Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość alnocnvoier

***czy ktoś używa kremów OLAY Total Effects ?

Polecane posty

Gość alnocnvoier

co o nich sądzicie?

Ja używałam, stoją na półce w łazience. Przereklamowane i pieniadze wyrzucone w błoto. Nie kupuj tego, ja mam jeszcze gorsze naczynka po nim , niż przed zastosowaniem tych kremów, jakieś krosty zaczęły mi wychodzić. Już dawno przestałam je stosować i powróciłam do mojego spradzonego zestawu Recharging z Avonu, a teram mam ochotę na zakup tych nowych przeciwzmarszczkowych. Co prawda niby na początku były fajne, ale po kilku tygodniach stosowania zobaczyłam jak popsuły mi cerę. I ta cena 60 zł za jeden krem. Chyba z miesiąc się zastanawiałam, wydać 120 zł , czy nie, skusiłam się, kasę straciłam, bo kupiłam wersję na dzień i na noc i mogę je wyrzucić.

Gość =P
=P

Gość kulka2
asica napisz proszę ,bo też się głowię na tym kremem mówisz,ze z początko okej,a potem gorzej?

Gość a ja tam jestem zadowolona
mam na dzień i na noc i nie żałuję że kupiłam

Gość An.
kremy są super, a co do złych reakcji - zwykle jest tak, że krem nie jest odpowiedni dla wszystkich rodzajów cery i zdarzają sie przypadki, że cos jest nie tak. Ale mozna pojsc na konsultacje do Galerii Centrum i poprosic o bezplatną probkę, wyprobować i zobaczyc jak skora reaguje.

Gość Jeanine 22
Ja miałam sporąpróbkętotal effects i było super, choćmoja cera jest na to za młoda, ale bardzo dobrze nawilżał i wygładzał, pewnie za jakieś10lat sobie kupię;)