Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Jego_obsesja

Jej poprzedni partnerzy, a sex...

Polecane posty

Gość Jego_obsesja

Nie wiem, co sie ze mna dzieje. Zalezy mi na niej, ale pewna obsesyjna mysl nie daje mi spokoju. Domyslam sie, ze najprawdopodobniej miala tylko jednego partnera, jesli chodzi o sex, ale gdy pomysle o tym, gdy wyobraze sobie, ze jakis facet ja dotykal, ze jakis facet... Nawet nie chce o tym znowu myslec. Wzrasta we mnie wtedy taka odraza, zlosc, nie wiem, czy na nia, czy na siebie, czy na niego, ale zaczynam zastanawiac sie, czy faktycznie moglbym byc z kobieta, ktora miala kogos przede mna? Teraz nie dziwie sie juz, dlaczego facetom zalezy na tym, by ich kobieta byla dziewica. Moze i dziwny jestem. Jezu, to naprawde wartosciowa i fantastyczna dziewczyna. Tylko jest jeden problem, psychiki nie da sie oszukac. To, co we mnie zakodowane, jest nie do zmienienia:(

Gość taki se gość
wiesz różni ludzie różnie na to patrzą trzeba się poprostu dobrać ;) A jeśli masz takie myśli a b. zależy ci an tej dziewczynie to spróbuj jakoś to zaakceptować może ci się uda :)

heheh ja mam tak jak pomysle o dziewczynach mojego faceta brrrr..taka zlosc mnie bierze ze zaczynam go nie lubic po paru chwilach przechodzi. czasami wydaje mi sie ze to z kompleksow bo dlaczego mam nie byc ta najlepsza dla niego?!!!

Gość Jego_obsesja
Nie wiem, moze to zmieni sie, gdybym byl z nia, na razie bowiem nasze relacje porownalbym do bardzo zaawansowanej przyjazni. Oby. Juz kiedys mialem cos podobnego, dlatego nie wiem, czy bede mogl zapomniec. Ehh..

Gość wroclawiak24
Jestes popierdolony, ty nie potzrebujesz partnerki tylko niewolnika.

Gość taki se gość
za to ty wrocławiak chyba dziwki :O

Gość wroclawiak24
Czemu tacy tepi kolesie maja problem do dziewczyn ze wczesniej kogos mialy, ale do siebie ze wywywali laski, to nie maja? To jest glupie egoistyczne myslenie. JJesli by sie okazalo ze twoja matka miala kogos przed twoim ojcem, to tez bys ja wyzwal od dziwek?

Gość Jego_obsesja
Hmm... Moze inaczej - ja nie pieprze lasek ot tak, skad wiesz, ze to zrobilem? Ale kultury to Ty raczej nie masz, ze o rynsztokowym jezyku nie wspomne. Czasami szkoda, ze w tym kraju jest wolnosc slowa.

Gość Jego_obsesja
A tak w ogole, to cos mi sie wydaje, ze Ty kolesiem wcale nie jestes, ale zirytowana feministka...

Gość taki se gość
Ja ich nie mówie że to jak miała 2 partnerów to dziwki od razu, za to mówie tobie że chyba potrzeba ci dziwki jak lubisz z dużym przebiegiem i ci to nie przeszkadza :O cóż dla każdego coś innego :)

Gość Dorota___27
Dziwne. Ja jestem kobietą, mój partner miał przede mną dość dużo kobiet, ok. 30 i nigdy mi to nie przeszkadzało. Kiedys, jak byłam młodsza, sądziłam że mężczyzna powinien mieć mało kobiet, a najlepiej być prawiczkiem. Mój przedostatni partner był prawiczkiem i nigdy więcej tego błędu nie powtórzę. Nie wiedział co do czego, trząsł się ze strachu, pocił, bał się mnie dotknąć, a do tego miał przedwczesny wytrysk. Ja też miałąm kilku facetów, mój partner wie o wszystkich i nigdy nie robił z tego problemu.

