Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Palguna

duży biust

Polecane posty

Gość Palguna

hej chłopaki co myślicie od użych biustach i dużych dekoldach???

Gość operacja schładzania
wolimy dekolTTTTTTTTTy a Tobie polecamy zainteresowanie się słownikiem ortograficznym.

Gość Myśliciel12
myślimy dobrze a w moim natomiast przypadku najlepiej myslę o duzym rozumku

Gość Palguna
dekoltach* sory juz sie poprawiam.

Gość Palguna
do operacja schładzania pomyślę nad tym do Myśliciel12 jasne inteligencja jest bardzo ważna ale ja chciałam się dowiedzieć co myśla mężczyźnie widzacy kobietę z dużym biustem w ciasnej wydekoltowanej bluzeczce pozdrawiam

Gość że plastik z niej straszny

Gość Palguna
ponętne czy raczej wulgarne?

Gość Palguna
dlaczego plastik?

Gość Palguna
panowie wypowiedzcie się

Gość inspektor tygrys
może i wulgarne ale nic nie poradzę i tak mi się podoba eee tam zaraz wulgarne znaczące istotne pociągające trzeba pokazać konkretny przykład.. i nic sobie nie myślę bo patrzę :D

Gość ja lubie P
JA kocham duze :) I mam to szczescie ze moja niunia chdzi z dekoltami a ma D :) A co do inteligencji, uwaza sie czasem ze te z duzym sa jakies glupsze czy cos ... co za TOTALNE kretynstwo. Moja niunia jest psychologiem i najinteligentnijsza osoba jaka znam.

Gość ja lubie P
JA kocham duze :) I mam to szczescie ze moja niunia chdzi z dekoltami a ma D :) A co do inteligencji, uwaza sie czasem ze te z duzym sa jakies glupsze czy cos ... co za TOTALNE kretynstwo. Moja niunia jest psychologiem i najinteligentniejsza osoba jaka znam.

Gość Tylko duże
Dla mnie symbolem seksu jest Kasia Figura. Wiem, że wielkość biustu w kontaktach damsko męskich to rzecz gustu. Ja akurat uwielbiam kobiety z dużym biustem. Nie musi być ładna, ale musi być odpowiednio zbudowana, ze szczególnym zwróceniam uwagi na biust kibić i biodra, buzia się nie liczy. Biust to kwintesencja kobiecości, leżąc na takiej kobiecie i czując jej biust, pieszcząc go, całując jestem w 7-mym niebie

to tak samo jak kobiety lubia duże członki! Coś w tym musi być....

Gość Palguna
no mężczyźni czekam na więcej opinii

Gość tygryseek
a ja uwazam ze wielkosc sie nie liczy tak bardzo jak ksztalt bo co z tego ze beda super duze jak beda wisialy po kolana i zeby sie nim pobawic to bede sie musial schylic ja wole mniejsze a jedrne i ksztaltne co nie znaczy ze duze nie sa ladne zebym nie zostal zle zrozumiany. a jak widze kobiete z duzym biustem to zawsze chetnie popatrze duze dekolty sa fajne tylko zalezy tez od sytuacji. pozdro

Gość Palguna
Wkładam sobie do pochwy komiksy z Hansem Klossem :classic_cool:

Gość Palguna
Ty wstrętny podszywaczu :( Przestan! to nie jest smieszne!! Zaraz pociągne ci loda i rozmaże na czole twoją spierdoline!

Gość Palguna
nie no to naprawde nie jest smieszne! nie lubie komiksow z hansem klossem..wole sobie wkladac komiks "kaczora donalda" zapmnialam dodac ze strasznie mnie kręci jak facet gapi mi sie w dekolt ..czuje sie wtedy taka glupia i mam ochote skoczyc na tego faceta i nadziac sie od razu na jego penisa, ale jak stwierdze ze jest za maly na moją rozciągnietą picze to ..nie ma u mnie szans biedaczek..papa lece na i mpreze pokazac swoje cycki!

Gość kika1986
nie liczy się wielkość lecz jakość.co wolicie,obwisły,zaniedbany duży biust czy średniej wielkości ale za to jedrny i zadbany?

Gość Tomiii22
ja wole jędrny, wielki i zadbany..i zeby nie wisial!