Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

xxxklaudii

jaki zestaw witamin dla roczniaka ???

Polecane posty

mój synek skonczył w kwietniu rok i chciałabym mu zmienic witaminu dotad prócz d3 dawałam mu cebionmulti a teraz sie zastanawiam nad tymi witaminkami w duzych buteleczkach ,,np....kinder biowital....multi vitamol... podpowiedzcie i doradzcie:)

Gość taaaaaaaaka jedna
hmmm tez poczytam:)

Gość Vibovit Bobas
:)

jak go będziesz dobrze odżywiała, to żadne witaminy nie będą potrzebne

Gość celebre 23
sanostol jest chyba od 1 roku

A ja zadam pytanie - po co? Przy dobrze zbilansowanej diecie, bez zalecen lekarza, nie wolno podawac dziecku dodatkowych witamin - nigdy nie wiadomo, kiedy sie je przedawkuje - a skutki tego moga byc grozne dla zdrowia...

Ja pytałam pani doktor. I podaję te witaminki do picia mniej więcej 3 razy w tygodniu, więc o przedawkowaniu raczej nie powinno być mowy.

Gość poza tym autorka
nie pyta "czy", ale "jakie". :P

Ostatnio moje dziecko było w szpitalu i przy wypisie pytałam się o witaminy(by wzmocnić organizm).Lekarz powiedział,że witaminy są w kaszkach,sokach,owocach,pożywieniu i nie ma potrzeby dawać,chyba że wiosną i jesienią witaminę C.

Gość KingaT8032
Korzystaliście z preparatu co się nazywa Marsjanki Bobaski? No bo wyszukiwałam informacji dotyczących tego preparatu i nic nie mogę znaleźć. Może moglibyście coś powiedzieć mi o tym produkcie? Opłaca się go używać, znacie jakieś zamienniki? Tu zanalazłam trochę informacji o Marsjanki Bobaski: http://www.listalekow.pl/marsjanki-bobaski/ - myślicie, że można się tym sugerować? Wolałabym się nie naciąć i roztrwonić bezsensownie kasę, dlatego czekam na Wasze cenne rady. Dziękuje z góry za ewentualną pomoc.