Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

brzydki_smutny_samotny

Dlaczego kobiety patrzą tylko na wygląd?

Polecane posty

Gość elisska
ja tez chodze z bardzo nieśmiałym i przystojnym facetem dla mnie:).. jest cudowny, kochany i słodziutki! nie zamienie go na nikogo innego.. a lalusie faceci czesto są beznadziejni..i nudni, nie maja stylu.

Gość nie prawda
własnie...nie można generalizować!! I myśle że gdyby moj obecny był bardzo przystojny...to właśnie miałby u mnie nawet mniejsze szanse;) na pewno obawiałabym sie że jest zbyt pewny siebie i ze jestem jedną z wielu..... Ci, co mówią ze "kobiety patrzą tylko na wygląd" mają chyba po prostu straszne kompleksy ktore nie pozwalają im być sobą.... Ale mysle,że warto się otworzyć przed dziewczyną...jak nie będzie pusta i nie bedzie chciała być z Wami tylko ze względu na Wasz wygląd, to znaczy, ze nie warto sobie glowy zawracać....Ale pomyślcie rownież o tym, ze moze to jednak Wasz charakter im nie odpowiada....

Tak, patrzymy na wygląd. To chyba normalne? ;o A Ciebie pociągaja kobiety z tłustymi włosami, z opasłym brzuszyskiem, bez zęba na przedzie i do tego z odstającymi uszami i wyłupiastymi OCZAMI? Wątpię...więc co sie tak kolego bulwersujesz że kobiety patrza na wygląd :o

Gość Flądraa
Loth Lorien ... racja. Tak, patrzymy na wygląd. Kropka.

Gość sadsa
Przyznam, ze niektore historie mnie urzekly:) Prawie uwierzylem;) a najbardziej komiczne sa te rady zeby lepiej o siebie zadbac pojsc do kosmetyczki i do fryzjera:)

ja tez patrze na wyglada chyba dllatego jestem samotny :P

Gość nonkamaala
a ty brzydal nie patzrysz na wyglad?

sadsa -> a co niby śmiesznego jest w tym, że ktoś ma o siebie zadbać?? wiesz ilu znam kolesi, mimo, że przystojnych to jednak zaniedbanych?? i nawet gdyby mi ktoś zapłacił to bym sie z takim nie umówiła, bo co z tego, że przystojny skoro kilogramy brudu i potu na nim?? ja nie sądze, że nie patrze na wygląd.pewnie, że patrze (a kto tego nie robi??). zwracam uwage na facetów w okreslonym typie bo taki a nie inny jest mój gust. i rzadko kiedy sa to powalająco przystojni faceci(takich to ja raczej unikam, bo zazwyczaj mają zbyt wygórowane mniemanie na swój temat). może Ty poprostu nie odpowiadasz innym pod względem charakteru?? ale najłatwiej to sie zacząć nad sobą użalać zamiast coś z tym zrobić. zapamiętaj sobie, że często inni nie widzą naszych wad, dopóty dopóki sami im ich nie pokażemy. ja mam mase kompleksów, które zatruwają mi zycie. ale nie mówie o nich głośno. to może nie sprawi, że znikną, ale przynajmniej nie podsuwam ich innym pod nos.

Ech, kolejny temat w którym musze się wypowiedzieć :o i znowu napiszę to samo :o Mam naprawdę brzydkiego kumpla (mega trądzik, w wieku 26 lat bruzdy wyglądające jak zmarszki na czole, kiepskie włosy, beznadziejny styl ubierania się, paskudne zęby - jeden \"dodatkowy\" wyrastający na górze przed pozostałymi i ogólnie nieciekawe rysy twarzy - nie lubie pisać o niedociągnięciach urody i trochę mi głupio :o ale cóż...). Ten mój kumpel poza tymi mankamentami jest cudowny :D Wrażliwy, kochający, wierny, inteligętny, o ciekawych zainteresowaniach i wogóle taki dżentelmen :D I wiecie co ma bardzo fajną, ładną dziewczynę która go kocha :D (to nasza wspólna kumpela tak apropo). Więc nie pieprzcie, że kobiety zwracają uwagę tylko na wygląd 😠 bo tak nie jest! Są takie które zwracają uwagę na kasę, hehe :P ;) No i też takie dla których liczy się piękna dusza :) A ta \'historyjka\' jest w 100 % prawdziwa :o Nie zależy mi abyście uwierzyli (choć gdybym mogła to umieściłabym tu ich zdjęcie :P ), ale wqrza mnie takie generalizowanie i wsadzanie wszystkich do jednego worka :o I jeszcze na pocieszenie: http://z.about.com/d/movies/1/0/j/Z/2/katechrisalexprem.jpg :P To para z hollywood :P Można by rzec piękna i bestia ;) A jednak coś Kate urzekło w Chrisie (tylko nie mówcie, że kasa, bo z takim wyglądem mogłaby upolować bogatego przystojniaka :P poza tym są już 7 lat razem i mają słodkiego dzidziusia ^^ ). Miłego dnia! 🖐️

to jest prawda ja np w pierwszej kolejności patrzę jak ktos wyglada..i czy np jest w moim typie,w dalszej części patrzę na zachowanie i charakter..i stwierdzam ,ze jak ktoś np w moim typie zachowuje sie nie tak jak trzeba to cały urok pryska jak bańka mydlana..a czasem jest tak ze ktos zupełnie nie w moim typie ..posiada to owe cos co przyciaga i jest osoba interesującą

