Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość super blondyna

mam 21 lat, jestem ladna i zadbana kobieta

Polecane posty

Gość super blondyna

mam faceta ktory ma 27 lat. problem w tym ze on sie nie chce ze mna kochac.nie wiem jak go zaciagnac do lozka. nie mielismy jeszcze naszego 1 razu. jestem dziewica. o co mu chodzi. pomozcie

a powiedziałaś mu ze chcesz się z mnim kochac???

Gość super blondyna
to normalne?

Gość super blondyna
Moim nawiększym marzeniem jest głęboka i agresywna penetracja mojej kakaowej pieczary wykonywana przez przez mojego szefa z pracy Andrzeja L., którego serdecznie ta droga pozdrawiam :classic_cool:

Gość super blondyna
No mowilam, moze chodzi o to, ze na mym lonie rosna czarne klaki! Nie chce ich usuwac poniewaz taki jest moj styl, ale on sie krzywi gdy kaze mu lizac moja piczke. Nie wiem o co chodzi! POMURZCIE!

Gość super blondyna
no wlasnie nie ale daje do zrozumienia poprzez podteksty i zachowanie

Gość a nie przyszło ci
do tej pustej blond główki, że stara się ciebie szanować?

To ty nie wiesz że facet jest tak samo wrażliwy na podteksty jak betonowa ściana, bez szczerej rozmowy raczej sexu nie będzie. całkiem możliwe że cię nadto szanuje przez twoje dziwicto ps może to prawiczek?

Gość super blondyna
ja wiem ze on mnie szanuje i moze to z tego powodu nie chce sie ze mna kochac ale jestesmy rok ze soba wiec? ps. nie mam pustej glowki

moja rada 1 szczera rozmowa z partnerem 2 rzucasz sie na niego jak dzika kocica i gwałcisz biorąc od niego to co chcesz wybór należy do ciebie:D

Gość a nie przyszło ci
do tej nie całkiem pełnej blond główki, że nie jesteś warta tego szacunku?

Gość super blondyna
mysle ze jestem warta szacunku ale ja tez mam jakies potrzeby nie?

Gość katherinnas
drodzy mężczyźni, bardzo poszę o wytłumaczenie mi czegoś. dlaczego kwestia nie sypiania z kobieta przed ślubem to kwestia szacunku do niej? prosze o powazne odp. dzieki z gory

Gość zycie
katherinnas - wejdz na dziewictwo a wiernosc to sie dowiesz

Z innego topicu: \"Np. taka prosta rzecz, o ktorej wiekszosc dziewczyn nie wie, ze z facetem ktorego sie pokocha nie mozna isc do lozka jezeli sie chce zeby i on pokochal. Bo organizm normalnego faceta, z czysto biologicznych przyczyn, nie jest w stanie wytworzyc po seksie odpowiednich hormonow potrzebnych do tego zeby sie zakochal. Cos czego normalna dziewczyna nie moze pojac bo w jej organizmie to jest akurat odwrotnie i mysli, ze trafila na drania i oszusta kiedy on, taki kochajacy przed seksem, po seksie traci zainteresowanie jej osoba. Nie moze pojac, ze to jest wlasnie normalna reakcja faceta w stosunku do ktorego popelnila blad. Woli przerzucic wine za swoj brak wiedzy na Bogu ducha winnego faceta, ktory mogl ja pokochac calym secem gdyby tylko miala dostatecznie duzo rozumu zeby poczekac z seksem.\" PS. Pisownia oryginalna zachowana :)

Gość a może ktoś wytłumaczyć
o co chodzi osobie piszącej ww. słowa? To do kiedy trzeba poczekać z seksem, skoro normalnie facet po seksie i tak się nie zakocha?

Gość trzeba poczekac z seksem
zeby facet najpierw pokochal :P Ty tepa lalo p.s. Jestem facetem i w pelni sie w tym zgadzam ;)

Gość sssssssssssssssoka
ja czekałam 5 lat i nie żałuje!!1 Zakochał sie porządnie i błagał o ślub..a potem seks mniam nie musze mowic jak było super

Gość sssssssssssssssoka
Caly czas robi mi lodzika a ja jemu. Nie nie,nie nazywam sie Damian tylko Euzebiusz.

Gość do trzeba poczekać....
Durna pała to Ty Jesteś kmiotku, ja się grzecznie pytam tylko...

Gość a nie przyszło ci
do tej nie całkiem pełnej blond główki, żeby postać sobie pod osiedlowym śmietnikiem. Ktoś te twoje potrzeby na pewno zaspokoi.

Gość taka sobie dziewuszka
e tam e tam. To bzdurki są jak nic. Jestem z facetem od 2 lat. Poszłam z nim do łóżka po 3 miesiącach bycia razem, i był on moim pierwszym. Przed pierwszym razem mówił że mnie kocha ale po tym zdarzeniu nic się pod tym względem nie zmieniło. Zawsze bardzo szanował i do tej pory szanuje to że zrobiłam to pierwszy raz właśnie z nim, ale po tym tak jak już wspomniałam nic się nie zmieniło. A przecież nie czekałam zbyt długo....bo 3 miesiące to nie jest jakiś tam niewiadomo jaki czas. Aha podkreślę jeszcze że mam 23 latka. POzdrawiam

Gość super blondyna
moze i niektorzy z was maja racje ale ile mozna czekac. wiem ze jednym z was to sie moze wydawac dziwne a innym nienormalne ale jak dlugo mozna sie samozaspokajac?

Gość penis męski
może to szatynka? wtedy by się zgadzało [dupa w kropki]

Gość wciaz jestes dziewica
???

Gość moze ma problemy anatomiczne
np . stulejke

Gość bo on cie nie kocha
jakby kochał to by pożądał. jestes jego wizytówką, masz ładnie wyglądać dla innych.