Skocz do zawartości
Szukaj w
  • Więcej opcji...
Znajdź wyniki, które zawierają...
Szukaj wyników w...

Zarchiwizowany

Ten temat jest archiwizowany i nie można dodawać nowych odpowiedzi.

Gość Atomowa_Betty

Podobacie sie sobie po ciąży?

Polecane posty

Gość Atomowa_Betty

Jak zmienil sie Wasz wyglad? Podobno ciaza sprawia ze kobieta pieknieje - tak mi powiedzial wczoraj moj lekarz. Co sie u Was kobietki zmienilo?

Gość bo ja tam wiem....
w ciazy przytylam 27 kilo (moja wina bo zarlam tonami slodycze). Przed ciaza mialam fajniutkie wysportowane cialko bo duzo cwiczylam na silowni. Po ciazy nic mi samo nie zlecialo...no moze pierwsze 10 kilo a o reszte sama musialam zadbac. Efekt....teraz kazdy mi mowi, ze za chuda jestem :-0 a ja duzo cwicze i uwazam na jedzonko. Cialo stracilo jedrnosc (chociaz juz ta jedrnosc uzyskuje), figura troche nieproporcjonalna (chuda gora, szerszy dol). Za to buzka sliczna ;P

Gość Atomowa_Betty
Na pewno jestescioe piekne :) A inne dziewczyny?

Do swojej wagi wróciłam bardzo szybko - na szczęście - i to bez specjalnych starań z mojej strony. Myślę, że naprawdę pomaga karmienie piersią. Teraz wg mnie mam z 2 kg do zrzucenia (choć ważę mniej więcej wciąż tyle samo), ale ja nawet przed ciążą jak ćwiczyłam to chciałam ważyć mniej - chyba takie moje nastawienie ;) Zaczęłam od niedawna chodzić na aerobik i robić w domu brzuszki, bo jedyne co mi się trochę niepodoba to skóra na brzuchu. Jak napisała poprzedniczka już nie jest tak jędrny jak kiedyś, choć bardzo się cieszę, że nie mam ani jednego rozstępu - chyba po prostu muszę jeszcze nad tym popracować. Tym bardziej, że zbliża się lato ;) Reszta generalnie bez zmian - wyglądam jak wyglądałam, taka sobie jestem:)

Gość mama Dawidka
Witam, to prawda-karmienie piersią bardzo pomaga. Ja po ciąży bardzo szybko wróciłam do swojej wagi i to dzięki karmieniu piersią (dziecko wszystko wyciąga). Ciało wygląda ogólnie dobrze, gorzej z piersiami - są o rozmiar mniejsze niż przed ciążą (już nie karmię, dodam też,że karmiłam krótko, tylko 4 miesiące, bo nie miałam więcej pokarmu)