Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość muszę to sprawdzić

po jakim czasie od stosunku można użyć testu ciążowego?

Polecane posty

Gość kwiatuszek198823
hej pomocy!!! kochałam się wczoraj z chłopakiem czy moge zajsc w ciąże ?okres mam co 28 dni ostatnio okres miałam 22 kwietnia proszę o pomoc ;-(

Gość MiD2006
witam, pisze do Was z takim problemem : kochałam się bez zabezpieczenia z narzeczonym od 26 maja... robiłam już dwa razy testy. Minęło 11 dni pod pierwszego stosunku bez zabezpieczenia i wynik negatywny jakie jest prawdopodobieństwo że jest jeszcze za wcześnie aby test (pre test) wykrył ciąże? Nie mogę liczyć na podstawie okresu gdyż mam baaaardzo nieregularne cykle.

Gość klaudiasss
Witam mam pytanie 04.07.10r. kochalam sie z chlopakiem i spuscil sie do srodka. czy moglam zajsc w ciaze, okres powinnam dostac 11.07.2010r. cykl mam co 28dni.

Gość ppk
Mam pytanie. Czy jak uprawiałam sex z chłopakiem 2 dni po okresie mogę zajść w ciążę?? Proszę odpiszcie na tą wiadomość jak najszybciej...

Gość pikus1234
Hej! Okres ostatni mialam 31 pazdziernika 2010 i kochałam się z chłopakiem dzisiaj, czyli w 15 dniu cykly, czyli dniu plodnym,a 2-3 dni wczesniej strasznie bolaly nie jajniki wiec podejrzewam, ze wtedy wystapila owulacja. Wydaje mu się, ze nie zdazyl wyjac i jakas minimalna kropelka mogla poleciec do srodka, jaka jest szansa, ze zajde w ciaze?

Gość pikus1234
czy taka mala kropelka wystarczy, zeby zajsc w ciaze?

Pomóżcie 26.11.2010 skonczyl mi sie okres 27.11.2010 kochalam sie z chlopakiem i spuścił sie do srodka a od 25.11.2010 bralam tabletki (midiana) juz drugie opakowanie czy moge byc w ciazy??

Pomóżcie 26.11.2010 skonczyl mi sie okres 27.11.2010 kochalam sie z chlopakiem i spuścił sie do srodka a od 25.11.2010 bralam tabletki (midiana) juz drugie opakowanie czy moge byc w ciazy??

Gość Myszoń
mam mały problem obawiam się, że mogę być w ciązy pomimo tego, że moj partner nie był we mnie kiedy doszło do wytrysku, ale słyszałam, że nie mezczyzni produkują jakąś przezroczysta maz ktora moze doprowadzic do zapłodnienia. proszę pomożcie

Gość Pati90
Hej :) jak bardzo się dzisiaj ucieszyłam kiedy zobaczyłam wynik testu... nie jestem w ciąży :D okres spóźnia mi się o tydzień i już wariowałam, nie mam pojęcia dlaczego tak długo muszę czekać na ten okres, może to przez stres i zmęczenie, teraz po zrobieniu testu jestem o wiele spokojniejsza i Wam też radzę zrobić taki test

Test zawsze wykonuje się 14 dni po stosunku lub w dniu spodziewanego okresu (ale czasem może nie wyjśc, więc najlepiej 14 dni od stosunku).

Gość Laaa
Mam pytanie do was ..Przezylam z chlopakiem 2 tyg temu swoj pierwszy raz oczywiscie uzylismy prezerwatywy i robilysmy to w dni nieplode ...dwa dni po stosunku dostalam regularnie obfita mieszaczke. Teraz minely dwa tygodnie i miewam nudnosci i chce mi sie wymiotywac ale co jakis czas lapie takiego wirusa. Czy powinnam sie bac?

Gość miki23
Hej. . cztery dni temu staraliśmy się o dziecko i nie wiem czy się udało bo żadnych obiawów nie mam, okres będe miec już na dniach więc czy mogę już robić test? to moje pierwsze starania o dzidziusia:) więc z więkrzym doświadczeniem Panie proszę o radę :) pozdrawiam

Gość Juuustyynka
witajcie , na internecie wyliczylam ze w tamtym miesiacy juz od 9 sierpnia bede mila dni nie poodne no i 9 w dzien moich urodzin kochalam sie z partnerem bez prezerwatywy do konca kilka razy , 18 dostalam okres a powinnam miec 19 , byl normalnie obfity i trwal tak jak zawzsw 6 -7 dni , 01.09 znowu kochalismy sie bez prezerwatywy do konca i wczoraj tez .. jakies juz 3 dni odczuwam ciagla chcec na wymioty caly czas chcem jesc mam na cos ochote lecz nie wiem na co przytyl mi brzuszek , boi troszke na dole i jak siadam to jest taki maly bol , czyje sie zmeczona i taka ociezala , czy przypadkiem nie jestem w ciazy? chcem jutro zrobic test ciazowy lecz nie wiem czy to nie za wczesnie jeszcze.. prosze o pomoc !:((

justynka niemozliwe ze 3 dni po zaplodnieniu odczuwasz wymioty...jak dlugie masz cykle?

przy cyklach 28 dniowych dni plodne przypadaj miedzy 10 a 18 dniem cyklu..pozatym te objawy, jak duzy brzuszek moga pojawic sie ok 3 miesiaca ciazy dopiero

test zrob w dniu spodziewnej miesiaczki bo jest wtedy wiarygodny

Gość duss2515
Witam. 7 dni temu współżyłam z moim mężczyzną. ostatnio codziennie rano dostaje krwotoku z nosa. Dzisiaj znowu dostałam i na dodatek zasłabłam. Ogółem dziwnie się czuję, nie tak jak zawsze. Ostatni okres miałam 29 stycznia. Czy to może oznaczać ciąże? Kiedy mogę zrobić test żeby był wiarygodny?? Proszę o odpowiedź, mam 20 lat i nie myślałam w tym wieku o dziecku.. ; /

Gość duss2515
Witam. 7 dni temu współżyłam z moim mężczyzną. ostatnio codziennie rano dostaje krwotoku z nosa. Dzisiaj znowu dostałam i na dodatek zasłabłam. Ogółem dziwnie się czuję, nie tak jak zawsze. Ostatni okres miałam 29 stycznia. Czy to może oznaczać ciąże? Kiedy mogę zrobić test żeby był wiarygodny?? Proszę o odpowiedź, mam 20 lat i nie myślałam w tym wieku o dziecku.. ; /

Gość duss2515