Teriza 0 Napisano Maj 22, 2006 Dziewczyny czy któraś z Was chorowała? Napisze jakie badanie robił ginekolog aby to stwierdzic? Bo mi nie robił zadengo USG tylko zwykłe takie tam badanie na szybkiego i jakoś jestem pełna podejzeń czy mogła to tak stwierdzic? A zapisała mi tabletki antykonc. ?? Dzięki Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość hm hmmm Napisano Maj 22, 2006 Malo ktory lekarz robi usg przed zapisaniem pigulek. Wiekszy torbiel mogla by wyczuc po palcami, ale powinno sie zrobic usg jamy brzusznej. MI dala moja rodzinna skierowanie na usg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość wiiiiiiiosnaaaaaaaaaa Napisano Maj 22, 2006 to usg powinno być dopochwowe przydatków. radzę poradzić się dwóch lekarzy ja u jednej pani miałam takie historie że strach wspominać a na usg u innego pana okazało się że jest dużo lepiej , a zmiany które stwierdziła pani doktor są nieodwracalne wiec nie mogły mieć u mnie miejsca. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 22, 2006 qrcze to bym musiała isc prywatnie, tylko ile to moze kosztować? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ambrozja 35 Napisano Maj 22, 2006 ja miałam sam pękł przy stosunku coś okropnego niesamowity ból a miesiąc wcześniej miałam robione usg Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 22, 2006 boje sie :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Teriza 0 Napisano Maj 23, 2006 Bo moja pani ginekolozka to najpierw mnie zbadała i powiedziała: \"taak jajnik jest powiekszony\" a potem jak siedziałam juz to że mam mały torbiel ale skąd ona to moze wiedzieć przez dotyk?? :( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja miałam Napisano Maj 23, 2006 skończyłos ie to operacja:( Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość ja miałam Napisano Maj 23, 2006 teriza - jesli chcesz sie czegos wiecej dowiedziec pisz na gg 3152973 - chetnie odpowiem na twoje pytania - jesli chcoaiz tak moge ci pomóc Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madziorek22 Napisano Maj 31, 2006 U mnie tez pani ginekolog przy badaniu zorientowała sie że lewy jajnik jest powiekszony, zrobiła mi usg i okazało sie że mam torbiela :/, dodam że tydzien wczesniej byłam u innej pani ginekolog i ta wogóle nic nie wyczuła, nic na ten temat nie wspomniała. Zostały przepisane mi tabletki antykoncepcyjne i badanie krwi na indeks -Ca-125, pani gin. powiedziała tez że ten jajnik jest taki duzy bo taka moze moja uroda wewnetrzna, ciekawa jestem jak wyjdzie to badanie krwi, na razie nie mam kiedy go zrobic. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
naturals 0 Napisano Maj 31, 2006 czyli tabletki chronia przed torbielami??? a jezeli sie juz ma malego to po tabletkach moze sie wchlonac?? Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach
Gość Madziorek22 Napisano Czerwiec 1, 2006 Tak dokładnie może być nie wiem czy sie wchłania czy co sie z nim robi ale w każdym razie tabletki anty pomagają w takich sprawach (podobno), zreszta za niedługo jak zrobie badania to sie okaże czy sie pomniejszył czy moze całkowicie zniknął i dam znać. Udostępnij ten post Link to postu Udostępnij na innych stronach