Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Andree Seiliger

laski myślą że są boskie w sexie...

Polecane posty

Gość Andree Seiliger

A tak naprawdę są albo oziębłe i trzeba pół godzinnej gry wstępnej żeby im się zachciało albo leżą jak kłody i nie wiedzą co robić albo udają orgazmy bo same są ułomne i ich nie mają i żaden supermen tu nie pomaga .. no co tu jesczze? piszcie co wam do głowy przychodzi

Gość Bajkonur Duży
Są pruderyjne, staroświeckie, nie mają fantazji, Każdy swój problem z dochodzeniem tłumaczą "kiepskim kochankiem" - stara cienka i najnudniejsza śpiewka

Gość Andree Seiliger
A tak naprawde ten topik to jest kontrtopik do analogicznego tutaj.. Do niektórym pannom to sie wydaje ze facetowi wystarczy że ona się rozbierze i pozwoli mu dotknąć swojego uda i on będzie juz zadowolony a w zamian za tą łaskę to powinien wyczyniać sztuczki cyrkowe. Takk.. są takie siksy które poszły na disko i widziały że jeden wiesiek z drugim się ślinili to już mysli taka że jest Princess Dajana hehe

Gość wielbicielka_rolnika
Andree--->ale my chociaz nie jestesmy swiadome wlasnych ulomnosci w tej sferze a ja mi facet mowi, ze on moglby uczyc to zastanawiam się czy zartuje

Gość Andree Seiliger
wielbicielka_rolnika ok zgadzam się w takim przypadku :D

Gość suzzzi
facetom sie wydaje, ze seks polega na ruchach posuwisto zwrotnych, im dluzej trwaja, tym lepszy seks. zapominaja o tym, ze dla kobiety najwazniejsza jest gra wstepna, ktora nie konczy sie wraz z yjsciem z lozka, ale trwa przez caly czas bycia razem. Liczy sie kazdy gest, kazde zachowanie faceta, to, co buduje jego obraz. Dlatego nie dziwcie sie panwoie, ze dziewczyna lezy w lozku jak kloda, skoro na co dzien zapominacie o myciu sie, nosicie brudne skarpetki, bekacie, dlubiecie w zebach, lezycie rozwaleni przed tv, a potem na pare minut chcecie stac sie super kochankami. Taki seks przypomina pilowanie drewna i jest tak rozny od DOBREGO seksu jak etiudy Mozarta od techno z Manieczek.

Gość woebicielka_rolnia
Mozart nie pisal etiud, ale zgadzam sie z suzzzi

Gość suzzzi
mala gafa, w kazym razie dziela Mozarta :)

Gość Andree Seiliger
Jasne suzzzi... A tak szczerze to współczuję ci suzzzi że takich partnerów sobie dobierasz. Nic tylko pozazdrościć gustu. I nie uogólniaj na wszystkich, proszę. To że się w takich kręgach obracasz i taki masz obraz mężczyzn ci najbliższych to twoja własna sprawa i twój wybór.. a może ci inni po prostu by nawet na ciebie nie spojżeli więc cóż tylko tacy ci pozostają.. jak juz mówiłem współczuję...

Gość woebicielka_rolnia
Andree --->ty jhestes jednak frustratem albo brak ci oglady

Gość mozart
chyba wiem co pisałem 😡

Gość Andree Seiliger
Śmierdzące skarpetki rulez!

Gość ej ty Andree
a czy Ty nie bawisz sie w uogolnianie..... moze to Ty zle trafiasz??

Gość Andree Seiliger
woebicielka_rolnia - prędzej to drugie.. rozwala mnie po prostu jak ktoś potrafi tylko uogólniać

Gość Andree Seiliger
Co co ja robię to jest ironia. Nigdy poważnie sam bym na tak żalosny topik nie wpadł bo ani ja ani moja kobieta nie mamy problemów które tu są opisywane, pozdrawiam papa

Gość ej ty Andree
ok czyli u Ciebie to ironia a Suzzi to juz uogolnia phi...

i ładnie brzmiało przynajmniej ;-) Proponuję dokonac podziału kobiet: 1. pulcheria vulgaris - kobieta polska - lezy jak kłoda bo jej się nie chce 2. pulcheria superior vulgaris - kobieta księżniczka- lezy jak kłoda bo jej się wydaje, że jest taka super, że samo lezenie na niej jest zaszczytem 3. pulcheria superior, homo vulgaris - super kochanka, stająca się kłodą na widok bekającego, niemytego itp ... 4. pulcheria nonorgasmicus - kobieta potrzebująca 30 minutowej gry wstępnej, żeby jej się chciało 5. pulcheria moherus beretus - :classic_cool: no coments 6. pulcheria amorosa - kochanka idealna :-) chętna, zgodna i otwarta, lubiąca nowości i współpracę w sexie ktoś jeszcze ? :classic_cool:

Gość koles bo ty moze jestes
dziecko szzcescia albo masz ptoblemy w innej sferze bo kazdt z nas jakies ma

Gość suzzzi
Andree Seiliger - ktos na mnie jednak kiedys SPOJRZAŁ. Drogi Andree, nie wiem dlaczego sie tak unosisz, nie pisze o sobie, ty zapewnie rowniez nie masz problemow seksualnych, piszesz o anonimowych kobietach- klodach, a ja pisze o drwalach bez wyobrazni. Kazdy ma takiego kochanka, na jakiego sobie zapracuje :P

Gość Ździchu Wiertarka
Kobietam to sie wydaje ze sex polega tylko na dłuugasnej grze wstępnej i konic krołpka. Najchętniej by skończyły. A zapominają że dla meżczyzn ważne są RUCHY POSUWISTO ZWROTNE - cholera co za egoistki..

Gość suzzzi
prawa ewolucji. mezczyznom bardziej zalezy na seksie niz kobietom, bo dpostep do partnerek jest ograniczony. Dlatego mezczybi powinii zadbac o kobiete, dac jej ta polgodiznna gre wstepna, jesli chca wykonac te swoej ruchy posuwisto-zwrotne.

cos, czasem warto popraacowac nad mniej sprawnymkochankiem jesli ma się do wyboru jego albo podrywacza, ktory rwie, bo ma klopoty w innej sferze zycia. Podobno Sharon Stone nie chodzi do lozka z facetami, ktorzy maja wiecej problemow niz ona.

Gość Ździchu Wiertarka
Mełszczyzzna powinien zasłuuużyć na kobietę, powinien czułc sie załszczycony że zechciała się obnażyć przed nim i za to powinien wykonać dłuuuugaśną grę wstępnąąąą a potem może sobie zrobic te swoje ruchy posuwiisto zwrotne

o! Zdzichu masz rację

Gość Deb z siłowni
A ja nie mam tego problemu. podłaczam swoej lasce stymulator do clitoris na 10 minutek i już jej nie trza żadnej gry wstępnej tak jest podjarana. Kupiłem to pieroństwo w berlinie kiedyś na skrzyżowaniu kufurstendamm strase i jakiejś tam jeszcze w tym seks shopie na rogu ...A potem tylko wsadzam i jadę i po 10 minutach oboje kończymy

...a ja tam robię swoje... :):):) ...no fakt, trzeba się namęczyć... :):):) ...ale fajne jest męczenie... :):):)