Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość kamilwronki

Jak to jest ze snami ??

Polecane posty

Gość kamilwronki

Jak tlumaczyc sny w ktorych sie jest zdradzanym albo sie zdradza ??

Napisz konkretnie co ci sie snilo.Czy ty zdradzales czy ktos ciebie?

Gość kamilwronki
konkretnie snilo mi sie ze jakis facet chyba mi znany mowil cos ze przelecial moja kobiete i zaczelismy sie szarpac !! do tego powiedzial ze fajnie jeczyla :( i sie zalamalem jak wstalem .To juz nie pierwszy raz co mi sie sni zdrada mojej kobiety . Jej tez sie snia takie rzeczy skad to sie bierze ??

Rozmawiac o zdradzie to ostrzezenie przed wrogami starajacymi sie ograbic(okrasc)cie z czegos.Z kolei byc zdradzonym oznacza przezwyciezenie wszelkich klopotow.Czyli na moj babski rozum jakis znajomy ma ochote odbic ci dziewczyne,ale nic mu z tego nie wyjdzie.

Gość kamilwronki
o kurcze dzieki az mi lepiej he ale to co z tego wynika ze co 2 miechy ktos mi proboje poderwac dziewczyne ??!! nie no he to by byla juz zbrodnia a bo ja taki nie ufniak jestem :)

Gość xx oo xx
Mi na przyklad sni sie czesto seks z innymi mezczyznami po tym jak moj maz nie jest w stanie kochac sie ze mna /jest uzalezniony od onanizmu/. Ale to mi sie tylko sni, nie robie tego.

Gość kamilwronki
uzalezniony od onanizmu ? a cos takiego wogole istniej i na jakiej tzn jak to wyglada ??

Gość xx oo xx
Nie jest to przyjemne dla kobiety. Jak to wyglada ? Bardzo prosto - woli to robic ze soba niz ze mna. Woli to nawet od seksu oralnego. Zaczal jak mial - nascie lat.

Gość jjjjjjjjjjjkjkjkj
moj były po zerwaniu kiedy chyba minelo z 2 miechy pyta sie czy jak bylismy razm bylam wobec niego szczera w 100% i czy go nie zdradzilam , a ja mowie ze oczywiscie nigdy bym go nie zdradzila a czemu pytasz a on na to ze dzis mu sie snilo ze jak bylismy razem to gdzie tam go z kims zdradzalam wiec ja stwierdzam ze snia sie pierdoly i nie ma co wierzyc pzdro:)

Gość xx oo xx
jak to mowia - sny sa wentylem bezpieczenstwa dla rzeczywistosci...