Gość hhhhhhhhhhhehehehehehehe
DOTORA, ALE FACECI DO TEGO PODCHODZA INACZEJ;P I IM MOZE TO PRZESZKADZAC, ZNAM Z AUTOPSJI;o

Gość wroclawiak24
Haha, typowa wypowiedz kolesia, ktory nie moze uwierzyc ze ktos ma inne zdanie. Sluchaj panie nieomylny, nie "pieprzysz" (i ja niby wykazuje sie brakiem kultury???) lasek ot, czyli co? Najpierw musi z toba pare dni pochodzic i oczywiscie ma byc dziewica? To moze pojdz szukac partnerki do oazy, tam takich babek co daja po slubie jest sporo.

Gość Dorota___27
Może i inaczej podchodzą, ale własnie napisałam że mój facet nie robi problemu z tego że przed nim mialam facetów. Tylko nie piszcie że na pewno mu to przeszkadza a po prostu mi o tym nie mowi. Znam go, wiec wiem. Co wiecej - zaden z moich poprzednich partnerow nie mial mi za zle ze mialam innych wczesniej. Tylko jeden nie lubil gdy wspominalam o swoich ex. Wiec to co przeczytalam to nowosc.

Gość wroclawiak24
Znam kilku takich co wymagaja klarownej przeszlosci od dziewczyn. Przewaznie to zazdrosni terrorysci, kto rzy po zerwaniu nekaja swe byle telefonami o 2 w nocy, i rozpowiadaniem wszedzie ze to kurwa.

Gość Jego_obsesja
Typowe odbijanie pileczki, moze nazwanie kogos popierdolonym to jest kulturalne? Pozniej popadanie w skrajnosci. Czyli jak masz na imie? Ela, Kasia, a moze Magda?

BO KAZDY LUBI CO INNEGO, A MOZE TEN NIE TRAKTUJE CIE AZ TAK POWAZNIE, BO JAKOS OSTATNIO SIE UTARLO, DO ZABAWY I ZDOBYWANIA DOSW. TAKA Z PRZEBIEGU, A NA ZONE NA POWAZNIE TO TYLKO DZIEWICA, WSKOCZA NA EROTYCZNE, TO SIE PRZEKONASZ:o

Gość Stefan_Horny
Zaden z Twoich poprzednich facetow? Czyli ilu ich mialas, ze to dla Ciebie nowosc? To, ze kilku kolesi o tym nie mowilo, nie swiadczy, ze problem nie wystepuje.

Gość wroclawiak24
Jestem facetem, tylko nie zazdrosnikiem-terrorysta. Co bylo a nie jest nie pisze sie w rejestr. Ciekawe dlaczego tacy goscie jak ty sa zawsze zazdrosni o poprzednika a nie nastepce.

Gość Dorota___27
nie wydaje mi sie ze moj facet nie traktuje mnie powaznie, jestesmy prawie 2 lata i mieszkamy razem to nie tak ze uwazam ze jesli ktos oczekuje kogos "nietknietego" to jest porabany. Szanuje to, ale tylko w przypadku jesli ktos ma taka sama "czystosc" do zaoferowania. W przeciwnym wypadku to zaklamanie i kompleksy. Sadze ze facet po prostu boi sie porownania z poprzednimi, ze jest gorszy, ze ma malego penisa. Wie ze dziewica i tak bedzie zadowlona, nawet jesli on spartaczy sprawe, poniewaz ona nie bedzie miala porownania. Jednak gdy wymog dziewictwa jest silniejszy od wszystkiego innego, to zaczyna przypominac jakis fanatyzm lub fetyszyzm. Osoba jako taka przede wszystkim, jej narzady plciowe sa przeciez na dalszym planie. ;)

