Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość minka...

Do dziewczyn, które zmieniły Diane na Yasmin

Polecane posty

Gość minka...

Kochane, ja właśnie biore ostatnie opakowanie Diane. Zażywałam je przez 3 lata z przerwami. I własnie kiedy robiłam przerwę zawsze niasilał sie u mnie trądzik :( Jak w zniosłyście zamianę??? jak z waszą wagą i cerą??? Coś sie zmieniło na korzyść. I mam jeszcze jedno pytanko, po diane nastapiła u mnie suchość pochwy, czy Yasmin nie powoduje takich przypadłośc??? Pozdrawiam.

Gość neni
hejka:) ja zaczelam brac yasmin odrazu po diane, tzn nie robilam zadnej przerwy i powiem, ze pierwszy miesiac stosowania tych tabsow pod wzgledem cery byl bajka:) cery nie mialam nigdy lepszej, nawet przy diane ktora niby na to wplywa ale pozniej mnie zsypalo a teraz w sumie biore juz 4 miesiac yasmin i jest dobrze choc czasami mnie "wysypuje" co nie wiem czym jest spowodowane:/ ale ogolnie czuje sie dobrze po tych tabletkach i suchosc ktora byla bardzo uciazliwa przy diane zniknela i nie ma zadnych problemow:) pozdrawiam:)

Gość Wiatyrtua
jak tylko odstawiałam diane trądzik wracam jeszcze większy.Poza tym nie miałam ochoty na sex i przerażała mnie konska dawka zawartych w diane hormonów.Zmieniłam je na yasmin.Było wszystko ok, trazik wrócił ale na chwile i dużo mniejszy, potem juz było tylko lepiej z cera..ale niestety nadal ochoty na sex nie było..Odstawiłam całkiem pigułki ze względu na ten brak ochoty i na ogólne rozdrażnienie i rozchwianie emocjonalne - i wiecie co? Tradzik nie wrócił ze zdwojoną siłą jak po odstawieniu diane.Owszem od czasu do czasu pojawiaja się jakies niespodzianki na twarzy, ale da sie to przeżyć i widze dużą różnice.Nie mam pryszczy i nie musze sie truć hormonami :-)

Gość minka...
Dzięki za odpowiedzi, utwierdziłyście mnie w decyzji. Może jeszcze ktoś podzieli się swoimi doświadczeniami

Gość pifpaf
ja zmieniłam Diane na yasmin.Diane brałam ok 1.5 roku , yasmin od ok 6 m-cy.Też nie robiłam między nimi pzrewry. zaczełam sie jednoczesnie laczyc u dermatologa wiec ze skórą jest ok. Przy yaśmin mniej mi sie włosy przetłuszczają, pozostałe rzeczy bez zmian-bo Diane tez dobrze tolerowałam. Suchośc pochwy - nadal podobnie jak przy Diane, libdo- troszke lepiej przy Yaśmin-ale zadna tam rewelacja, rozchwianie emocjonale-lepiej ,ale do normy daleko, minus przy Yasminie to to ze mam czeste stany zapalne pochwy lub grzybice-ale nie wiem czy to nie jest dodatkowo od nadżerki, bo mniej wiecj w tym samym czasie zaczelam brac Yaśmin i wykryto u mnie nadżerke.

Gość costerco
up

czyli generalnie jesteście bardziej zadowolone z Yasmin niż z Diane? Ja brałam Diane przez ponad rok, potemmiałam rok przerwy i teraz chciałabym znowu zacząć brać tabletki i nie wiem czy wracać do Diane czy może zacząć brać inne...niby po Diane nic mi nie dolegało, dość dobrze się czułam...no jedyny problem to była właśnie ta suchość w pochwie oraz zmnijeszone libido, aha i po odstawieniu trądzik wrócił ze zdwojoną siłą...możecie mi napisać ile kosztuje Yasmin i czy mają one , podobnie jak Diane działanie antytrądzikowe?