Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość marta_ml

antykoncepcja

Polecane posty

Gość marta_ml

Mam pytanie jakie sa minusy stosowania tabletek antykoncepcyjnych?? Prosze o odpowiedz

Gość fever
Jest dużo informacji na ten temat na forach i w Internecie. Z własnego doświadczenia: brałam już 3 różne rodzaje tabletek i dopiero za trzecim razem to było dobre dobranie. Wczesniej miałam np. trądzik, tyłam po pigułkach, spadAŁo mi libido, miałam wahania nastrojów, byłam rozdrażniona. Wszystko zalezy od organizmu. Od 2 lat biorę harmonet i wreszcie jest ok.

Gość oh yo
dziewczyny ratujcie. Biorę tabletkę wieczorem i dzisiaj rano mialam taką biegunke (po wczorajszym leczo), ze boje sie czy bedzie dzialac? Tabletkę biorę o 18, a biegunke mialam kolo 8 rano. Czy tabletke sie wchlonela? Wyrzucilam tym razem ulotke a zawsze zostawiam cholera. Tam chyba cos o tym bylo o ile pamietam. Biore Cilest.

Gość oh yo
Prosze niech ktos mi odpowie :o

Gość no pewnie ze sie wchlonela
mi tabletki ktore bralam 2 lata rozwalily troche uklad krwionosny-mam bardzo slabe naczynka gorsze krazenie oprocz tego pod koniec brania bylam wiecznie rozdrazniona i libido bylo na poziomie 0 po odstawieniu (juz rok temu) caly czas mnie wysypuje na twarzy chociaz kiedys nie mialam zadnych problemow

Gość oh yo
to się cieszę, ze jest ok :)

Gość martusia89
Minusy tabletek - to zalezy jakich. Bralam plastry i czulam się źle, bo byłam placzliwa i miałam migreny. Zaczelam więc brac tabletki (yasminelle) ale z kolei pojawily się nudności i biegunka, a ostatnio takze dziwne plamienia. Jutro ide do ginekologa, bo chyba trzeba znow zmienić.