Gość Ciekawy__
Jesli narzady sa na dalszym planie, to dlaczego napisalas, ze nigdy wiecej prawiczka? Niekonsekwencja w Twojej wypowiedzi. Czyli jesli facet jest naprawde rewelacyjnym czlowiekiem, a jest prawiczkiem, to nie bedziesz z nim tylko z tego powodu? Zdecyduj sie na jakies zdanie

Gość Dorota___27
nie, oczywiscie ze gdyby byl fajnym czlowiekiem, to fakt jego dziewictwa bylby mniej istotny. Jednak jesli patrzec na to z innej strony, tylko pod katem doswiadczen seksualnych - wole doswiadczonego

Gość very
autorze zastanow sie czy jestes aby pewien, ze to chodzi o sex? ze jestes zazdrosny o jej poprzedniego partnera? W Twojej sposobie myslenia jest pewien idealizm, cos o tym, ze kobieta Twoich marzeń powinna być dziewicą bez doswiadczeń, byś mógł byc dla niej pierwszy. Dlaczego chcesz byc pierwszy? boisz się porównania, czy boisz się , ze historia powtórzy sie i będziesz jej kolejnym? hmmm zastanów sie tak dokładnie o co własciwie jesteś zazdrosny....? Może o jej oddanie? Moze o jej uczucia do innego, ze była z kimś , kogo kochała? A moze zapytaj swojej intuicji: czy ona jest dla Ciebie ta własciwą dziewczyna? Byc może gdybys w tym punkcie miał pewność stare sprawy nie miałyby tak wielkiego znaczenia... więc czy ona jest dobra dla Ciebie czy nie?

Gość julkaBEZbalkonu
a Ty miales jakies dziewczyny przed ta obecna? bo jesli tak to uwazam ze jestes niesprawiedliwy!! ona nie moze ale Ty tak? zastanow sie czlowieku chwile....

DOROTA HEHEHE, NO WLASNIE ZAUWAZ SOBIE, ZE FACECI ZALICZAJACY, MAJACY SPORE DOSW. NA ZONE CHCA WZIAC DZIEWICE, TO NIE JEST TAK, ZE ONI BOJA SIE POROWNANIA. MAJA JUZ DOSW. WIEC MOZE BYLI JUZ 100KTOC POROWYNYWANI, TO RACZEJ CHODZI O JAKIES TAM POGLADY, I WLASNE PRZEKONANIA, NO I SZACUNEK DO SIEBIE JAKO FACETA, NO I JAK TEN PAN, BO NIE MOGE SOBIE PRZEBOLEC, ZE JUZ JEST UZYWANA:o

Gość Adamkrak
czytam was i chyba musze sie wpisac moja żona poszla ze mną do łóżka na 1 spotkaniu, przede mną miala 12 partnerów, ja ok. 20 kobiet jestesmy 5 lat po ślubie i jesteśmy sobie wierni wrzucanie wszystkich do jednego worka i mowienie że facet chce tylko dziewicy to brednie

Gość WPISUJTA SIĘ
O JACIE PIERNICZE:o I TY JESZCZE COŚ CZUJESZ JAK JEJ WKŁADASZ?

Gość Adamkrak
ją oskarżasz, a to że ja miales 20 kobiet jest wg ciebie w porządku? tak, czuję jak jej wkładam :)

Gość herbata malinowa
"TO RACZEJ CHODZI O JAKIES TAM POGLADY, I WLASNE PRZEKONANIA, NO I SZACUNEK DO SIEBIE JAKO FACETA" bueheheheheeheee :D A gdzie jest ten szacunek gdy się 'pieprzą'? Ma wakacje? Bo wg. mnie to raczej wyrachowane wygodnictwo :P

Gość A skąd wiesz
czy miała tego jednego parnera??A może wcale nie miała?Pozory czasami mylą a ona może być aniołkiem;)choć nikt by w to nie uwierzył;), a jeśli ją kochasz to bądź z nią:)