Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość bububuububububububn

Boicie sie ze ZACHORUJECIE cos sie stanie zlego?

Polecane posty

Gość bububuububububububn

Ja czesto tak mam- opalalam sie na solaraium, teraz zaluje i boje sie raka skory, bolala mnie glowa (od wady wzroku, teraz juz wiem) balalam sie ze mam anemie ablo bialaczke, bolala mnie piers- od razu rak! Nie zawsze tak mam, ale takie okropne mysli mnie nachodza, boje sie tez o najblizszych, ciezko z tym zyc, to mija na jakis czas, potem wraca i tak w kolko! chyba z nadmiaru czasu mam te glupie mysli, musze sie czyms zajac...

Gość skjfrsld
No z cala pewnoscia radze Ci sie czyms zajac zanim popadniesz w obled:| Jak tak dalej pojdzie to niedlugo nie bedziesz jadla polowy rzeczy bo przeciez np tunczyk zawiera rtec, wolowina BSE a kurczaki maja grype.... Slonko! kazdego cos pobolewa czasami:) jesli w Twojej najblizszej rodzinie nie bylo chorob ktore moga byc w jakis sposob dziedziczne, jesli nie jestes bardziej na cos narazona po co si zadreczac?:) ciesz sie z zycia:P pozdrawiam:)

Gość bubububububububub
no wlasnie siostra mojej mamy zmarla na raka piersi, i chyba od tamtego czasu mnie drecza te glupie mysli...ale wiem ze rownie dobrze moge zachorowac na cos innego bez zadnej przyczyny...

Gość pani dyrektor
też się boję - chorób , starośc , boję sie o moich rodziców , choć nic im jeszcze nie dolega chwała Bogu

Gość od momentu smierci bliskiej mi
osoby, mam swira, Cokolwiek mnie zaboli mysle,ze to jest rak.Nawet swoim lekarzom nie wierze.:o to jest chore

Gość bububububuububububub
no wlasnie, to jest chore, probuje sobie tlumaczyc ze szkoda zycia na takie mysli, bo rownie dobrze moze mnie przejechac za godzine ciazarowka- tfu tfu...czasem to pomaga

obsesja;) Ja mam białaczkę i nigdy w życiu nawet nie myślałam o tym żeby ją sobie wmawiać baa nigdy nie myślałam żeby wmawiać sobie jakiekolwiek objawy jakiejkolwiek chorobyO_O to dziwne

Gość bububububuububububub
bo moze w twojej rodzinie ni3 bylo takiego przypadku? To byl dramat nikt nie wiedzial ze ciotka jest chora, nie dala po sobie poznac nic a nic! Nikt nie wie dlaczego tego nei leczyla!! Wyladowala w szpitalu w wigilnie, dwa tyg pozniej juz jej z nami nie bylo :( To dla mnie szok-no bo jak to mozeliwe, ktos wyglada zupelnie zdrowo a za dwa tyg juz go nie ma?!

Myszko hmmm w mojej rodzinie nikt nie miał białaczki nikt nie miał żadnego nowowtoru złośliwego ja białaczke nabyłam a nie odziedziczyłam i nie ma to znaczenia większego.Jestem chora i już, więc chyba w moim przypadku ja się bardziej nie spodziewałam jakiego kolwiek zachorowania;)

Gość od momentu smierci bliskiej mi
kurcze , staram sie rozumiec to wszystko,patrzec na to realnie i nie szalec tymbardziej, gdy widze, osoby dookola, ktore napar5wde mialyby powod by myslec jak n\ja . Jednak tak jak bububububu..napisala smierc przyszla szybko i niespodziewanie, stad ta obsesja, ze nas moze to samo spotkac.:( chodze od lekarza do lekarza, coagle cos podejrzewam :(

Gość sabinia_
Moja prababcia miala raka, moja mama jest po licznych operacjach juz.... ja w ciagu tego roku bylam juz2 razy w szpitalu... :) i wiem ze czlowiek potrafi sobie wmowic wszytsko... a slyszalas a samospelniajacym sie proroctwie? :> ja nie rozpaczam nie uzalam sie nad soba - zyje a nie tylko istnieje! wiesz dlaczego? bo jesli bede siedziec i uzalac sie nad soba ciagle, rozpaczac to nie wygram. Pozdrawiam

Gość Dziecko łobsrane
no i o to chodzi żeby cieszyć się tym co się ma!! ZDROWIEM życiem!!

Gość 67u76
tez mam. to nerwica natrectw

Gość jestem dziwna
o kurcze ja też to mama, jak mnie dopadnie jakaś myśl że jestem chora to chodze jak zakrecona, płacze itd. to jest straszne!! męczę sie z tym okropnie....... ciągle wydaje mi sie że mam raka, albo złapałam smiartelna chorobe, to jest okropne mnie czasami strach paraliżuje

Gość jestem dziwna
no i jeszcze mam schiza czy wode dokrecilam, kuchenke wyłączyłam itd jak ja sie ze soba męcze. Rodzina m,nie do psychologa wysyła ale ja mysle ze psycholog mi nie pomoze a psychiatra da jakies psychotropy a tego nie chce.....

to nie nerwica natrectw tylko nozofobia-strach przed choroba, od neij inna jest troche hipochondria, mozecie o tym poszulkac na necie, z jednej strony mysle, ze to mam, a z drugiej strony nie potrafie sie do tego przyznac, bo caly czas zauwazam rozne objawy chorob, nie chodze do lekarzy, bo boje sie diagnozy:P, ale w koncu sie przemoge i zrobie badania okresowe, jesli wszystko wychodzi w porzadku, to ta fobia sie uspokaja na troche :P pozdrawiam, zycze zdrowia