Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość mala ashly

chce mieć takie włosy, pytanie do fryzjerek i os, ktore sie znaja

Polecane posty

Gość mala ashly

http://img.interia.pl/sport/nimg/Natalia_Dziewczyna_790498.jpg http://img.interia.pl/sport/nimg/Natalia_Dziewczyna_790489.jpg http://img.interia.pl/sport/nimg/Natalia_Dziewczyna_790483.jpg http://img.interia.pl/sport/nimg/Natalia_Dziewczyna_790479.jpg swoje wlosy mam ciemny brąz(farbowałam brązem i złotym brązemz garniera, długosc podobna) ile może kosztowac takie farbowanie u fryzjera? lub czy mozna to zrobic samemu w domu, a jesli tak to, co bedzie mi potrzebne?utleniacz?rozjasniacz?czy moze lepiej pójsc do fachowca? p.s czy wogole podobaja sie Wam takie włosy?🌼 p.s.s nie ocenijacie tej pustej dziewczyny:P chodzi mi tylko o włosy;)

Gość jaja
wlosy sa bardzo ok, dziewczyna.. rzeczywiscie.. oceniac nie bede. lepiej idz do fachowca, do kogos, o kim wiesz, ze jest dobry. sama bym nie kombinowala.

Gość taki kolor ma przecież
co druga dziewczyna na ulicy

Poznalam kiedyś dziewczyne z przepięknymi blond włosami. Nasza wspólna koleżanka zdradziła jej sekret - balejaż za 500 zł. Myslę, że powinnaś nastawić sie na podobna kwotę.

Gość mala ashly
po pierwsze, nie zauważyłam, żeby co druga dziewczyna miała takie włosy, może na śląsku takich nie ma:P, a po drugie to przeciez nie są blond włosy:o, tylko taki złoto-miodowy balejaż?(pasemka?) hmm..

Gość xtina23
Jesli chcesz taki kolor to zdecydowanie tylko fryzjer jest w stanie takie cos zrobić - ma inne farby i miesza kolory. Co do na Natalki to z tego co wiem to ma podeczpanie włosy :o więc dlatego taki efekt...

Gość też myśle że tylko
fryzjer może coś takiego zrobić przy odpowiednim wymieszaniu farb i to profesjonalnych... To jeszcze jakieś pasemka lekkie są chyba... Poza tym 3eba by sięzastanowić czy byłoby ci dobrze w tkiej fryzurze, to wszystko ładnie wygląda na zdjęciu... W rzeczywistości to nie wiadomo, pewnie ma zniszczone te włosy :P noi przy jej tapeciarstwie... PS Co to za jedna w ogóle??????????????????????

Gość bajka24
dziewczyna Damiana Gorawskiego z Wisly Kraków

Gość mala ashly
no własnie ja mam taką fryzurę, wycieniowane z grzywką taką jak ona, nawet kolor b.podobny (ten złotawy brąz) a z tymi pasemkami, wygląda to super;) cała twarz rozpromieniona;)

Gość flieeeer
zdjecie wydrukuj i idz do fryzjera moze wam sie to wyda smieszne ale z tego co wiem wtedy im najłatwiej zrobić podobnie ;) bo widzą ;) hehe i sama nie kombinuj no chyba ze chcesz płakac

Gość ciekaweswoata
co to za zdzira na zdjeciu?

Gość ale cyce wywaliła na wierzch
chociaż dobrze wiedziała że faceci będą się w nie wgapiać z wywieszonym jęzorem. No ale o czymś to świadczy

Gość no ale jak się
zainwestowało kupę kasy w implanty to wypada je poobnosić, czyż nie? ;)

Gość pierwsze słyszę by implanty
były obwisłe, a ta dziewczyna ma przecież obwisłe cycki

Gość pierwsze słyszę by implanty
w ogóle jaka ona jest wulgarna na tych zdjęciach... zwykłe zdjęcia, a ta sadzi na nich takie miny jak co najmniej do Playboya

Gość jeśli to laska kolesia z WISŁY
KRAKÓW to pewnie muszą się bardzo "LUBIĆ" z Dodzią:P ta panna jest milion razy ładniejsza od Dody, a z tego co widać równie chętna do prezentowania swoich wdzięków więc pewnie Dodzia jest wściekła jak tamta przychodzi na mecze i lepiej wygląda od niej:D:D:D

Gość uppp

Gość mala ashly
hmm, porozmawiajmy lepiej o włosach, :P

Gość jajajajajaaaa
jestem dziewczyna i wcale nie uwazam aby ta laska robila miny jak do playboya czy jak to tam sie pisze:)wyglada bardzo ladnie ,ma sliczna figure a to ,ze ma ladny dekold:) to coto kogo obchodzi jak ma ladny to nich pokazuje:) odnosnie wlosow bardzo sliczne sciecie i kolorek tez ladny:) a te refleksy miodowe dodaja uroku:) pozdrawiam.

Gość artystka aktsytra
włosy super:)

Gość uppperrrrrrr
up

Gość wątróbka z cebulką000
ładna babka;)

Gość ja też chcę takie włosy...
bubuhu, brakuje mi na długości jescze duuużo... :( Noi ciekawe czy uda mi się taki kolor stworzyć, choćby podobny... A swoja drogą ładna babka.

Gość katarinaaaawitaaak
sliczna