sytuacje, więc wiem, o czym mówię. Kiedyś o jednym facecie po pierwszym razie pomyślałam, że beznadzieja, a po kilku miesiącach już było fantastycznie i nie zamieniłabym go na nikogo innego.

Gość 1231
my tez po dlugiej przerwie... i mnie do tego strasznie bolalo:( ale warunki tez byly stresujace, wiec moze bedzie lepiej:D

Gość 1231
do anonimek -> jak to szkoda ze to zrobilam? dlugo juz sie znamy, a seks to cos naturalnego!!! i oboje tego chcielimy!!

Gość a ja sie z nim znam
miesiąc i to zrobilam i co? ...szkoda, ze tak pozno

Gość xxx222.
trzeba bylo na pierwszej randce isc do lozka :p

Gość a ja sie z nim znam
na pierwszej to nawet nie wiesz jeszcze z kimmidziesz :P o!

Gość kukukuleczka
nam nie wyszlo bo ona sie za bardzo stresowal...bylam pierwsza jego dziewczyn ktora KOCHAL. wczesniej mial inne panny, tez sie z nimi seksil ale poza zauroczeniem nic wiecej nie czul. ja jestem pierwsza dziewczyna ktora pokochal!i bal sie ze sie nie sprawdzi:(skutek byl taki ze naprawde nic nie wyszlo! drugi raz byl ok:) co wiecej "po" powiedzial mi ze uprawail seks ze swoimi poprzednimi dziewczynami ale ze to nie bylo to!ze zupelnie inaczej jest uprawiac seks z kims kogo sie naprawde kocha...dla niego najwazniejsze bylo to by mnie bylo dobrze:) anonimek-->mialam dwoch facetow w swoim zyciu.z jednym bylam przez 5 lat, moja pierwsza wielka milosc!!!!nie uwazam zebym sie nie szanowala bo zrobilam to z osoba ktora kochalam i ktora kochala i szanowala mnie!mam cudowne wspomnienia z tego wydrzenia:)teraz jestem z kims innym:)kocham sie z nim bo go kocham, gdybym nie kochala to bym tego nie robila.nie ma to wg mnie nic do szacunku do siebie

Gość a ja sie z nim znam
ludzie!! seks nie zawsze dla sesku się uprawia i nie zawsze z milosci...seks zaspokaja rozne potrzeby i niekoniecznie idziesz z kims kogo kochasz o!

Gość kukukuleczka
no ja to uprawiam seks tylko wtedy gdy kocham a ze mialam tylko dwoch facetow w sowim zyciu i tylko dwoch kochalam to tak wyszlo. z kims do kogo nic nie czuje nie poszlabym do lozka!nie umialabym!

Gość a ja sie z nim znam
a gdyby to byl w sumie drugi facet, z ktorym bylas w jaki sposob sprawdzisz, czy jest Ci z nim dobrze?

Gość cudowna_od przeniesienia
ja to teraz mam problem jesli sie okaze, ze z tym to jednak nic nie bedzie z tego sexu :( stracę znajomosc...czy wy czujecie, kiedy on z wami tylko dla sexu a kiedy z milosci?

Gość kukukuleczka
ee nie rouzmiem pytania! w jaki sposob bym sprawdzila czy mi dobrze??chodzi Ci o to ze zalozmy ze kogos nie kocham i chce spr jak mi z nim bedzie? jesli o to Ci chodzi to jesli kogos nie kocham to wiem ze nie bedzie mi z nim dobrze!i seksu wteyd nie upraiwam

Gość kukukuleczka
ja czuje.to widac..ja widze w jego oczach:)poznaje po zachowaniu, jest czuly, delikatny, szpecze do ucha ze kocha, do niczego mnie nie zmusza i jest zawiedziony gdy wydaje mu sie ze nie bylo mi dobrze:)

a mnie spytal czy mialam orgazm -od samych pieszczot - ale uwazam, ze on mnie nie pokocha przypomina mi innego faceta, z ktorym bylam, chcial sie zenic pod presją rodziny :(... i zadne z nas nie czulo nic do drugiego pewnie spytacie czemu sie z nim spotykalam?

Gość xxx222.
bo jesteś dziwką :o

xxx222--->Ty to jestes chory.... uwazam, ze pewne rzeczy czlowiek robi z glupoty, braku doswiadczenia albo wyrachowania i to jest jedna z tych rzeczy

wlasnie movering 🖐️

Gość upuuuuuuuuuuuu