Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość to czy to

Polecacie kupno wózka dwufunkcyjnego czy osobno spacerówka i wózek głęboki??

Polecane posty

Gość ja tak na marginesie
żeby, żeby i jeszcze raz żeby

Gość a jaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa...
najlepiej wozic na sankach albo na taczce wnos do domu u mnie nie kradna...taka polska

a do jakiego wieku dziecka nadaje się wózek głęboki???? chodzi mi o górną granicę

Gość to zależy jak szybko chce sied
zieć około 7 m0cy

to chyba raczej lepiej kupić droższą spacerówkę, a zaoszczędzić na wózku głębokim, skoro tak któtko służy

Gość bziczek
jak dobrze, ze piszecie. Wczoraj po raz pierwszy weszłam do sklepu z wózkami dzieciecymi i czułam się prawie tak samo jak w sklepie z modelarstwem o którym tak samo nie mam pojecia. Czywózek wielofunkcyjny to cos takiego, gdzie na jeden stelaż wkładasz gondolę, nosidełko a później spacerówke? Chciałam coś takiego kupić, ale widzę, ze niewarto. Urodzę w październiku, wiec chyba kupię gondolę z nosidełkiem a na wiosne bedzie akurat najlepszy czas na zmiane wózka na spacerowy. Dobrze, ze jest forum na kafe:)

Gość wózek wielofunkcyjny
to raczej taki, który ma spacerówkę i gondole w jednym , bez zdejmowania, dlatego jest do kitu. Ale np bebecar jest taki jak opisujesz, więc chyba lepszy?????/

tez własnie sie nad tym zastanawialam i takze zdecyduje sie na 2 wózki- gondole i spacerówke. Pozatym nie podobaja mi sie te spacerówki na wielkich kołach:) pozdrawiam wszystkie mamuski:)

Gość gość
Malo jest na rynku wózków 2w1 ktore będą fajne i wygodne jako gondola i jako spacerowka. Ale polski Anex Sport ma i jedno i drugie bardzo fajne i komfortowe. Zdecydowanie polecam ten wózek.

Gość gość
Nie lubię tych lekkich badziewiastych spacerowej. Mam porządny wózek 3w1. Duży ciężki ale świetnie się prowadzi. Mieszkam na skraju wsi w domku i nie muszę go nosić. Po wertepach dobrze się prowadzi. Nie wsadzam go do auta bo po co? Na te pół godziny w markecie raz w tygodniu wystarcza mi nosidło. Nie jeżdżę do miasta bo nie mam po co a jak już chce coś załatwić to zwykle wygląda to tak, że jadę gdzieś autem, załatwiam coś w urzędzie, trwa to krótko. Potem znowu jadę i znowu na chwilę wysiadam. To już bardziej opłaca się wyjąć dziecko z fotelikiem (jak malutkie) albo wieksE wziąć na ręce czy nosidło. Do lekarza jeżdżę z mężem to zawsze pomoże. Spacery to łąki pola lasy i głównie nosidełko a wcześniej chusta. Wózek głównie na podwórku, ja robię coś sobie a dziecko w wózku i można je przeprowadzić od ogrodu do kur czy gdzie tam trzeba a samemu wygodnie popielic czy pokopac w ogrodzie

Gość gość
Kupic lepiej wózek 2w1 z fajna spacerówka. Zdecydowanie polecam Anex Sport 2w1 albo i 3w1 to wtedy masz fotelik tej samej firmy i koloru.

Gość gość
Osobiście proponuję wózek Vicco 2w1 z Adamexu, bo jest funkcjonalny. Świetny w użytkowaniu. Fotelik zdecydowałam się kupić osobno, bo tak mi doradziła koleżanka, ale myślę, że opcja Vicco 3w1 też by się nieźle sprawdziła.

Gość gość
Cześć. Długo szukaliśmy odpowiedniego wózka dla naszego synka i wybraliśmy model creativo od Dorjan (tu jest do przejrzenia - https://dorjan.com.pl/). Póki co jeździ się naprawdę fajnie, lekko, całe kierowanie, skręty itp. jest wygodne, nie trzeba się z wózkiem szarpać, cała konstrukcja mimo że stabilna i solidna to dużo nie waży co też dużo ułatwia życie.

Gość gość
Czy naprawde nie ma innych wozkow niz Adamex?Wyglada jak fuza mydelniczka a wszyscy sie nim podniecaja.A do pani powyzej ..niezla reklama hehe