Gość patrząca na wygląd
Dlaczego kobiety patrzą tylko na wygląd? Bo ten świat tak już jest skonstruowany, że faworyzujemy pięknych a odrzucamy brzydkich. Piękni mają prawo do wszystkiego, a brzydcy do niczego.

Gość patrząca na wygląd
Dlaczego kobiety patrzą tylko na wygląd? Bo ten świat tak już jest skonstruowany, że faworyzujemy pięknych a odrzucamy brzydkich. Piękni mają prawo do wszystkiego, a brzydcy do niczego.

Gość espoir
muddle-along ->> g**no prawda, że jak ktoś ma trądzik to jest nieatrakcyjny. mimo, że samej trudno mi w to uwierzyć bo tez z tym cholerstwem walcze :/ ale jeszcze mi sie nie zdażyło, zeby jakiś koleś wydał mi sie nieatrakcyjny ze względu na trądzik!! wiem, jak trudno to wyleczyć. Ty już etap leczenia masz za sobą, ja nadal walcze. ale kiedyś w końcu sie uda, tylko trzeba cierpliwości (szkoda tylko, ze ja jej nie mam). wierz mi, to ze masz skaze z powodu tej choroby w niczym Ci nie ujmuje (ja nie mowie, ze nikt na to nie zwraca uwagi, ale jezeli masz super charakter to wyglad nie jest AZ TAK istotny!! no chyba ze ja jestem jakims ufoludem i tylko ja tak mysle) tak wiec nie poddawaj sie!!

Gość gość

Bo są wzrokowcami 

Gość Inna

Zupełnie nie ma znaczenia wygląd tylko to coś co dostrzegamy w drugiej osobie. Nie lubię super przystojnych mężczyzn, lubię takich którzy są super partnerami, kochankami, przyjaciółmi czyli takich, którzy mają w sobie coś więcej niż urodę i okazują to kobietom.

Gość szkoda gadać
Dnia 22.05.2006 o 02:18, Gość soulseeker napisał:

Spoko, daja dzanse. Tylko nie startuj do tych najladniejszych...

Nawet te brzydsze mnie nie chcą.

Gość Gość
Przed chwilą, Gość szkoda gadać napisał:

Nawet te brzydsze mnie nie chcą.

Znowu płaczesz? 

Gość szkoda gadać
Przed chwilą, Gość Gość napisał:

Znowu płaczesz? 

Nie płaczę. Takie są fakty.

Gość szkoda gadać
Dnia 22.05.2006 o 02:31, Gość sratatatata napisał:

a mezczyzni niby nie patrza????? jak maja do wyboru brzydka i ladna to zawsze wybiora ladna. to czemu kobiety mialy by tak nie robic?????

Nieprawda. Wolę przeciętną i fajną niż piękną, ale niemającą do zaoferowania nic poza wyglądem.

Gość Żegnam was
3 minuty temu, Gość szkoda gadać napisał:

Nie płaczę. Takie są fakty.

Nie płacz gościu bo tu miejsca brak na twe babskie łzy.

Gość szkoda gadać
Dnia 22.05.2006 o 03:05, Gość muddle-along napisał:

"a cz Ty patrzysz na wyglad dziewczyny?" Patrze, i jak widze brzydka dziewczyna to jest mi bardzo przykro, bo domyslam sie co moze przechodzic.

Brzydka dziewczyna ma o wiele łatwiej niż brzydki mężczyzna.

Gość szkoda gadać
1 minutę temu, Gość Żegnam was napisał:

Nie płacz gościu bo tu miejsca brak na twe babskie łzy.

Nie płaczę 🙂 a z tą piosenką to akurat mam fajne wspomnienia, kiedyś śpiewałem ją na karaoke 😄

Gość Lilka

Zdecydowanie wygląd musi mi pasować przy wyborze partnera. Ale to jest jeden z wielu elementów układanki :D 

Gość gość
22 godziny temu, Gość Inna napisał:

Zupełnie nie ma znaczenia wygląd tylko to coś co dostrzegamy w drugiej osobie. Nie lubię super przystojnych mężczyzn, lubię takich którzy są super partnerami, kochankami, przyjaciółmi czyli takich, którzy mają w sobie coś więcej niż urodę i okazują to kobietom.

Wygląd ma duże znaczenie szczególnie dla kobiet. 

Gość gość

Bo są wzrokowcami dlatego tak wygląd jest ważny dla kobiet