Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość lusesita des plotkes

porozmawiajmy - poobgadujmy-

Polecane posty

moze nawet nie wiecie i nie domyslacie sie ze jestem bywalczynią forum ciąza pod innym czarnym nickiem przez długi czas. Byłam ciekawa co myslicie o innych na podstawie czytania ich wypowiedzi - to wszystko - ale jak widac musiały sie tu wtarabanic jednostki niereformowalne uważające się za Boga jedynego

Droga Anulko pisałam -mało inteligenta osoba to ta która ma wąskie horyzonty ijest monotematyczna, z jej wypowiedzi bije mało innowacji i kreatywności

czym jestem??? hehehe CZYM?? wybacz, ale brak szacunku do innych=brak szacunku do ciebie wymokła idiotko;) to po pierwsze. po drugi: W sieci ocenia się osoby po tym jak i co piszą a mi wystarczył ten topic aby stwierdzić, że jesteś żenującym dzieckiem;)

Gość frania2000
ciężko było się nie domyśleć że autorka ma czarny nick ;)

drogie dziecko neostrady - ty prezentujesz owy brak szacunku do innych i wieeeeeeeeeeelkie mniemanie o sobie na szczęscie nikt oprócz mnie nie zwraca na ciebie uagi.

Gość lady lady
och autorko, obawiam sie, ze uzywasz slow, nie znajac ich znaczenia... biedactwo...

pan milicjant wskazuje na ogromną kulturę którejś z matek teggo forum

Tak, rozumiem...tyle, że po pierwsze jako osoba inteligentna, doskonale wiem, że w sieci mozna pisać co się żywnie komu podoba - wykreować się na nie wiadomo kogo, a w życiu można być mierniutkim. Dwa - nie ważyłabym się nikogo oceniać po kilku postach - a Ty to zrobiłaś - nie zadałaś sobie trudu, by plotkując o pewnych osobach, prześledzić ich wpisy - wystawiasz oceny po przeczytaniu kilku wypowiedzi. Trzy - coś słabo śledziłaś moje wypowiedzi, skoro nie wiesz, że na topiku, pisuję nie tylko o macierzyństwie...

Gość frania2000
założycielka jeszcze się nie zoriętowała że nie bardzo jest popierana, jej wypowiedzi świadczą ewidentnie o zazdrości (aż ją zżera) a prawda boli dlatego tak atakuje jak osa ;)

lady lady a mnie się wydaje ze przypisujesz sobie zasługi których nigdy nie miałas zaszczytu sama wypracowac błahahhahaha

ehhehe:) wielkie mniemanie o sobie i tym mnie całkowicie rozbawiłaś. Tutaj w szpitalu mam strasznie zwalony humor dzięki takim prymitywą jak ty poprawia mi się natychmiastowo. Dziękuję ci za to;) A tak na marginesie wiesz co to znaczy szacunek??

Styl w jakim piszesz lusesito, raczej nie każe świadczyc, że jesteś którąś ze stałych bywalczyń tego działu - raczej - jak dla mnie - podkreślam, to tylko moje przypuszczenia - pomarańczowym nickiem pojawiającym się tu i tam i mącącym ludziom topiki.

Gość lady lady
Aniu_krak... weszlam na moment naTwoj blog.. Masz przepiekna coreczke!!! Gratuluje i zazdroszcze!!! :-) Innych zdjec nie ogladalam, bo musialam tu wpasc i Ci to napisac.... pozdrawiam

Tu na lipcu 2005 a na innych dzialach...np. Krzyzowki topikow, cytaty, skargi Giertycha i duzo duzo innych :) Dziecko Neostrady bomba nick :D:D:D:D :classic_cool:

Chochlik ma racje :P Ja tu jestem lepsza niz Boooogi bo wystepuje w conajmniej 13 postaciach :):):) Pozdrawiam . A tak wogole to dajcie Anulce luzu,niech dziewczyna odsapnie od pieluch, wrzaskow , i innych takich .Niech sie wypisze.Tez pozdrawiam

A no to jak tak to chyle czolo nisko po same .................pip pip .. I ide sie zabalsamowac .Brazujacym dzis offfkozz.Tylko cholera znowu lokcie czarne wyjda hehehe

Gość czemu nikt z was nie pisze na
temat?????? nie umiecie napisac nicka osoby i wyrazić o niej opinię?

Gość czemu nikt z was nie pisze na
a nie mozna zgodnie z tematem pisac? wpisujesz nick osoby która np cię wkurza albo która wydaje się miła i piszesz ze np zachwciła cie swoją pomoca czy wkurzyła niemiłym słowem - takie to trudne? jestes az tak uniwersalna ze nie masz sympatii i antypatii?

Gość Martyna łatwa dziewczyna
Ja miesiąc temu urodziłam dziecko, nie przepadam za tym forum i częściej można mnie spotkać na ogólnym, ale jak możesz pisać o osobach, których nie znasz, że są mało inteligentne?? Poza tym po co tu wchodzisz skoro nie lubisz tu co niektórych osób??

Gość zaszokowana topikiem
ten topik jest bez sensu... po co zakładać topik, na którym obgaduje sie inne osoby, nie znając ich, wiedząc tylko o problemach, jakie poruszają? to przejaw zwykłego ludzkiego chamstwa jeżeli ma się coś do kogos, to powinno się kierować uwagi bezposrednio do tej osoby, pod własnym czarnym nickiem,a nie formułować krytykę za jego plecami dodam,ze nie napisalam tu celowo pod czarnym nickiem,gdyz nawet autorka topiku nie pofatygowala się,aby uzyc wlasnego!!!

wydaje mi sie ze przyklejacie ludziom z forum etykietki...przeciez to sa tylko czyjes wypowiedzi, jak mozne od razu osądzac ludzi po tym? jak kogos denerwuje to forum to po co tu zagląda? Zeby sie powkurzac?