Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Matka666

Pocę się- Pomocy

Polecane posty

Dziewczyny podajcie swoje sposoby na pocenie:) Ja piję szałwię - trochę pomaga. Może macie coś lepszego??

Antidral na noc. Na umyte i nie podrażnione pachy. Jśli jesteś np po depilacji poczekaj kilka dni, bo będzie bardzo szczypać. Rano zmyj mydłem i użyj zwyklego antyperspirantu. używaj nie za często bo pojawi się uczulenie - zależnie od potrzeby. Ja na początku używałam co drugi - trzeci dzień. Teraz raz na tydzien, czasami na dwa tygodnie :) Pozdrawiam

Nie ma za co :) Nawet nie wiesz, jak ja się z tym męczyłam - szczególnie w lato. Na jakąkolwiek bluzkę musiałam mieć zawsze nałożony sweter, żeby przykryć przekre plamy. Ale teraz jest już dobrze. Wiem, że to pomaga, więc niech innym też pomoże :)) Pozdrawiam

No właśnie robi się coraz cieplej. A ta szałwia, którą piję już mi uszami wychodzi hehe. Dzięki za radę:)

Gość antidral albo etiaxil
to praktycznie to samo , tylko, że etiaxil droższy(ok.37zł) a antidral (ok.14) ale z doswiadczenia wiem,że etiaxil trochę lepiej działa i mniej piecze! Poczytaj wcześniej, dużo tu było o poceniu. Pozdrawiam

Gość karmiii
pomocy poce sie strasznieeeeeeeeee nie pod pacvhami a koło czoła na szyi i na plecach i miedzy piersiami myje sie codziennie ale ten pot jest kwaśny tzn taki zapach ma kwasny nie smierdzący ;( juz nie wiem co reobic na twarzy leca mi strumyczki wody gdziekolwiek wyjde, przejde sie troszke, mam nadwage i klpoty z hormonami tarczyca wporazdku, strasznie mnie yto męćzy momentalnie czuje ajk oblewa mnie pot ale pod pachmi sie nie poce w ogole :( czy sa na to jakies leki????